Kiemer Zorgverzekering 2014

Kiemer zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Kiemer 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Kiemer zorgverzekering.
Bij een Kiemer zorgverzekering staan de kinderen centraal. De verzekeraar geeft aan dat opgroeiende kinderen andere en specifiekere zorg nodig hebben dan volwassenen. Kiemer geeft aan dat ze de beste zorg voor opgroeiende kinderen heeft.

Voordelen van een Kiemer zorgverzekering

Kiemer is ene relatief nieuwkomer op de markt van zorgverzekeringen. Maar met een duidelijke campagne heeft het direct een grote naamsbekendheid gekregen. De Kiemer zorgverzekering scoort dan ook goed in verschillende vergelijkingen van zorgverzekeringen. Op de site geeft Kiemer aan wat volgens haar de voordelen zijn van een Kiemer zorgverzekering:

 • De beste zorg voor opgroeiende kinderen passend bij de levensfase
 • 24/7 persoonlijke kindervraagbaak
 • Stoeigarantie op kinderbrillen
 • Gespreid betalen verplicht eigen risico
 • Wachtlijstbemiddeling en second opinion

Bovenstaande voordelen worden door Kiemer de zekerheden genoemd. Met de Stoeigarantie op brillen heeft de Kiemer zorgverzekering wel een unieke dekking. Hoor geen andere zorgverzekering met deze dekking. Gaat een bril van je kind binnen een jaar na aanschafdatum stuk, dan krijgt je kind een gelijkwaardig exemplaar (gratis glazen en/of nieuw montuur) bij (Het Huis) Eye Wish Opticiens en Specsavers.

De Kiemer basisverzekering sluit je al vanaf € 69,95,- per maand. Dit is dan wel op basis van het maximale eigen risico. Dus naast het wettelijk verplichte deel ook vrijwillig extra 500 euro eigen risico. Kies je alleen voor het wettelijk verplichte deel, komt de maandpremie voor de Kiemer basisverzekering uit op 93,95,- per maand. Voor het beheren van jouw zorgverzekering kun je gebruik maken van Mijn Kiemer.

Met Mijn Kiemer heb je 24 uur per dag inzicht in je zorgverzekeringszaken en regel je alles eenvoudig online.

Opvallende namen voor aanvullende zorgverzekering

Bij Kiemer kun je de dekking vanuit de basisverzekering net zoals ander aanbieders aanvullen door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Opvallend bij deze Kiemer verzekering is de naamgeving van de aanvullende verzekering.

 • Lieke, vanaf € 5,75 p/m, met oa Kinderfysiotherapie max. 9 behandelingen, zelf 9 behandelingen fysio, Anticonceptiva: volledige vergoeding
 • Sanne, vanaf € 5,75 p/m, met oa Orthodontie tot 22 jaar: max. € 500,- zelf 9 behandelingen fysio, Brillen en contactlenzen: max. € 50,- per twee jaar,
 • Femke, vanaf € 5,75 p/m, met oa Orthodontie tot 22 jaar: max. € 1750,- zelf 18 behandelingen fysio, Brillen en contactlenzen: max. € 190,- per twee jaar,

Bezoek de site van verzekeraar Kiemer voor meer informatie over de dekking vanuit de aanvullende verzekeringen. Per aanvullende verzekering wordt aangegeven wat de dekking is voor het kind en welke dekking je hebt als ouder.

Aanvullende tandartsverzekeringen

Bij de Kiemer zorgverzekering kun je ook een dekking afsluiten voor de tandartskosten. Ook deze verzekeringen hebben weer unieke namen:

 • Lars, vanaf € 7,95 p/m, met oa. 80% van de kosten tot € 250,- per jaar.
 • Seven, vanaf € 15,95 p/m, met oa. 80% van de kosten tot € 500,- per jaar.
 • Thomas, vanaf € 27,50 p/m, met oa. 80% van de kosten tot € 750,- per jaar.

Voor deze Kiemer tandartsverzekeringen is geen tandheelkundige selectie nodig.

Kiemer Luierservice

Niks vervelender dan het gesleep met luiers. De grote pakken die veel ruimte innemen in de auto en op de fiets nog lastiger te vervoeren zijn. Maar met Kiemer kun je deze luiers voortaan thuis laten bezorgen. Dit zonder extra kosten. Als je je als Kiemer verzekerde aanmeldt voor de Kiemer Luierservice, ontvang je een kortingscode van 10% op de eerste aankoop op de Kiemer webshop.

Prijzen voor de Kiemer zorgverzekering

De zorgverzekering van Kiemer scoort goed. In 2012 pakte de zorgverzekering de derde prijs in de verkiezing van Verzekeringssite.nl voor de beste zorgverzekering.

De informatie over de Kiemer zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 17 september 2014)
[csbshare]

Bewaren

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties