Energiek Zorgverzekering 2014

Energiek Zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Energiek 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Energiek zorgverzekering.
De Energiek zorgverzekering is een verzekering waarbij de vrouw centraal staat. De verzekeraar zet zich actief in voor de gezondheid van vrouwen. Daarvoor biedt het een zorgverzekering aan die de vrouw zelf kan afstemmen op haarzelf en het gezin. De verzekeraar geeft aan oprecht geïnteresseerd te zijn in wat vrouwen bezig houdt. Het zal de vrouwen actief betrekken bij het ontwikkelen van het merk Energiek en haar producten plus activiteiten. Het gaat dus om meer dan alleen de verzekering. Energiek is een initiatief van ENO verzekeringen, een moderne dienstverlener die al sinds 1860 bestaat. Dus een organisatie met veel ervaring.

Aantrekkelijke premie Energiek zorgverzekering 2014

Bij de Energiek zorgverzekering betaal je een maandelijkse premie. Deze premie is voor de zorgverzekering van 2013 vastgesteld op € 105,- per. Dit op basis van alleen het verplichte eigen risico. Kies je vrijwillig voor een hoger Eigen Risico, zal de premie per maand nog lager uitvallen. Wanneer je werkgever afspraken heeft gemaakt met Energiek, kun je ook nog profiteren van een aantrekkelijke collectiviteitskorting geeft de verzekeraar aan. Je kunt bijvoorbeeld via de Stichting Vrouw en Energiek van deze collectiviteitskorting profiteren.

Aanvullende verzekeringen bij Energiek

Met de Energiek basis verzekering heb je een goede dekking voor de meest voorkomende zaken. Deze dekking kun je natuurlijk uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Via deze verzekeringen krijg je extra vergoedingen. Kinderen zijn daarbij gratis meeverzekerd. Bij Energiek kun je de volgende aanvullende verzekeringen afsluiten:

  • Energiek Start, € 5,85 per maand, Extra zekerheid voor mensen die weinig tot geen gebruik van zorg maken.
  • Energiek Extra, € 9,25 per maand, Aanvullende verzekering met extra vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en -middelen.
  • Energie Plus, € 15,75 per maand, Uitgebreide aanvullende verzekering voor als je kinderen of een kinderwens hebt. Of voor mensen die uitgebreide vergoedingen willen voor fysiotherapie en preventie.
  • Energiek Top, € 26,40 per maand, De meest complete verzekering voor mensen die regelmatig zorg gebruiken of liever niet voor verrassingen komen te staan.

Ook bij deze aanvullende pakketten kun je profiteren van een collectiviteitskorting. Op de site van Energiek kun je zien hoe hoog deze korting kan uitvallen.

Voor de polisvoorwaarden van de Energiek zorgverzekeringen en het vergoedingenoverzicht kun je het beste even op de site van Energiek kijken. Daar staat de actuele informatie vanuit de verzekeraar zelf.

Tandartsverzekeringen bij Energiek

Bij de Energiek zorgverzekering kun je ook een tandartsverzekering afsluiten zonder aanvullende verzekeringen. Een basisverzekering met alleen een tandartsverzekering is mogelijk bij Energiek. Daarbij kun je kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen:

  • TandExtra, € 9,00 per maand, 80% tot maximaal € 250,- per kalenderjaar
  • TandPlus, € 16,75 per maand, 80% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar
  • TandTop, € 27,50 per maand, 80% tot maximaal € 1000,- per kalenderjaar

De getoonde bedragen voor de tandartsverzekering zijn exclusief een eventuele collectiviteitskorting.

Aanvullende zorgverzekering afsluiten of verhogen

Bij Energiek kun je tijdens het jaar een aanvullende verzekering afsluiten, of een bestaande aanvullende verzekering verhogen. Hiervoor maak je gebruik van het online aanvraagformulier. Bij het aanpassen van deze verzekering geldt wel een wachttijd van zes maanden. In deze periode kun je geen aanspraak maken op de nieuwe aanvullende verzekering. Wijzigingen op een aanvullende verzekering gaan altijd in op de eerste van de maand.

Mobiel declareren bij Energiek zorgverzekering 2014

Energiek wil het mogelijk maken dat je snel, makkelijk en overal je declaraties kan indienen. Daarvoor biedt het een Mobile App aan. Deze applicatie is beschikbaar voor Android toestellen en de iPhone. Geen gedoe meer met formulieren en kopieën van nota’s.

De informatie over de Energiek zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 30 november 2014)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties