Interpolis Zorgverzekering 2014

Interpolis zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Interpolis 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Interpolis zorgverzekering.
De premies van de Interpolis Zorgverzekering 2014 zijn door de verzekeraar bekend gemaakt. Interpolis als onderdeel van Achmea verkoopt haar zorgverzekeringen via de Rabobank. Je kunt bij Interpolis zorgverzekeraar een basisverzekering afsluiten. De dekking hiervan kan je uitbreiden door een aanvullende verzekering en/of een tandartsverzekering.

De voordelen van de Interpolis Combinatiepolis

Bij de zorgverzekering van Interpolis krijg je de voordelen van zowel een naturapolis als een restitutiepolis. Je bent namelijk vrij om te kiezen voor jouw zorgverlener. Voor de ZorgActief polis heeft Interpolis afspraken gemaakt met de meeste zorgverleners. Deze zorgverleners declareren meeste rechtstreeks bij Interpolis. Je hoeft dan niets voor te schieten.

Als je voor een zorgverlener kiest waarmee Interpolis geen afspraken heeft gemaakt, kan het zijn dat je soms een lagere vergoeding krijgt. Maar je kunt altijd zelf je zorgverlener kiezen. Op de site van Interpolis kun je via de Zorgzoeker bekijken of de verzekeraar een contract heeft gesloten met een zorgverlener.

Bij de (collectieve)zorgverzekering van Interpolis kun je ook je ook je partner meeverzekeren. Dit geldt onder bepaalde voorwaarden ook voor ongehuwde eigen, stief-, pleeg- of adoptiekinderen tot 30 jaar. Zie de site van Interpolis voor de actuele voorwaarden van de Interpolis Achmea zorgverzekering.

Korting op de basisverzekering van Interpolis

De basisverzekering die voor iedereen verplicht is wordt door Interpolis aangeboden voor een premie vanaf € 71,19 euro per maand. Als rekeninghouder of lid van de Rabobank ontvang je 10% korting op de premie van deze basisverzekering van de Interpolis Ziektekosten verzekering.

Aanvullende verzekeringen Interpolis Zorgverzekering

Naast de basisverzekering kun je bij Interpolis zorgverzekering ook aanvullende dekkingen nemen door te kiezen voor een aanvullende verzekering en/of een tandartsverzekering. Daarbij kun je in 2014 kiezen uit:

  • ZonderMeer, vanaf € 5,40 per maand, als je bereid en in staat bent om relatief lage kosten zelf te betalen.
  • MeerZeker, vanaf € 10,16 per maand, onderling met het gezin de behandelingen delen
  • ZonderZorgen, vanaf € 15,47 per maand, als je veel kosten verwacht en geen risico wilt lopen

De Interpolis Tandartsverzekering, GebitActief, sluit je al vanaf € 10,92 per maand. Daarmee ben je altijd verzekerd tot € 10.000,- voor herstel van gebit bij schade door een ongeval. Je kunt bij deze tandartsverzekering kiezen uit vier verschillende verzekerde bedragen: € 250, €500, € 1000 of €1250.

De totale maximale vergoeding hangt dus af het gekozen verzekerde bedrag. Let op de medische selectie die nodig is vanaf een keuze voor GebitActief € 500 of hoger. Acceptatie gaat op basis van de huidige tandartsverzekering of de ingevulde vragenlijst.

Zie de site van Interpolis voor een actueel overzicht ten aanzien van de polisvoorwaarden en de vergoedingen van de Interpolis Ziektekostenverzekering. Op deze site ook meer informatie over hoe je bij Interpolis declaraties kan indienen.

15% Korting op aanvullende verzekeringen?

Als rekeninghouder of lid van de Rabobank krijgt je 15% korting op de premie van een aanvullende verzekering naar keuze. Kinderen tot 18 jaar krijgen dezelfde aanvullende verzekering als de ouder.

Zorgkeuze hulp bij Interpolis zorgverzekering

Voor iedereen die het moeilijk vindt om de juiste Interpolis zorgverzekering samen te stellen, heeft Interpolis de Zorgkeuzehulp. Hiermee kun je eenvoudig ontdekken welke verzekering het beste bij jouw persoonlijke voorkeur past. Aan de hand van de antwoorden die je geeft op de gestelde vragen zal de verzekeraar bepalen welke zorgverzekering het beste past. Er zullen vragen gesteld worden over de fysiotherapie, tandartsbezoek en het reisgedrag. In vier stappen ga je naar het persoonlijke advies. Op het eind van het advies kun je natuurlijk een Interpolis zorgverzekering sluiten. Maar het advies kun je ook afdrukken of via de e-mail ontvangen. Bij het beantwoorden van de vragen moet je kiezen uit een vast aantal antwoorden. Het kan zijn dat deze antwoorden niet goed aansluiten bij wat je zou willen antwoorden. In mijn situatie is het aantal antwoordmogelijkheden voor de tandartsverzekering te beperkt.

De informatie over de Interpolis zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 sept 2014)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties