Azivo Zorgverzekering 2014

Azivo zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Azivo 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Azivo zorgverzekering.
Op haar site geeft Azivo aan een moderne professionele zorgverzekeraar te zijn met haar wortels in de Haagse regio. De verzekeraar komt al meer dan honderd jaar op voor de belangen van de verzekerden in en rondom Den Haag.

Bij de Azivo zorgverzekering is iedereen welkom. De Azivo organisatie bestaat uit verschillende onderdelen: de apotheek zo, de zorg en de zorgservice. Daarmee eis de organisatie in staat om een breed pakket van voorzieningen aan te bieden. Azivo Den Haag is een organisatie zonder winstoogmerk en behoort tot de Menzis groep.

Voordelen basisverzekering bij Azivo zorgverzekering 2014

Azivo geeft aan dat verzekerden bij haar kunnen rekenen op goede zorg. Je kunt al een basisverzekering sluiten vanaf € 96,50 per maand. Kinderen tot 18 jaar zijn natuurlijk gratis meeverzekerd. Azivo heeft bij haar basisverzekering extra voordelen voor iedereen:

  • TopZorg, voor bijvoorbeeld borstkanker.
  • Advies van onze Zorgadviseur, bijvoorbeeld over waar u het beste geholpen wordt.
  • Mantelzorgservice, gratis advies voor mantelzorgers

Aanvullende dekking bij Azivo zorgverzekering 2014

Bij een Azivo zorgverzekering kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. De aanvullende verzekeringen van Azivo bevatten allemaal ruime vergoedingen voor de tandarts. Het is daarom niet nodig om een aparte tandartsverzekering af te sluiten. Je kunt kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

  • AV-Basis, premie vanaf € 11 per maand, oa fysiotherapie 9 behandelingen, tandheelkunde max € 150,
  • AV-Basis, premie vanaf € 31,50 per maand, oa fysiotherapie 18 behandelingen, tandheelkunde max € 500, Brillen/lenzen: € 100 per 2 jaar
  • AV-TopExtra, premie vanaf € 62,35 per maand, oa fysiotherapie 27 behandelingen, tandheelkunde max € 900, Brillen/lenzen: € 150 per 2 jaar en orthodontie

Zie de site van Azivo voor meer informatie over de Azivo vergoedingen en dekkingen uit deze aanvullende verzekeringen. Hier kun je ook het volledige vergoedingenoverzicht 2014 raadplegen.

Korting op Azivo zorgverzekering

Azivo heeft verschillende kortingsregelingen bij de zorgverzekering. Zo kun je via de volgende collectiviteiten van korting op de premie profiteren:

  • Wijkzorgpolis, 5% korting op de zorgverzekering, 7% korting op de aanvullende verzekering
  • ADO clubpolis, 5% korting op de zorgverzekering, 7% korting op de aanvullende verzekering
  • FNV Leden, 7,97% korting op de basisverzekering, 10% korting op de aanvullende verzekering
  • Fit All day, 5% korting op de zorgverzekering, 7% korting op de aanvullende verzekering

Speciaal pakket voor FNV-leden bij een Azivo zorgverzekering: FNV-Top met 100% vergoeding fysiotherapie.

Azivo heeft veel meer collectiviteiten. Zie de site van verzekeraar Azivo voor een overzicht van de andere collectiviteiten.

Je kunt ook een korting op de premie van de zorgverzekering krijgen als je kiest voor betalen per kwartaal (1%), half jaar (2%) of per jaar (3%).

Eenvoudig declareren en overzicht zorgverzekering

Verzekerden van Azivo kunnen online eenvoudig en veilig de eigen verzekeringsgegevens bekijken en wijzigen. Bovendien kun je een overzicht van de zorgkosten inzien. Gewoon even inloggen op Mijn Azivo. Je kunt voor het inloggen gebruik maken van de DigId. Online kun je ook de Azivo declaraties inzien. Kom je er zelf even niet uit, kun je gewoon de Azivo klantenservice benaderen.

Meer Azivo verzekeringen

Bij Azivo kun je niet alleen een zorgverzekering afsluiten. De organisatie biedt ook een reisverzekering aan. Dit kan een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering zijn. Of een lang op reis reisverzekering. Zie de site van Azivo voor meer informatie over deze reisverzekeringen. Of neem met Azivo contact op.

De informatie over de Azivo zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 dec 2014)
[csbshare]

Bewaren

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties