Anderzorg zorgverzekering 2014

Anderzorg zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Anderzorg zorgverzekering 2014. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Anderzorg zorgverzekering.
Volgens de verzekeraar heeft de Anderzorg zorgverzekering de goedkoopste basisverzekering van Nederland. Ieder jaar zet deze zorgverzekeraar scherp in op de laagste premie. In 2014 kun je de Anderzorg zorgverzekering al afnemen vanaf € 62,25 per maand (Anderzorg Basis). Hierbij kies je dan wel voor het maximale eigen risico van € 860 per jaar. Deze premie kan zo laag zijn omdat je bij Anderzorg veel zelf online kan regelen. Op deze manier weet Anderzorg voor het vierde jaar op rij de goedkoopste zorgverzekering in de markt te zetten.

Modules bij de Anderzorg zorgverzekering 2014

De dekking van de Anderzorg basisverzekering kun je uitbreiden door te kiezen van aanvullende modules:

 • Fysiotherapie, wil je een dekking voor fysiotherapie, vul Anderzorg Basis aan met vergoeding van 9 of 18 behandelingen fysiotherapie (€ 5,00 of € 18,00 per maand extra)
 • Tand, voor extra tandzorg,
 • Buitenland, als je vaak in het buitenland bent kun je kiezen voor een werelddekking, voor vergoeding spoedeisende medische hulp in heel de wereld. Deze extra dekking kost je € 1,00 per maand.

Tandarts dekkingen bij Anderzorg zorgverzekering 2014

Bij de Anderzorg zorgverzekering kun je kiezen uit drie verschillende opties voor de tandartsverzekering. Afhankelijk van de gekozen optie betaal je een andere premie per maand:

 • Anderzorg Tand 75% € 250,00 voor een vergoeding van 75% van de kosten bij tandarts vergoed tot maximum van 250 euro per jaar.
 • Anderzorg Tand 100% € 250,00 voor een vergoeding van de kosten bij tandarts vergoed tot maximum van 250 euro per jaar.
 • Anderzorg Tand 100% € 500,00 voor een vergoeding van de kosten bij tandarts vergoed tot maximum van 500 euro per jaar.

Of kies voor aanvullende Anderzorg Pakketten

Bij de Anderzorg kun je ook kiezen voor Pakketten bij het samenstellen van je zorgverzekering. Ook hier begin je eerst bij het bepalen van de hoogte van het eigen risico dat je wilt bij de basisverzekering. Hoe hoger dit eigen risico, hoe lager de premie per maand. Vervolgens kun je een aanvullend pakket kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • Anderzorg Budget, € 10,25 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie, tandheelkunde tot € 250, waarvan maximaal 75% per verrichting.
 • Jong, € 15,75 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie, spoedeisende medische zorg in het buitenland, 100% voor consulten bij de tandarts en 80% voor veelvoorkomende behandelingen
 • Extra, € 13,65 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie, spoedeisende medische zorg in het buitenland, € 150 voor brillen en contactlenzen per 2 kalenderjaren, € 50 aan voorbehoedsmiddelen, 80% aan alternatieve geneeswijzen
 • Tand, € 17,85 per maand, verstandig als je gebit extra zorg nodig heeft. tandartsverzekering vergoedt 100% voor consulten bij de tandarts en 80% voor veelvoorkomende behandelingen
 • Extra + Tand, € 31,50 per maand, tandartsverzekering vergoedt 100% voor consulten bij de tandarts en 80% voor veelvoorkomende behandelingen

Bezoek de site van Anderzorg Verzekeringen voor meer informatie over de dekkingen van de aanvullende verzekeringen, polisvoorwaarden en de Anderzorg vergoedingen.

Mobiel declareren bij Anderzorg zorgverzekering

Bij Anderzorg kun je ook mobiel declareren. Download daar voor de special App op je smartphone. Dan kun je eenvoudig een foto maken van de nota van je zorgverlener en deze naar de verzekeraar sturen. Deze mobiele App is alleen beschikbaar voor Android toestellen en de iPhone of iPad. De Windows toestellen worden nog niet ondersteund. Lees voor het gebruik van mobiel declareren nog wel even de voorwaarden van de verzekeraar. Op de site geeft Anderzorg ook uitleg over hoe je het beste een foto kan maken van de rekening. Hoe beter de foto hoe sneller de declaratie verwerkt kan worden. Voor het declareren van buitenlandse nota’s kun je de mobiele App niet gebruiken. Deze nota’s moet je per post moeten versturen.

Naast het mobiel declareren met een App kun je ook ook online declareren via Mijn Anderzorg of de nota’s per post versturen. Er is dus voldoende keus voor de Anderzorg declaratie. Voldoende mogelijkheden om met Anderzorg contact te krijgen. Via de website kun je bij Mijn Anderzorg inloggen om online je zaken te regelen.

Samenwerking met Zorgverzekeraar Menzis

Anderzorg werkt samen met Zorgverzekeraar Menzis. Op deze manier kan de klant van Anderzorg profiteren van de laagste premie van Anderzorg en de inkoop voordelen die Menzis kan bieden. Ook brengt Menzis de jarenlange ervaring met zorgverzekeringen mee in de samenwerking.

De informatie over de Anderzorg zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 24 nov 2013)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties