ZEKUR Zorgverzekering 2014

ZEKUR zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Anderzorg 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de ZEKUR zorgverzekering.
Doe maar gewoon ZEKUR, met de een ZEKUR verzekering kies je voor veel verzekering voor weinig. Bij ZEKUR kun je verschillende verzekeringen afsluiten, waaronder ook een ZEKUR zorgverzekering.

ZEKUR is een merk van verzekeraar Univé en is er voor iedereen die zelf zijn verzekeringen wil regelen. Door verzekeringen in bundels samen te voegen wil ZEKUR de verzekeringen extra voordelig maken. Met ZEKUR kies je dus voor een goedkope Univé Zorgverzekering waarbij je alles online kan regelen en overzichtelijke keuzes hebt. De hieronder genoemde VISA Greencard is per 1 augustus 2014 gestopt.

De ZEKUR zorgverzekering iets voor jou?

Iedereen is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten, minimaal een basisverzekering. Ook al ben je jong en maak je weinig gebruik van de zorg. Juist deze groep verzekerden wil ZEKUR het makkelijk maken door ZEKUR zorgverzekeringen aan te bieden met een scherpe premie. Deze premie kan zo laag zijn omdat de verzekeraar scherpe afspraken heeft kunnen maken met een aantal zorgverleners.

De ZEKUR zorgverzekering sluit je online. Via Mijn ZEKUR kun je alle zaken rondom de zorgverzekering zelf regelen. Bij ZEKUR declareren verloopt ook makkelijk online. Via de website kun je ook eenvoudig met ZEKUR contact zoeken wanneer dat nodig is. Voor een vraag over de verzekering of de status van de declaratie.

Bij ZEKUR moet je een keuze maken uit twee verschillende pakketten:

  • Gewoon ZEKUR, vanaf € 65,25 per maand, een basisverzekering en een Visa Greencard voor € 15,- per jaar
  • Extra ZEKUR, vanaf 90,25 per maand, een basisverzekering, aanvullende verzekering en aanvullende tandartsverzekering, gratis doorlopende reisverzekering en gratis Visa Greencard

De Visa Greencard is bij ZEKUR erg voordelig. Deze moet je nog wel apart aanvragen. Dit kan je doen via de link die je krijgt bij de bevestiging van je zorgverzekering.

Aanvullende zorgverzekering van ZEKUR

Bij de aanvullende verzekering van ZEKUR krijg je ook vergoedingen voor o.a. tandheelkunde, fysiotherapie, anticonceptiemiddelen, preventieve inentingen voor reizen naar het buitenland, brillen en lenzen. Gratis krijg je hier dus een Visa Greencard en een Doorlopende ZEKUR reisverzekering bij. In deze aanvullende zorgverzekering zitten bijvoorbeeld de volgende vergoedingen:

  • Alternatieve therapieën maximaal € 250, €25 per behandeling
  • Medisch noodzakelijk vervoer vanuit het buitenland
  • Spoedeisende hulp tijdens vakantie of tijdelijk verblijf in het buitenland
  • Anticonceptiepil
  • tandheelkundige zorg inclusief techniekkosten, 75% tot max. € 500

Zie de site van ZEKUR verzekeringen voor een volledig overzicht van de dekking en de ZEKUR Zorgverzekering vergoedingen. Daar lees je ook meer over de polisvoowaarden.
Met een ZEKUR tandartsverzekering ben je verzekerd voor tandheelkundige zorg verleend door een tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus. Zoals aangegeven is de vergoeding 75% per behandeling tot maximaal € 500,- per verzekerde per kalenderjaar.
ZEKUR geeft aan dat de premies van haar aanvullende zorgverzekeringen laag zijn omdat het goed afspraken heeft kunnen maken met een aantal zorgverleners. Je hebt bij een ZEKUR zorgverzekering geen vrije keuze voor een zorgverlener. Tenminste niet voor de planbare zorg. Bij spoedeisende zorg kun je bij ieder ziekenhuis terecht. Gebruik de Zorgvinder op de site van ZEKUR (zekur.nl) om de juiste zorgverlener te vinden bij jouw in de buurt.
ZEKUR hanteert geen medische keuring. Ongeacht je gezondheid kom je voor een zorgverzekering van ZEKUR in aanmerking. Je hebt dus niet met wachttijden te maken.

7 jaar lang de goedkoopste zorgverzekering

ZEKUR geeft op haar site aan dat ze al zeven jaar lang de goedkoopste zorgverzekering heeft. Dit op basis van het verplichte eigen risico. De verzekering komt als goedkoopste uit de bus bij vergelijkingen van Vara Kassa, Independer en de Consumentenbond geeft ZEKUR aan.

Wanneer krijg je bundelkorting bij ZEKUR zorgverzekering?

Als je op 1 februari van 2014 ook een Extra ZEKUR wonen verzekering hebt lopen krijg je een korting op de basisverzekering. Als je partner is meeverzekerd, krijgt deze ook de bundelkorting. Deze korting is 6% (€ 4,82). Als je hebt gekozen voor de Extra ZEKUR zorgverzekering ontvang je al weer 8% korting (€ 6,42) op de basisverzekering. Deze korting zal worden verrekend met de maandpremie.

Het Extra ZEKUR Wonen pakket bevat de verzekeringen Aansprakelijkheid, Inboedel, Multimedia Buitenshuis, Reis, Ongevallen en Rechtsbijstand.
Wees er snel bij! ZEKUR geeft aan dat alleen de eerste 7500 klanten kunnen profiteren van deze bundelkorting.

De informatie over de Zekur zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina bijgewerkt: 17 september 2014)
[csbshare]

Bewaren

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties