ING Zorgverzekering 2014

ING Zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de ING 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de ING zorgverzekering.
Bij de ING bank kun je niet een echte ING Zorgverzekering kopen. Wel kun je via de ING een VGZ zorgverzekering kopen. Deze VGZ zorgverzekering komt in de plaats van de Plus zorgverzekering die de bank eerst aanbood als ING zorgverzekering. Klanten die al een Plus zorgverzekering ING hadden lopen worden automatisch omgezet naar een VGZ verzekering. Deze klanten houden hetzelfde klantennummer. De nieuwe passen worden uiterlijk in december verstuurd. Al meer dan 55,000 klanten hebben een zorgverzekering via de ING gesloten.

Extra korting bij VGZ als ING zorgverzekering

Als je via de ING een zorgverzekering afsluiten bij ING krijg je 10% korting op de basisverzekering. Hierbij kun je kiezen uit een VGZ Natura verzekering en een VGZ Restitutie verzekering.

De korting op de aanvullende verzekering is zelfs nog hoger. Hier krijg je 15% korting. Deze korting is helaas niet van toepassing op de Tandartsverzekering.

Lees meer over de VGZ zorgverzekering.

ING zorgverzekering 2014 Eerste twee maanden gratis aanvullend

Als je via de ING een zorgverzekering met een aanvullende dekking afsluit, profiteer je van extra voordeel. De klanten van de ING krijgen namelijk de eerste twee maanden van de aanvullende zorgverzekering gratis. Ook hier weer is de tandartsverzekering uitgesloten.

Al verzekerd bij VGZ maar niet via ING?

Klanten van de ING die al een zorgverzekering hebben lopen maar deze niet via de ING hebben afgesloten kunnen ook van de korting profiteren. Zij kunnen daarvoor inloggen op Mijn VGZ met de DigId code. Daar kan dan het contract type van de zorgverzekering worden omgezet in een collectieve zorgverzekering. Als collectiviteitsnummer moet dan 11000 worden ingevuld. Let daarbij wel op de juiste ingangsdatum van de verzekering.

De services van VGZ

Als verzekerde bij VGZ kun je profiteren van de services van VGZ. Deze bestaan onder andere uit:

  • Gratis persoonlijk advies, voer een persoonlijk gesprek met een Zorgadviseur van VGZ voor al uw vragen
  • Vergelijk en kies zorgaanbieders, kijk op de site van de verzekeraar of de zorgverleners een contract heeft gesloten met VGZ, op de site een compleet overzicht inclusief gecontracteerde zorg in het buitenland.
  • Gezondheidslijn, 24 uur per dag en zeven dagen per week staan verpleegkundigen klaar om uw vragen over de gezondheid te beantwoorden.

Eenvoudig declareren

Als verzekerde met een ING zorgverzekering gesloten bij VGZ, kun je eenvoudig declareren via het declaratie formulier. Vanaf 1 januari 2014 kunnen de declaraties ook online worden ingediend. Vervoerskosten en zorgkosten in het buitenland moeten dan nog steeds met het declaratie formulier worden ingediend. U kunt nota’s tot drie kalenderjaren terug declareren bij VGZ. Dus ook nota’s die u nog hebt liggen van uw Plus Zorgverzekering.

De informatie over de ING zorgverzekering 2014 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 sept 2014)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties