Bewuzt zorgverzekering 2014

Bewuzt zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Bewuzt zorgverzekering 2014. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Bewuzt zorgverzekering.
Zorgverzekeraar Bewuzt wil zich graag onderscheiden in de markt. Het wil een zorgverzekering aanbieden met een superlage premie. Daarbij kun jezelf kiezen voor de vergoedingen die je nodig hebt. Op deze manier betaal je niet te veel voor jouw zorgverzekering. En om de kosten van de zorgverzekering laag te houden zijn Bewuzt een aantal zaken wel anders geregeld geeft de verzekeraar aan op haar website:

  • Kraamzorg: dit regel je telefonisch met ons. Wij zoeken een goede kraamzorginstelling bij jou in de buurt.
  • Medicijnen: je herhaalrecepten bestel je eenvoudig online bij de Nationale Apotheek.
  • Hulpmiddelen: sommige hulpmiddelen, zoals voor diabetes, kun je alleen bij bepaalde leveranciers online bestellen.

Onderdeel van VGZ Coöperatie

Bewuzt is een jonge aanbieder van zorgverzekeringen. Maar zeker niet onervaren. Het is onderdeel van de VGZ Coöperatie. Een van de grootste zorgverzekeraars met 4.1 miljoen verzekerden. Deze organisatie is al ruim 60 jaar actief als zorgverzekeraar en weet dus wel waar het over gaat. Als onderdeel van de groep kan Bewuzt direct van de kennis van deze coöperatie gebruik maken. Daarbij kan het ook profiteren van de inkoop voordelen die een grote organisatie kan bieden. Een voordeel dat weer te goede komt van de verzekerden.

Drie betaalbare opties bij Bewuzt zorgverzekering 2014

Bewuzt kiest voor een basisverzekering met een lage premie. Deze premie is lager naar mate je voor een hoger eigen risico gaat. Daarbij kun je kiezen voor een Eigen Risico van maximaal 850 euro. De dekking vanuit deze basisverzekering kun je aanvullen voor pakketten voor:

  • Tandartsverzekering
  • Fysiotherapie
  • Buitenland dekking

Bij deze extra dekkingen kun je kiezen voor twee opties: Goed of Beter. Zo krijg je de volgende mogelijkheden:

Aanvullende optiesOmschrijving
Bewuzt Tand Goed75% van de nota tot € 250 per jaar
Bewuzt Tand Beter75% van de nota tot € 500 per jaar
Bewuzt Fysio Goed9 behandeling per jaar
Bewuzt Fysio Beter18 behandeling per jaar
Bewuzt Buitenland GoedEuropa dekking
Bewuzt Buitenland BeterWereld dekking

Zie voor de actie premies en polisvoorwaarden de site van de Bewuzt zorgverzekering.

Meer opties meer korting op je Bewuzt zorgverzekering

Bij de Bewuzt zorgverzekering krijg je stapelkorting. Hoe meer extra opties je afneemt hoe hoger de korting. Deze korting kan oplopen tot 15%. En als he geen gebruik maakt van de dekking uit een extra afgesloten optie. Krijg je het jaar daar op korting op de premie van deze optie. Deze zogenoemde no-claim korting kan oplopen tot maar liefst 40%. Deze korting wordt alleen gegeven over de extra optie!

Veel online regelen bij Bewuzt zorgverzekering

Bij Bewuzt is gekozen voor een online dienstverlening. Alles wat online kan worden afgehandeld zal dan ook online verlopen. Zo declareer je eenvoudig online. Ook de wijzigingen geef je online door. Daardoor kan je als verzekerde zelf bepalen wanneer je de zorgzaken regelt. Zo kun je de recepten eenvoudig online bestellen. En de bestellingen worden gewoon thuisgestuurd. Bewuzt geeft aan dat de verzending vaak gratis is en snel. Gezien dit online gemak en de scherpe premie misschien een mooie studenten zorgverzekering

Prijzen voor Bewuzt Zorgverzekering

De vergelijkingssite.nl heeft in 2013 Bewuzt uitgeroepen tot de beste nieuwkomer bij de zorgverzekeringen. Bij de verkiezing van de beste zorgverzekering staat Bewuzt op een derde plek, die wordt beloond met een Bronzen Award van de Verzekeringssite.

De informatie op deze Bewuzt zorgverzekering is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 sept 2014)
[csbshare]

Bewaren

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties