Aevitae Zorgverzekering 2014

Aevitae zorgverzekering 2014Op deze pagina de informatie over de Aevitae 2014 zorgverzekering. Zie voor de actuele informatie de algemene pagina over de Aevitae zorgverzekering.
Aevitae is voor velen een onbekende. Zoals de organisatie het zelf aangeeft is Aevitae is een volmacht bedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers- en werknemersvoorzieningen. Je kunt op de site van Aevitae ook rechtstreeks verzekeringen afsluiten. Zo ook een Aevitae zorgverzekering. De klanten kunnen hierbij gebruik maken van de informatie die op de site staat. Maar de verzekerde is zelf verantwoordelijk voor de juiste keuze.

Aevitae zorgverzekering met unieke voordelen

Bij Aevitae kun je al een basisverzekering afsluiten met een premie van € 73,28 per maand. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende verzekeringen:

 • VGZ Natura Selectief, € 91,95 per maand
 • VGZ Natura. € 80,95 per maand,
 • VGZ Restitutie, € 84,95 per maand

Bij de natura verzekering heb je geen vrije keuze bij het kiezen van een zorgverlener.

De aangegeven premies in het overzicht zijn op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Door vrijwillig hoger eigen risico te nemen kan de premie lager uitvallen. Tevens krijg je bij een premie betaling per jaar ook een korting op de premie van 1% op de premie van de Aevitae zorgverzekering.

Aanvullende verzekeringen bij Aevitae zorgverzekering 2014

Bij Aevitae heb je verschillende aanvullende verzekeringen. Hierbij kun je kiezen uit de volgende vormen:

 • Aevitae Plus pakket, vanaf € 11,47 per maand, voordeligste aanvullende verzekering van Aevitae
 • Aevitae Top pakket, vanaf € 30,61 per maand, zekerheid van een uitgebreide dekking maar niet meer betalen dan nodig is
 • Aevitae Vip pakket, vanaf € 47,12 per maand, voor maximale zekerheid
 • Aevitae Supervip pakket, vanaf € 59,53 per maand, als je geen zorgen meer wilt maken over je zorgverzekering

Zie de site van Aevitae voor een overzicht van de Aevitae vergoedingen bij deze aanvullende verzekeringen en voor meer informatie over de polisvoorwaarden en acceptatie criteria.

Verschillende dekkingen bij Aevitae tandartsverzekering 2014

Aevitae geeft aan dat het geen kleine lettertjes hanteert bij de tandartsverzekering. Met uitzondering van het bleken van tanden en het plaatsen van implantaten is alles verzekerd. Je bepaald zelf de hoogte van de dekking. Tot het bedrag dat de verzekering de kosten maximaal zal vergoeden:

 • 100% maximaal € 250,00
 • 100% maximaal € 350,00
 • 100% maximaal € 750,00
 • 100% maximaal € 1.250,00
 • 100% maximaal € 1.750,00

Zie de site van Aevitae voor meer informatie over de tandartsverzekeringen. Voor de hoogste twee dekkingen bij de tandartsverzekering is een medische selectie van toepassing.

Online declareren bij Aevitae

Voor het indienen van je zorgdeclaraties kun je bij Aevitae gebruik maken van een mobiele App. Hier kun je ook de zorgzaken inzien als je geen toegang hebt tot je PC. Om van deze App gebruik te kunnen maken moet je wel eerst je account activeren op Mijn Aevitae. Gewoon even bij Aevitae inloggen en je account opzetten.

Op de site van Aevitae staat een video met uitleg over de Aevitae Zorg App. Om een Aevitae declaratie in te dienen ben je niet afhankelijk van deze mobiele App. Je kunt ook gewoon de zaken online blijven regelen.

Meer Aevitae verzekeringen

Bij Aevitae kun je een groot aantal verschillende verzekeringen afsluiten. Naast deze Aevitae VGZ zorgverzekering kun je ook bij Aevitae ook terecht voor een autoverzekering, inboedelverzekering of een doorlopende reisverzekering.

De informatie over de Aevitae zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 21 dec 2014)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties