Salland ZorgDirect Zorgverzekering 2016

Salland ZorgDirect zorgverzekering 2016Dit is de informatie over de Salland ZorgDirect zorgverzekering 2016. Bekijk hier de actuele informatie over de Salland ZorgDirect zorgverzekering.

Deze Salland ZorgDirect zorgverzekering is in 2015 gelanceerd. Iedereen die niet in het verzorgingsgebied woont van de Salland zorgverzekering kan deze ZorgDirect zorgverzekering afsluiten. Dit is een zorgverzekering met een ruime zorgkeuze maat ook met een scherpe premie. Je regelt daarbij je zorgzaken eenvoudig online. Deze ZorgDirect zorgverzekering is ook een label van Eno Zorgverzekeraar N.V. De basisverzekering van deze nieuwe Salland ZorgDirect zorgverzekering wordt wordt aangeboden voor een premie van € 101,66 per maand. Hierbij kies je alleen voor het wettelijk verplichte eigen risico. Dit is de premie inclusief collectiviteitskorting “Online Gemak”.

Salland ZorgDirect 2016 basisverzekering

De Salland ZorgDirect basisverzekering kun je afsluiten voor een premie van € 112,95 per maand. Door de collectiviteitskorting van “Online Gemak” valt de premie lager uit en komt deze uit op € 101,66 per maand. Maar de premie kan nog lager uitvallen voor de basisverzekering. Als je voor het maximale eigen risico kiest, komt de premie zelfs uit op € 95,45 per maand.

Salland ZorgDirect Zorgverzekering 2016 voordelen

De Salland ZorgDirect zorgverzekering is een label van Eno Zorgverzekeraar Daarmee profiteer je bij deze nieuwe ZorgDirect verzekering direct van de ruim 150 jaar van Eno Zorgverzekering. Met deze nieuwe zorgverzekering kiest de verzekeraar voor een polis die gericht is op bewuste klanten die van een no-nonsense aanpak houden. Consumenten die graag de zaken online regelen maar wel een goede zorgverzekering willen hebben. ZorgDirect geeft op haar site aan dat je als verzekerden van de volgende voordelen kan profiteren:

 • uitstekende zorg met scherpe premie
 • altijd gecontracteerde zorg in de buurt
 • transparantie in informatie
 • prima service
 • Mijn ZorgDirect 24 uur per dag beschikbaar

Salland ZorgDirect zorgverzekering 2016 aanvullende dekking

De dekking vanuit de basisverzekering kun je uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende zorgverzekering van ZorgDirect. Hierbij heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 • ZorgDirect Start, premie vanaf € 5,85 per maand, oa 100% voor zorg in een EU-, EER-, geen werelddekking, max 6x fysiotherapie
 • ZorgDirect Extra, premie vanaf € 8,50 per maand, extra vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en –middelen, max 9x fysiotherapie
 • ZorgDirect Plus, premie vanaf € 19,95 per maand, oa 100% voor zorg in een EU-, EER-, wereld maximaal € 20.000,- per jaar, max 15x fysiotherapie
 • ZorgDirect Top, premie vanaf € 32,50 per maand, oa 100% voor zorg in een EU-, EER-, wereld maximaal € 20.000,- per jaar, max 25x fysiotherapie

De getoonde premies van de aanvullende zorgverzekering zijn zonder eventuele collectiviteitskorting. Zie voor het volledige en actueel overzicht van de dekking en vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen de site van Salland ZorgDirect verzekering.

Dekking Aanvullende zorgverzekering aanpassen

Bij de zorgverzekering van Salland ZorgDirect kun je tijdens het jaar de dekking van de aanvullende zorgverzekering laten ingaan of verhogen. Dit kun je regelen via jouw persoonlijke omgeving op de website van ZorgDirect. De wijziging gaat in op de eerste dag van de maand die volgt op het moment dat je de wijzing hebt aangegeven. Vanaf dat moment zal ook de premie aanpassing voor deze wijzigen worden doorgevoerd. Let daarbij wel op dat je een wachttijd hebt van zes maanden voordat je van de dekking uit een nieuwe aanvullende verzekering kan profiteren.

Salland ZorgDirect tandartsverzekering

Bij de Salland ZorgDirect zorgverzekering kun je ook een tandartsverzekering sluiten. Deze tandartsverzekeringen vergoeden 80% van alle kosten tot een maximaal bedrag per jaar. Je kunt bij Salland ZorgDirect uit de volgende tandartsverzekeringen kiezen:

 • TandExtra, premie vanaf € 11,- per maand, vergoeding tot maximaal € 250,- per kalenderjaar
 • TandExtra, premie vanaf € 20,00 per maand, vergoeding tot maximaal € 500,- per kalenderjaar
 • TandTop, premie vanaf € 35,00 per maand, vergoeding tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar

De getoonde premies zijn exclusief een eventuele collectiviteitskorting. Zie de site van Salland ZorgDirect zorgverzekering voor een actueel en volledig overzicht van de Salland vergoedingen uit deze tandartsverzekeringen en de verzekeringsvoorwaarden. Op haar site geeft Salland ZorgDirect aan dat de Tandplus dekking de meest gekozen tandartsverzekering is bij haar verzekerden.

Ook bij deze tandartsverzekering kun je tijdens het jaar afsluiten of in dekking verhogen. Kijk op de site van Salland ZorgDirect om te zien of hierbij ook een wachttijd van toepassing is.

Goede beoordeling Salland zorgverzekering

Op de site van de Salland verzekering Deventer  zie je een overzicht van de mooie positieve beoordelingen die Salland heeft gekregen voor de standaard zorgverzekering. Deze ZorgDirect polis is nieuw, daarvan zijn nog onvoldoende reacties van bekend. De ZorgDirect zorgverzekering is ook een Eno Salland zorgverzekering. Eno heeft daarnaast nog de standaard Salland Ziektekostenverzekering en HollandZorg in het assortiment.

De informatie over de Salland ZorgDirect zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 2 januari 2016)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties