Salland Zorgverzekering 2014

Salland Zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Salland 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Salland zorgverzekering. De Salland zorgverzekering wordt in de markt gezet door Salland verzekeringen. Dit is een onderdeel van Eno. Een dienstverlener die de optimale gezondheid van de klanten centraal stelt. Naast de Salland Zorgverzekering biedt

Eno Zorgverzekering ook de merken HollandZorg en Energiek aan. De Salland zorgverzekeringen gaan voor een goede zorg in de regio. Salland is een verzekeraar zonder winstoogmerk. Een groot deel van de premie wordt geïnvesteerd in goede zorg. Dit bij ziekenhuizen in de buurt of het verpleegcentrum bij de verzekerden in de straat.

2014-2015 Salland 500x500
Salland biedt voor het verzekeringsjaar 2014 een basisverzekering aan met een maandpremie van € 96,75. Dat is een premie van € 1.161,- per jaar. Dit is de premie voor een basisverzekering zonder vrijwillig eigen risico. Wanneer je voor een hoger eigen risico kiest kan de premie voor de basisverzekering lager uitvallen. Bij een keuze voor het maximale eigen risico van 860 euro komt de premie uit op € 75,92 per maand. Dit is een premiekorting van 20%.

Aanvullende dekking bij Salland Zorgverzekering 2014

Bij de Salland zorgverzekering kun je de dekking uit de basisverzekering aanvullen door te kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:

  • Start, € 5,85 per maand, Extra zekerheid voor mensen die weinig tot geen gebruik van zorg maken.
  • Extra, € 9,25 per maand, extra vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en -middelen.
  • Plus, € 15,75 per maand, Uitgebreide aanvullende zorgverzekering voor mensen met kinderen of een kinderwens. Of mensen die uitgebreide vergoedingen willen voor fysiotherapie en preventie
  • Top, € 26,40 per maand, de meest complete Salland zorgverzekering, voor mensen die regelmatig zorg gebruiken of liever niet voor verrassingen komen te staan.

De genoemde premies zijn exclusief collectiviteitskorting. Als je de zorgverzekering via een collectiviteit kan sluiten zullen de bedragen lager uitvallen. Bezoek de site van Salland verzekeringen voor een actueel vergoedingen overzicht zorgverzekeringen 2014. Daar lees je ook de verzekeringsvoorwaarden.

Aanvullende Salland zorgverzekering afsluiten of verhogen

Bij de Salland Zorgverzekering kun je gedurende het jaar de dekking van de aanvullende zorgverzekering aanpassen. Bijvoorbeeld door een aanvullen pakket af te sluiten als je deze nog niet had, of de dekking van de bestaande aanvullende verzekering te verhogen. Let hierbij wel op de wachttijd die gehanteerd wordt. Deze is bij de Salland zorgverzekering zes maanden. In deze periode kan je geen aanspraak maken op de vergoeding uit de nieuwe aanvullende verzekering.

Salland Tandartsverzekering 2014

Bij Salland kun je kiezen uit verschillende tandartsverzekeringen:

  • TandExtra, € 9,- per maand, vergoeding 80% tot maximaal € 250,- per kalenderjaar,
  • TandPlus, € 16,75 per maand, vergoeding 80% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar,
  • TandTop, € 27,50 per maand, vergoeding 80% tot maximaal € 1000,- per kalenderjaar,

Ook hier zijn de genoemde premies exclusief een eventuele collectiviteitskorting. Zie de site van Salland Zorg voor het vergoedingen overzicht bij de tandartsverzekeringen.

Declareren via een Declaratie-app

De Salland declaratie-app is gratis beschikbaar voor een Android telefoon of een iPhone. Via deze applicatie kun je op ieder moment een declaratie indienen. Deze zal binnen vijf werkdagen worden uitbetaald door Salland. Je hoedt alleen maar een foto op te sturen van de nota. Deze in de applicatie van de juiste gegevens voorzien en dan met een druk op de knop declareren. Je kunt ook altijd online declareren via Mijn Salland.

Gespreid betalen Eigen Risico

Voor iedereen die 18 jaar of ouder is geldt een eigen risico bij de zorgverzekering. Als je verwacht in 2014 een eigen risico te moeten betalen kun je dit ook gespreid doen. Daarbij heb je twee mogelijkheden. Gespreid betalen in tien termijnen van € 36,-. Of gespreid betalen na ontvangst van een rekening. Blijkt op het eind van het jaar dat je in termijnen teveel eigen risico hebt betaald, dan zal dit verrekend worden. Het restant zal dan in mei 2015 teruggestort worden. Lees op de site van Salland meer over de voorwaarden van gespreid betalen.

De informatie over de Salland zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 7 december 2014)
[csbshare]

Bewaren

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties