ZieZo Zorgverzekering 2016

ZieZo Zorgverzekering 2016Dit is de informatie over de ZieZo zorgverzekering 2016. Bekijk hier de actuele informatie over de ZieZo zorgverzekering.

De ZieZo zorgverzekering is eind 2014 door Zilveren Kruis Achmea in de markt gezet als nieuwe zorgverzekering. Met de ZieZo zorgverzekering ben je goed verzekerd voor een lage prijs. De ZieZo basisverzekering sluit je dit jaar al vanaf € 96,75 per maand. Een zeer scherpe premie stelling. Dit is de premie op basis van allen het wettelijk verplichte eigen risico. De ZieZo zorgverzekering heeft een aantal fijne extra’s. Daarbij worden allen de meest gevraagde vergoedingen meeverzekerd. Superslim en handig samengesteld volgens ZieZo

ZieZo zorgverzekering 2016 basis

Bij de ZieZo basisverzekering staat de dekking vast. Je kunt alleen nog de hoogte van het eigen risico kiezen. Je hebt bij de ZieZo verzekering maar twee keuze:

  • alleen wettelijk verplichte eigen risico van € 385, dan komt de premie uit op €  96,75 per maand
  • Het maximale eigen risico van € 885,-, hierbij komt de premie van de basisverzekering uit op € 74,75 per maand

Niet voor alle zorg is het eigen risico van toepassing. Bijvoorbeeld niet bij een bezoek aan de huisarts. Op de site van ZieZo lees je meer over het eigen risico. Alles wat je nodig hebt om een verstandige keuze voor de hoogte van het eigen risico te maken.

ZieZo zorgverzekering 2016 aanvullend

De dekking vanuit de ZieZo basisverzekering vul je aan door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Hierbij maak je een keuze uit de volgende opties:

  • Ziezo Aanvullend 1, vanaf € 6,50 per maand, 9x fysiotherapie, tandheelkundige hulp als gevolg van ongeval, spoedeisende hulp (werelddekking)
  • Ziezo Aanvullend 2, vanaf € 14,50 per maand, 20x fysiotherapie, tandheelkundige hulp als gevolg van ongeval, spoedeisende hulp (werelddekking), anticonceptie volledig vergoed, alternatieve geneeswijzen.

Zie voor een volledig overzicht van actuele vergoedingen uit deze aanvullende verzekering de site van ZieZo verzekering. Daar staan ook de actuele polisvoorwaarden. De premies voor deze aanvullende verzekeringen liggen hoger dan afgelopen jaar.

ZieZo Tandartsverzekering

De dekking van de ZieZo Zilveren Kruis verzekering kun je ook uitbreiden om je te verzekeren tegen de eventuele tandartskosten. Bij de ZieZo tandartsverzekering heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Ziezo Tand 1, vanaf € 12,50 per maand, max 250 euro per jaar vergoed, 100% bij meest voorkomende behandelingen, 75% overige tandheelkundige behandelingen
  • Ziezo Tand 2, vanaf € 19,00 per maand, max 500 euro per jaar vergoed, 100% bij meest voorkomende behandelingen, 75% overige tandheelkundige behandelingen

Zie ook voor deze tandartsverzekering de site van ZieZo verzekeringen voor een actueel overzicht van de polisvoorwaarden en de vergoedingen.

Beste Online Service ZieZo

Bij de ZieZo zorgverzekering kun je veel online regelen. Via de Mijn Zilveren Kruis Pagina heb je altijd overzicht over je zorgverzekering en de declaraties. Inloggen op je persoonlijke omgeving gaat met je DigiD code. Via de special App kun je de eventuele declaraties indienden. Binnen 10 werkdagen wordt deze declaratie door ZieZo behandeld. Deze App is beschikbaar voor het Android platform en de iPhone. Deze App kun je niet gebruiken voor het declareren van zorgkosten in het buitenland.

Met de ZieZo zorgverzekering maak je gebruik van de Zilveren Kruis service. Deze is in de Web Service Scan van onderzoeksbureau WUA! in 2015 uitgeroepen tot de beste onder de zorgverzekeraars.

Contact Opnemen met ZieZo Zorgverzekering

Heb je niet genoeg aan Mijn Zilveren Kruis of de declaratie App, dan kun je ook via de e-mail met ZieZo contact opnemen. Natuurlijk kan dat ook via de telefoon of per post. Je kunt ook bij ZieZo inloggen. Voor het raadplegen van jouw gegevens.

Besparen op de premie van ZieZo verzekering

De premies van de ZieZo zorgverzekering zijn weergegeven per maand. Als je voor een betaling in een andere termijn kiest kun je extra korting krijgen op het totale bedrag dat je aan premie moet betalen. je hebt de mogelijkheid om per maand te betalen, per half jaar of per jaar. Bij een jaarbetaling geeft ZieZo de hoogste korting op de premie. Hoe hoog de totale korting is hangt af van de afgesloten verzekeringen.

De informatie over de ZieZo zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 3 januari 2016)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties