CZ zorgverzekering 2014

CZ zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de CZ 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de CZ zorgverzekering.
Zorgverzekeraar CZ is een grote bekende speler in de markt van zorgverzekeringen. De organisatie uit Tilburg is een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. CZ wil het verschil maken in de zorg voor haar verzekerden.

Daarbij streeft het naar betere en betaalbare zorg. Die ook bereikbaar is. Niet allen op korte termijn maar ook op lange termijn. Binnen de CZ groep worden ook zorgverzekeringen aangeboden met de labels OHRA en Delta Lloyd. Kijk ook eens naar de CZdirect zorgverzekering, perfect voor studenten en jongeren.

Kiezen uit drie CZ basisverzekeringen

Bij de CZ zorgverzekering kun je een keuze maken uit drie verschillende basisverzekeringen voor een dekking van de noodzakelijke zorg en medicijnen:

  • CZ Zorg bewustpolis, natura basisverzekering, met 75% vergoeding van het marktconforme tarief voor niet gecontracteerde zorg
  • CZ Zorg op maat polis, natura basisverzekering, met 75% vergoeding van het marktconforme tarief voor niet gecontracteerde zorg en GGZ tweedelijns 50% vergoeding
  • CZ Zorg keuzepolis, restitutieverzekering met 100% vergoeding voor niet gecontracteerde zorg volgens marktconform tarief.

De CZ Zorg bewustpolis is de goedkoopste basisverzekering. Hierbij kun je kiezen uit het wettelijke minimale eigen risico van 350 euro of voor een eigen risico van 850 euro. Voor de andere twee CZ basisverzekeringen heb je meer mogelijkheden bij het kiezen van de hoogte van het Eigen Risico.

Hoe hoger het eigen risico hoe lager de premie voor deze CZ zorgverzekering. Op de site geeft CZ aan wat de meest gekozen basisverzekering is. Maar je kan natuurlijk zelf bepalen welke verzekering het beste bij je past.

6 Aanvullende dekkingen bij CZ zorgverzekering 2014

Bij het samenstellen van de volledige dekking van je CZ zorgverzekering kun je kiezen uit zes verschillende aanvullende verzekeringen. Je hebt daarbij de keuze uit:
Jongeren, Gezinnen, 50+, Basis, Plus en Top.

In een tabel op de site van CZ staat in een overzichtelijke tabel aangegeven wat de verschillen zijn in deze aanvullende verzekeringen. Dit aan de hand van een vergoedingen top 10. Voor ieder pakket wordt aangegeven of er dekking is. Per dekking kun je extra informatie raadplegen voor de hoogte van de dekking. Bij de speciale jongeren verzekering worden injecties en tabletten voor reizen naar het buitenland vergoed en krijg je gratis 50 condooms. Wordt je 31 jaar, dan gaat de premie voor deze jongerenverzekering omhoog.

Tandartsdekking bij CZ zorgverzekering 2014

Ook voor een tandartsverzekering kun je bij CZ terecht. Hierbij kan je kiezen uit twee verschillende dekkingsvormen: Tandarts of Tandarts uitgebreid. Bij deze laatste krijg je de hoogste vergoeding voor mondzorg. De dekking voor orthodontie is gelijk bij deze twee tandartsverzekeringen.

Zie de site van zorgverzekeraar CZ voor een actueel overzicht van de premies en de CZ polisvoorwaarden. Daar zie je ook een volledig overzicht van de CZ zorgverzekering vergoedingen.

Doe Pakkettest voor keuze CZ zorgverzekering 2014

Op de site van zorgverzekeraar CZ heb je een module om de premie van een nieuwe zorgverzekering te berekenen. En voor de mensen die nog niet weten welke verzekering ze precies moeten hebben kunnen gebruik maken van de pakkettest. Daarin zal CZ je adviseren over de te kiezen zorgverzekering. Dit op basis van de informatie die jij verstrekt. Mocht je er niet uitkomen, kun je een vraag stellen per chat tijdens kantooruren. Of stel je een vraag per e-mail. En je hebt de optie om je terug te laten bellen door een medewerker van CZ. Zodat alles uitgelegd kan worden. Op de site kun je ook direct een CZ zorgverzekering afsluiten.

De informatie over de CZ zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 sept 2014)
[csbshare]

Bewaren

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties