UnitedConsumers Zorgverzekering 2014

UnitedConsumers zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de UnitedConsumers 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de UnitedConsumers zorgverzekering.
UnitedConsumers bundelt de krachten van consumenten. Samen met 500.000 deelnemers staat de organisatie sterk door als een grote groep voordelig in te kopen. Met een zorgcollectief kun je ook een goedkope UnitedConsumers zorgverzekering sluiten.

Hiermee kan je besparen op de premie van je verzekering. Deelname bij UnitedConsumers is gratis en vrijblijvend. En de deskundigen van de klantenservice beantwoorden de vragen binnen een werkdag.

Cadeau of Korting bij UnitedConsumers zorgverzekering

Als je via UnitedConsumers een zorgverzekering afsluit krijg je 10% korting op de premie. Je bent dan al voor een bedrag van € 86,35 per maand. De organisatie geeft aan dat je daarmee verzekerd bent van de beste zorgverzekering met het laagste eigen risico. Om deze korting te krijgen hoef je alleen maar de zorgverzekering via het zorgcollectief te sluiten. Je sluit dan een naturapolis van de VGZ zorgverzekering.

Maar je kunt in plaats van de korting op de zorgverzekering ook kiezen voor een gratis cadeau. Je kunt daarbij 2014 kiezen uit een van de volgende cadeaus:

 • iPad Air
 • ASUS MeMo pad 10
 • Zeer complete Xbox 360 pakket

Als je voor de cadeau-actie van UnitedConsumers kiest, ruil je de korting van de zorgverzekering 2014 en eventueel die van de UnitedConsumers zorgverzekering 2015 in voor een gratis cadeau. Deze cadeau actie loopt tot 1 januari. Zie de site van UnitedConsumers met de voorwaarden voor deelname aan deze actie. Tevens zie je daar ook meer details ten aanzien van de gratis cadeaus.

Aanvullende dekking bij UnitedConsumers zorgverzekering

De dekking vanuit de VGZ basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Hierbij kies je uit de volgende VGZ aanvullende verzekeringen:

 • VGZ Aanvullend Goed, De voordelige keuze voor wie weinig zorg gebruikt.
 • VGZ Aanvullend Beter, Meest gekozen aanvullende verzekering. Veel vergoedingen, betaalbare premie.
 • VGZ Aanvullend Best, Maximale zekerheid en hoogste vergoedingen.

Zie de site van UnitedConsumers of zorgverzekeraar VGZ voor meer informatie over de dekkingen en vergoedingen vanuit deze aanvullende verzekeringen.

UnitedConsumers tandartsverzekering

Bij de UnitedConsumers tandartsverzekering kun je ook kiezen uit verschillende opties. Afhankelijk van de gewenste dekking en/of je orthodontie wilt meeverzekeren maak je een keuze uit de volgende tandartsverzekeringen:

 • Tand Goed, vergoedt 80% tot € 250,00 per jaar.
 • Tand Beter, vergoedt 80% tot € 500,00 per jaar en een vergoeding voor orthodontie.
 • Tand Best, vergoedt 80% tot € 1.000,00 per jaar en een vergoeding voor orthodontie.

Alles in Een pakketten

Je kunt ook kiezen voor de zogenoemde alles-in-een pakketten. Dit zijn pakketten die zorgverzekeraar VGZ heeft opgesteld voor verschillende periodes in het leven. Deze aanvullende pakketten zijn inclusief vergoedingen voor de tandarts. Hierbij kun je kiezen uit de volgende pakketten:

 • VGZ Jong, van 18 tot 27 jaar. Betaalbaar en heel compleet
 • VGZ Fit & Vrij, unieke aanvullende verzekering waarbij jezelf aan het roer staat.
 • VGZ Gezin, Dé zorgverzekering voor gezinnen. Houdt rekening met ouder én kind.
 • VGZ Vitaal, Speciaal voor 55 plussers die geen moment stil willen zitten.

Zie de site van UnitedConsumers of zorgverzekeraar VGZ voor meer informatie over deze aanvullende pakketten.

Declareren zorg nota via zorgverzekeraar VGZ

Als je via het zorgcollectief van UnitedConsumers een zorgverzekering hebt afgesloten, moet je de zorgkosten declareren via VGZ. Daarvoor kan je gebruik maken van een declaratieformulier. De gemiddelde verwerkingstijd van een declaratie is twee weken. Je kunt natuurlijk ook de nota declareren via de website van de verzekeraar. Dit kan niet voor zorgkosten gemaakt in het buitenland. Daarvoor is een apart declaratieformulier nodig. Je kunt voor declareren niet bij UnitedConsumers inloggen.

Voor deze UnitedConsumers VGZ zorgverzekering moet je voor inhoudelijke zorgzaken naar de site van de verzekeraar.

De informatie over de UnitedConsumers zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 28 december 2014)
[csbshare]

Bewaren

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties