UnitedConsumers Zorgverzekering 2016

UnitedConsumers zorgverzekering 2016Dit is de informatie over de UnitedConsumers zorgverzekering 2016. Bekijk hier de actuele informatie over de UnitedConsumers zorgverzekering.

De UnitedConsumers zorgverzekering is in feite een voordelige VGZ zorgverzekering. UnitedConsumers kan groot inkopen omdat het de krachten van consumenten bundelt. UnitedConsumers is in 2000 opgericht en heeft voor veel consumenten korting geregeld bij het energiecontract of zorgverzekering. Ook voor 2016 kun je de UnitedConsumers zorgverzekering afsluiten. Bij deze zorgverzekering zijn de voordelen van het contract direct verwerkt in de premie van de basisverzekering en een eventuele aanvullende verzekering. Wanneer je via UnitedConsumers een nieuwe zorgverzekering kun je in plaats van de korting ook kiezen voor een cadeau.

UnitedConsumers zorgverzekering 2016 Korting of Cadeau

Als je via de site van UnitedConsumers een zorgverzekering afsluit krijg je 10% korting op de premie van de basisverzekering. Je bent dan al voor een bedrag van € 97,15 per maand. De organisatie geeft aan dat je daarmee verzekerd bent van de beste ziektekostenverzekering met het laagste eigen risico. Om deze korting te krijgen hoef je alleen maar de goedkope zorgverzekering via het zorgcollectief te sluiten. Je sluit standaard de VGZ Ruime keuze zorgverzekering. Dit is een naturapolis. Maar je kan ook een andere basisverzekering kiezen. Hierbij heb je de keuze uit:

 • VGZ goede keuze, vanaf € 94,95 per maand, inclusief een 5% collectiviteitskorting, naturaverzekering
 • VGZ Ruime keuze, vanaf € 97,15 per maand, inclusief 10% collectiviteitskorting, naturaverzekering
 • VGZ Eigen Keuze, vanaf € 102,55 per maand, inclusief 10% collectiviteitskorting, restitutieverzekering

Je kunt bij de VGZ Ruime keuze en VGZ Eigen Keuze basisverzekering de eventuele korting om ruilen voor een gratis cadeau. Je kunt daarbij voor de zorgverzekering 2016 kiezen uit een van de volgende cadeaus:

 • Gratis Asus T100 laptop Windows 10, 2GB  intern (Winkelwaarde € 299,00)
 • Gratis Xbox One Pakket (Winkelwaarde € 499,05), oa 2 controllers, headset en 3 games
 • Gratis HP Notebook Windows 10, 4GB intern (Winkelwaarde € 599,00), zie de site van UnitedConsumers voor meer informatie.

Wanneer je kiest voor de cadeau-actie van UnitedConsumers zorgverzekering, ruil je de korting op de zorgverzekering 2016 in voor een gratis cadeau. Dit jaar zijn er voor de UnitedConsumers zorgverzekering maximaal 25.000 cadeaus te vergeven. Het gaat om een Op=Op actie. Op de site geeft UnitedConsumers aan hoeveel cadeaus er nog zijn.

De keuze voor het Xbox One pakket of de HP laptop kun je alleen maken als je minimaal voor twee verzekerden een basisverzekering VGZ Ruime Keuze of VGZ Eigen Keuze afsluit.

Bij betalen bij cadeau

Het kan zijn dat je soms ook nog iets moet bijbetalen bij een cadeau. De cadeau actie loopt tot 1 januari. Zie de site van UnitedConsumers met de voorwaarden voor deelname aan deze actie. Tevens zie je daar ook meer details ten aanzien van de gratis cadeaus. Let er wel goed op dat je voor een volledig gratis cadeau met meer personen op de nieuwe UnitedConsumers zorgverzekering moet staan, of dat je langer dan één jaar verzekerd moet blijven op de afgesloten UnitedConsumers zorgverzekering via VGZ. Is de informatie op de site niet duidelijk genoeg, neem dan met UnitedConsumers contact op. Het telefoonnummer en e-mail adres staan op de site.

 UnitedConsumers zorgverzekering 2016 keuze basisverzekering

Als je via UnitedConsumers een zorgverzekering afsluit kies je voor een VGZ zorgverzekering met een korting. Daarbij kan je kiezen uit de volgende basisverzekeringen:

 • VGZ Eigen Keuze, premie vanaf € 102,55 per maand, 4% kiest voor deze verzekering
 • VGZ Ruime Keuze, premie vanaf € 97,15 per maand, 39% kiest voor deze verzekering
 • VGZ Goede Keuze, premie vanaf € 86,35 per maand, 57% kiest voor deze verzekering

De VGZ Goede Keuze zorgverzekering is bij UnitedConsumers het meest gekozen. Bij deze zorgverzekering krijg je ook een 5% welkomstbonus. De bonussen en kortingen zijn al meegenomen in de hierboven genoemde premie bedragen. Deze bedragen zijn wel op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. De premie zal nog lager uitvallen als je gaat voor een hoger eigen risico.

Aanvullende dekking UnitedConsumers zorgverzekering 2016

De dekking vanuit de VGZ basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Hierbij kies je uit de volgende VGZ aanvullende verzekeringen:

 • VGZ Aanvullend Goed, vanaf € 8,79 per maand, De voordelige keuze voor wie weinig zorg gebruikt,
 • VGZ Aanvullend Beter, vanaf € 18,99 per maand, Meest gekozen aanvullende verzekering. Veel vergoedingen, betaalbare premie,
 • VGZ Aanvullend Best, vanaf € 32,99 per maand, Maximale zekerheid en hoogste vergoedingen,

De getoonde premies zijn inclusief korting via UnitedConsumers. Zie de site van UnitedConsumers of zorgverzekeraar VGZ voor meer informatie over de dekkingen en vergoedingen vanuit deze aanvullende dekking van de UnitedConsumers zorgverzekering.

UnitedConsumers tandartsverzekering 2016

Bij de UnitedConsumers tandartsverzekering kun je ook kiezen uit verschillende opties. Afhankelijk van de gewenste dekking en/of je orthodontie wilt meeverzekeren maak je een keuze uit de volgende tandartsverzekeringen:

 • Tand Goed, vergoedt tot € 250,00 per jaar, premie vanaf € 12,99 per maand
 • Tand Beter, vergoedt tot € 500,00 per jaar en een vergoeding voor orthodontie, premie vanaf € 18,79 per maand, orthodontie tot 18 jaar max € 1.500,00
 • Tand Best, vergoedt tot € 1.000,00 per jaar en een vergoeding voor orthodontie, premie vanaf € 38,99 per maand, orthodontie tot 18 jaar max € 1.500,00

Bij deze tandartsverzekeringen worden de periodieke controles voor 100% vergoed. Bij de overige behandelingen geven de tandartsverzekeringen een 80% vergoeding tot het maximale budget.

Alles in Een pakketten

Via UnitedConsumers kun je ook kiezen voor zogenoemde alles-in-een pakketten. Dit zijn pakketten die zorgverzekeraar VGZ heeft opgesteld voor verschillende periodes in het leven. Deze aanvullende pakketten zijn inclusief vergoedingen voor de tandarts. Je kunt bij UnitedConsumers kiezen uit de volgende pakketten:

 • VGZ Gezin, Dé zorgverzekering voor gezinnen. Houdt rekening met ouder én kind, premie vanaf € 52,49 per maand
 • VGZ Fit & Vrij, unieke aanvullende verzekering waarbij jezelf aan het roer staat, premie vanaf € 39,49 per maand
 • VGZ Vitaal, Speciaal voor 55 plussers die geen moment stil willen zitten, premie vanaf € 46,99 per maand

Zie de site van UnitedConsumers of zorgverzekeraar VGZ voor meer informatie over deze aanvullende pakketten. Niet alle aanvullende pakketten van VGZ zijn blijkbaar mogelijk via de UnitedConsumers zorgverzekering.

De premies van de aanvullende UnitedConsumers zorgverzekering zijn duurder dan het afgelopen jaar.

Declareren zorg nota via zorgverzekeraar VGZ

Als je via het zorgcollectief van UnitedConsumers een zorgverzekering hebt afgesloten, moet je de zorgkosten declareren via VGZ. Daarvoor kan je gebruik maken van een declaratieformulier. De gemiddelde verwerkingstijd van een declaratie is twee weken. Je kunt natuurlijk ook de nota declareren via de website van de verzekeraar. Dit kan niet voor zorgkosten gemaakt in het buitenland. Daarvoor is een apart declaratieformulier nodig. Je kunt voor declareren niet bij UnitedConsumers inloggen. Voor deze UnitedConsumers VGZ zorgverzekering moet je voor inhoudelijke zorgzaken naar de site van de verzekeraar.

Korting zorgverzekering

Als je via UnitedConsumers een VGZ zorgverzekering sluit heb je dus korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Deze korting zorgverzekering van VGZ is mogelijk door het gesloten contract en het groot inkopen van zorg. Leden van UnitedConsumers profiteren hiervan. Helaas heb ik weinig kunnen lezen over ervaringen UnitedConsumers klanten. Zelf heb ik ook geen ervaringen met het afsluiten van een contract via de organisatie. Indien je ervaringen met UnitedConsumers wilt delen kun je contact opnemen.

De informatie over de UnitedConsumers zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 2 januari 2016)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties