CZdirect Zorgverzekering 2014

CZdirect zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de CZdirect 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de CZdirect zorgverzekering.
De CZdirect zorgverzekering wordt door verzekeraar CZ ingezet als de zorgverzekering voor jongeren. Daarbij regel je alles online en betaal je alleen wat je nodig hebt bij de zorgverzekering. CZdirect is onderdeel van CZ die met ruim drie miljoen verzekerden een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland is. Ook bij CZdirect kun je dus profiteren van een betrouwbare verzekeraar. Met een cijfer van 7.8 heeft de zorgverzekering ook een mooie klantenbeoordeling.

CZdirect zorgverzekering 2014 perfecte studentenverzekering?

CZ geeft aan dat de CZdirect verzekering speciaal voor jongeren is. Alles is afgestemd op de wensen van de jongeren. CZdirect is een CZ internetverzekering. Je kunt dus alles online regelen en hebt dus geen last van een papieren rompslomp. Je kunt met de overstapservice van CZdirect eenvoudig overstappen van je huidige zorgverzekering. Je gegevens aanpassen? Gewoon even op CZ Direct inloggen en de wijzigingen doorvoeren.

De zorgverzekering van CZdirect is in november 2013 door Zorgwijzer.nl nog uitgeroepen tot de beste studenten zorgverzekering. Deze zorgverzekering van CZ liet de aanbiedingen van Zekur en Bewuzt achter zich in het klassement.

Andere premie voor 31 jaar en ouder

Ben je dit jaar nog 30 jaar maar zal je in de loop van volgend jaar 31 worden, dan kom je in een hogere leeftijdscategorie. In deze categorie betaal je een hogere premie voor de aanvullende CZdirect zorgverzekering. De premie voor de basisverzekering is voor beide leeftijdsgroepen gelijk en vanaf € 86,95. Wanneer je kiest voor een hoger Eigen Risico zal de premie voor deze basisdekking nog lager uitvallen.

Aanvullende dekking bij CZdirect zorgverzekering 2014

Bij de CZdirect zorgverzekering kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. De premies voor deze aanvullende verzekering zijn dus afhankelijk van de leeftijd.
Voor de verzekerden jonger dan 31 jaar gelden de volgende premies

  • CZdirect Budget, vanaf € 5,05 per maand, oa fysiotherapie 9 behandelingen, alternatieve geneeswijzen max € 100, geen extra dekking tandarts
  • CZdirect Basic, vanaf € 12,25 per maand, oa fysiotherapie 12 behandelingen, alternatieve geneeswijzen max € 200, tandarts 75% tot max. € 250,-
  • CZdirect Extra, vanaf € 23,95 per maand, oa fysiotherapie 20 behandelingen, alternatieve geneeswijzen max € 300, tandarts 75% tot max. € 500,-

Verzekerden van 31 jaar en ouder betalen voor deze aanvullende verzekeringen, respectievelijk € 7,55 / € 15,75 / € 28,45 per maand. Zie de site van CZdirect voor een volledig overzicht van vergoedingen en polisvoorwaarden van deze aanvullende verzekeringen. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste CZdirect zorgverzekering, maak dan gebruik van de test op de site van CZdirect.

Eigen Risico gespreid betalen bij CZdirect

Bij CZdirect kun je ervoor kiezen om je Eigen Risico per maand te betalen. Bij de zorgverzekering CZdirect 2014 is dit een bedrag van 36 euro per maand. Dit gedurende tien maanden. Ook als je geen zorgkosten hebt gemaakt betaal je deze termijnen. Als je aan het eind van het jaar teveel hebt betaald zal dit worden teruggestort door CZ. Dit zal dan in het eerste kwartaal van het daaropvolgende jaar gebeuren. Je moet wel aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • geen extra vrijwillig risico kiezen, alleen wettelijk verplichte
  • op 1 januari 2014 18 jaar of ouder zijn
  • aanmelden voor 1 januari 2014

Extra korting op je CZdirect zorgverzekering 2014

Als je ervoor kiest om de premie van de CZdirect niet per maand maar per jaar te betalen, krijg je een korting van 3% op de premie. CZ direct geeft aan dat deze korting kan oplopen naar € 40 euro per maand.

Studenten zorgverzekering afstemmen op stage?

CZ geeft aan dat je even goed naar je zorgverzekering moet kijken als je besluit om in 2014 in het buitenland te studeren. Of dit het geval is hangt onder andere af van de duur van je verblijf in het buitenland. Misschien dat het ook handig is om een extra CZ jongerenverzekering af te sluiten voor dit verblijf.

Wil je toch liever een CZ zorgverzekering? Kijk dan naar de pagina met meer informatie over deze CZ zorgverzekering.

De informatie over de CZdirect zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 sept 2014)
[csbshare]

Bewaren

Bewaren

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties