Ditzo Zorgverzekering 2014

Ditzo Zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Ditzo 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Ditzo zorgverzekering.
De Ditzo zorgverzekering was in 2012 nog de beste nieuwkomer onder de zorgverzekeringen. Maar de verzekeraar heeft een duidelijke plaats in de markt van zorgverzekeringen veroverd. Met duidelijke reclames waarbij de verzekeraar inzet op de vrije keus voor je zorg. We kennen allemaal wel de reclame met John de Wolf die in een ziekenhuis beland met uitzicht op de Amsterdam Arena. In 2013 gaf Ditzo aan dat ze de goedkoopste basisverzekering van Nederland had.

De voordelen van de Ditzo zorgverzekering 2014

Op haar site geeft Ditzo aan wat de voordelen zijn van haar zorgverzekering:

  • Vrije keus in ziekenhuis en specialisten
  • Altijd inzicht in zorgkosten
  • Hulp en advies van persoonlijke Zorgcoach
  • Online declareren zorgkosten, via Mijn Ditzo en online Ditzo declaratieformulier

Vrije keus bij Ditzo zorgverzekering 2014

Bij de Ditzo zorgverzekering kun je als klant profiteren van de goedkoopste zorgverzekering met een vrije keus voor specialisten en ziekenhuizen.

Premies zorgverzekering 2015 nog niet bekend

De premies voor de Ditzo zorgverzekering 2015 zijn op dit moment nog niet bekend. Je kunt je bij Ditzo wel aanmelden voor hun nieuwsbrief, zodat je direct wordt geïnformeerd wanneer de premies bekend zijn.

Zie de site van Ditzo voor meer informatie over de polisvoorwaarden en de acceptatie criteria bij de aanvullende verzekeringen. Daar lees je ook meer over de Ditzo vergoedingen

Aanvullende verzekeringen bij Ditzo

Natuurlijk kun je bij Ditzo ook terecht voor de aanvullende zorgverzekering. Hiermee kun je de dekking vanuit de basisverzekering aanvullen. De aanvullende verzekering ZorgGoed is het eenvoudigste pakket met aanvullingen. Voor deze aanvullende verzekering betaal je in 2013 6 euro per maand extra. Is bijvoorbeeld een orthodontie dekking tot achttien jaar voor jouw persoonlijke situatie noodzakelijk, kies dan voor een van de twee grotere aanvullende verzekeringen. Daarbij kun je dan nog kiezen tussen ZorgBeter en ZorgBest. Bij het laatste pakket worden in totaal 18 fysiotherapie behandelingen vergoed per jaar en heb je het meest uitgebreide pakket. Bepaal dus goed hoeveel fysiobehandelingen je denkt nodig te hebben.

Ditzo tandartsverzekering

Aanvullend op de basisverzekering kun je bij Ditzo ook een Tandartsverzekering afsluiten. Daarbij kan je kiezen uit drie verschillende pakketten:

  • TandGoed, vergoedt 75% van normale behandelingen en specialistische ingrepen, tot max € 250 per jaar
  • TandBeter, vergoedt 100% van normale behandelingen en specialistische ingrepen, tot max € 250 per jaar
  • TandBest, vergoedt 100% van normale behandelingen en specialistische ingrepen, tot max € 500 per jaar

Prijzen voor Ditzo Zorgverzekering

De zorgverzekering van Ditzo heeft al veel prijzen in de wacht gesleept. In 2012 werd de zorgverzekering door de Verzekeringssite.nl uitgeroepen als Beste Nieuwkomer. Bij Independer.nl pakte Ditzo in 2012 ook de eerste plaats als populairste zorgverzekeraar. Bij Zorgkiezer.nl scoort de Ditzo zorgverzekering ook een prijs. Volgens deze vergelijkingssite is Ditzo de beste online zorgverzekeraar. Ervaringen Ditzo zorgverzekering worden op de site van de verzekeraar aangegeven op basis van sterren en beoordelingscijfer die ze in klanten beoordelingen hebben ontvangen.

De informatie over de Ditzo verzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 30 november 2014)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties