Besured Zorgverzekering 2014

Besured zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Besured 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Besured zorgverzekering.
De verzekeraar Besured geeft aan de dat je bij de Besured Zorgverzekering de meest complete dekking hebt op de zorgverzekering met de laagste premie. Daarbij kun je terecht bij elke huisarts, ziekenhuis of apotheek.

Besured richt zich specifiek op studenten en young professionals. Wie op zoek is naar een studenten zorgverzekering zal dus zeker naar de verzekeringen van Besured moeten kijken. Al meer dan 60.000 studenten en Young professionals hebben gekozen voor de Besured Zorgverzekering.

Eenvoudig Besured Zorgverzekering samenstellen

Op de site van Besured kun je snel en eenvoudig een nieuwe Besured zorgverzekering samenstellen.

De basisverzekering van de zorgverzekering 2014 kost bij Besured € 81,25 per maand. De dekking van deze basisverzekering kun je uitbreiden met aanvullende dekkingen. Deze kun je in de premieberekening module eenvoudig selecteren. Bij iedere optie geeft Besured aan hoeveel van haar verzekerden voor de specifieke aanvullende dekking heeft gekozen. Zodra je een extra optie selecteert krijg je direct te zien wat de extra premie is die je moet betalen. Bij Besured kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Aanvullende verzekering, € 8,50 per maand, met bijvoorbeeld dekking voor Fysiotherapie en oefentherapie Cesar / Mensendieck tot € 300, 78% van verzekerden heeft voor deze module gekozen.
  • Tandartsverzekering, € 11,50 per maand, Alle tandartskosten inclusief kronen tot € 350,- 67% van de verzekerden heeft voor deze module gekozen.

Zie de internetsite van Besured Verzekering voor een compleet overzicht van de vergoedingen en polisvoorwaarden van de basisverzekering en aanvullende verzekering.

Voordelen van de Besured Zorgverzekering

Voor de studenten die nog twijfelen over de geschiktheid van de Besured zorgverzekering, geeft de verzekeraar aan waarom je juist voor Besured moet kiezen:

  • beste dekking tegen de laagste premie van Nederland
  • geen verhoogd eigen risico. Alleen maar het wettelijk vastgestelde eigen risico van € 360,- per jaar (verzekeringsjaar 2014)
  • Ruim 60.097 studenten en young professionals gingen je voor
  • oude verzekering wordt automatisch voor je opgezegd

Hoe declaren bij een Besured Zorgverzekering

Bij de Besured zorgverzekering kun je eenvoudig online de nota’s van de zorgverleners declareren. Ook is het mogelijk om je rekeningen per post op te sturen. Voor de online variant kun je gebruik maken op het formulier dat op de website wordt aangeboden. Toch per post declareren? Lees even op de site na hoe je dit het beste kan doen.

Bij sommige zorgverleners worden de rekeningen direct vergoed. Deze zorgverleners dienen de nota’s rechtstreeks bij Besured in.

Samenwerking met National Academic en VGZ

Besured is onderdeel van National Academic en beschikt op deze manier over meer dan 30 jaar ervaring met verzekeren. Verder zijn de eigen krachten van Besured gebundeld met die van zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor kan het profiteren van de schaalvoordelen van deze verzekeraar en voordelig zorg inkopen. Hierdoor is een lage premie en een zeer hoge kwaliteit en service mogelijk geeft Besured aan. Naast de Besured zorgverzekering kun je ook een andere Besured studentenverzekering afsluiten voor bijvoorbeeld een autoverzekering.

De informatie over de Besured zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 sept 2014)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties