HEMA Zorgverzekering 2014

HEMA Zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de HEMA 2014 Zorgverzekering, zie voor de actuele informatie over de zorgverzekering van de HEMA de pagina HEMA Zorgverzekering.
Met de introductie van de HEMA zorgverzekering in november zien we weer een nieuwkomer in de markt van zorgverzekeringen. Er zijn al zeer veel aanbieders van zorgverzekeringen. De concurrentie is dan ook hoog. Veel zorgverzekeraars zetten in op een lage zorgpremie. Ook De HEMA zorgverzekering heeft ene opvallende premie stelling. De winkelketen kiest voor een mooi afgerond bedrag en zet scherp in op de premie. Dit in combinatie met de bekendheid van het winkelmerk moet het wel goed gaan scoren in de markt. in 2014 was een succesvolle lancering van de nieuwe HEMA Zorgverzekeraar.

Voordelen HEMA Zorgverzekering 2014

Op haar internetsite geeft de HEMA een korte opsomming van de voordelen van haar zorgverzekering:

 • premie HEMA basisverzekering al vanaf € 69,- per maand (hoogste eigen risico)
 • aanvullende zorgverzekering al vanaf € 6,- per maand
 • geen kleine lettertjes bij verzekering
 • speciale kinderzorglijn
 • zorgpas met 10% korting op bijna gehele HEMA assortiment.
Bij de HEMA Zorgverzekering 2014 heb je al een basisverzekering van € 89,-. Deze premie moet je betalen als je alleen kiest voor het wettelijke verplichte eigen risico. Kies je vrijwillig voor een hoger eigen risico, dan kan de premie zelfs uitkomen op de eerder genoemde HEMA zorgpremie van 69 euro per maand. Een gewaagde zet om ook een ziektekostenverzekering HEMA op te nemen in het assortiment van verzekeringen.

Aanvullende verzekeringen bij HEMA Zorgverzekering 2014

Ook bij de HEMA kun je de dekking vanuit de basisverzekering aanvullen door te kiezen voor aanvullende verzekeringen. Je kunt bij de HEMA ook een tandartsverzekering afsluiten. Opvallend bij deze aanvullende verzekeringen is de naamgeving en de premiestelling. Je kunt kiezen uit:

 • Aanvullend 1 voor € 6 per maand, bijvoorbeeld 9x fysiotherapie en 100% voorbehoedsmiddelen voor vrouwen
 • Aanvullend 2 voor € 12 per maand, bijvoorbeeld 12x fysiotherapie en max 200 euro eigen bijdrage geneesmiddelen
 • Aanvullend 3 voor € 18 per maand, bijvoorbeeld 18x fysiotherapie, orthodontie voor kinderen tot 2000 euro
 • Tandarts 1 voor € 11 per maand, vergoedingen 100% tot maximaal 250 euro
 • Tandarts 2 voor € 22 per maand, vergoedingen 100% tot maximaal 500 euro
 • Tandarts 3 voor € 33 per maand, vergoedingen 100% tot maximaal 750 euro

Zie de site van HEMA verzekeringen voor de details ten aanzien van de polisvoorwaarden en acceptatievoorwaarden. Bij HEMA Zorgverzekering 2014 gaat declareren makkelijk, zie de site van HEMA verzekeringen voor meer informatie.

Extra korting op HEMA assortiment via HEMA zorgverzekering

Bij de zorgverzekering van de HEMA krijg je ook een zorgpas. Deze pas geeft je 10% korting op bijna alles van de HEMA. Dus naast de scherpe premiestelling kun je via deze zorgverzekering van nog meer voordeel profiteren. Het hele jaar door voordeel op je dagelijkse boodschappen. Op de telecom producten, cadeaukaarten en verzekeringen zal bijvoorbeeld geen korting worden gegeven. Ook kan de HEMA geen korting geven op de vaste boekenprijs. Op de site van HEMA verzekeringen kun je nalezen wat de voorwaarden zijn van deze kortingskaart.

Geen kleine lettertjes bij polisvoorwaarden

Bij de introductie van de nieuwe zorgverzekering zet de HEMA ook in op eenvoud. Bijvoorbeeld door de ronde bedragen bij de premiestelling van de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Maar vooral ook bij het opstellen van de polisvoorwaarden. Deze moeten duidelijk geschreven en toegankelijk zijn volgens de HEMA. Als verzekerde moet je altijd weten waar je aan toe bent. Ook de Zorgpremie HEMA geeft duidelijkheid met een mooi rond premiebedrag. Om je zorgzaken te regelen en voor het indienen van declaraties kun je bij HEMA verzekeringen inloggen.

Wat is de Speciale kinderzorglijn bij HEMA?

Bij haar zorgverzekering heeft de HEMA ook een speciale kinderzorglijn. Hier kun je gratis terecht met vragen over kinderzorg. Als voorbeeld wordt aangegeven wat een kindvriendelijke tandarts is bij de verzekerde in de buurt.

Samenwerking met verzekeraar Menzis

De zorgverzekering wordt in de markt gezet in samenwerking met verzekeraar Menzis. Dit is ook de zogenoemde risicodrager van de zorgverzekeringen.

De informatie over de HEMA zorgverzekering 2014 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 1 december 2014)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties