Promovendum Zorgverzekering 2016

Promovendum Zorgverzekering 2016Dit is de informatie over de Promovendum zorgverzekering 2016. Bekijk hier de actuele informatie over de Promovendum zorgverzekering.

Voor de Promovendum zorgverzekering is ook dit jaar weer veel reclame gemaakt. De Promovendum verzekering is een zorgverzekering voor de hoger opgeleiden. Volgens de verzekeraar heeft de Promovendum zorgverzekering de laagste premie van Nederland, zonder eigen risico. De verzekeraar is er speciaal voor de hoger opgeleiden, middelbaar en hoger personeel. De verzekeringsproducten van Promovendum zijn speciaal op deze doelgroep aangepast. Hierdoor kan de verzekeraar zeer scherpe premies aanbieden voor verzekeringen met uitstekende voorwaarden. Volgens de verzekeraar zijn ze de nummer één verzekeraar voor hoger opgeleiden. Promovendum scoort met een gemiddelde klantenwaardering van 8,9 ook hoog op klanttevredenheid (31/12).

Promovendum zorgverzekering 2016 zonder eigen risico

Ook voor de zorgverzekering 2015 zet Promovendum in voor een lage premie voor de zorgverzekering. De premie voor de basisverzekering is al vanaf € 92,90 per maand. Inclusief de 8 euro collectiviteitskorting en het Extra Promovendumvoordeel. Daarmee is de premie gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.  Je bepaalt dan zelf naar welke apotheek, huisarts of tandarts je gaat. Studenten kunnen bij Promovendum een studentenzorgverzekering afsluiten. Op de site kun je snel een premieberekening uitvoeren. Waarbij de verzekeraar je ook adviseert ten aanzien van de te kiezen dekking voor de Promovendum zorgverzekering. Als student kun je in de berekening meteen de zorgtoeslag meenemen bij de premie voor de Promovendum studentenverzekering.

Als je voor een vrijwillig hoger eigen risico kiest, is de premie voordeliger. Met het maximale eigen risico betaald je voor de Promovendum verzekering € 77,90 per maand

Promovendum Zorgverzekering 2016 aanvullende dekking

De dekking van de Promovendum zorgverzekering kun je aanvullen door te kiezen voor een aanvullende zorgverzekering. Hierbij heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Primair (AV-P), premie vanaf € 10,90 per maand, fysiotherapie 80% (€ 150), geen orthodontie tot 18 jaar, Alternatieve geneeswijzen 80% (€ 100), anticonceptie 100%
  • Royaal  (AV-R), premie vanaf € 13,90 per maand, fysiotherapie 100% (€ 300), 100% sterilisatie, 1 SOA consult, Alternatieve geneeswijzen 80% (€ 200), anticonceptie 100%
  • Optimaal (AV-O) premie vanaf € 29,90 per maand, fysiotherapie 100% (max 20 behandelingen), orthodontie tot 18 jaar 100%, Alternatieve geneeswijzen 100% (€ 500), anticonceptie 100%
  • Excellent (AV-E), premie vanaf € 49,90 per maand, fysiotherapie 100% (max 40 behandelingen), 100% orthodontie tot 18 jaar, Alternatieve geneeswijzen 100% (€ 500) en 70% (€ 500 – € 750), anticonceptie 100%

Zie de site van verzekeraar Promovendum voor een volledig overzicht van de Promovendum vergoedingen bij de verschillende dekkingen. Op de site staan ook de polisvoorwaarden. Bij vergelijk zorgverzekering 2014 waren de premies van de meeste aanvullende zorgverzekering aangepast. Alleen de premie van de optimaal verzekering was toen fors bijgesteld. Dit jaar zijn de premies van de aanvullende zorgverzekeringen gelijk gebleven.

Tandartsverzekering bij Promovendum

Promovendum heeft ook verschillende tandartsverzekeringen met verschillende vergoedingen. Voor een tandartsdekking kan je kiezen uit:

  • Primair (TV-P), premie vanaf € 12,90 per maand, dekking € 250 p/j en vergoeding van 100%,
  • Royaal (TV-R), premie vanaf € 25,90 per maand, dekking € 500 p/j en vergoeding van 100%,
  • Optimaal (TV-O), premie vanaf € 36,90 per maand, dekking € 1.000 p/j en vergoeding van 100% tot eerste € 750, 70% van overige € 250.
  • Excellent (TV-E), premie vanaf € 56,90 per maand, dekking € 1.250 p/j en vergoeding van 100% tot eerste € 100, 70% van overige € 250.

Bekijk de site van Promovendum voor een volledig en actueel overzicht van de vergoedingen en dekkingen bij de verschillende tandartsverzekeringen. Voor de uitgebreide beschrijving van de voorwaarden verwijst Promovendum naar haar polisvoorwaarden. Op de site staan ook nog de vergoedingen vanuit de Promovendum zorgverzekering 2014.

Promovendum zorgverzekering declareren

Bij de Promovendum zorgverzekering kun je eenvoudig online de zorgnota’s indienen. Daarvoor gewoon even inloggen op mijn.promovendum.nl. Daar kan je het online Promovendum declaratieformulier invullen. Je kunt de declaraties ook indienen per post. Het declaratieformulier kun je downloaden van de site van de verzekeraar. Je kunt het formulier ook telefonisch aanvragen. Het telefoonnummer dat je kan bellen staat op de site van de verzekeraar. Promovendum geeft aan dat 99% van de declaraties voor de Promovendum ziektekostenverzekering in 5 werkdagen zijn afgehandeld.

Helaas heeft de verzekeraar nog niet de beschikking over een mobiele app voor het indienen van de zorgnota’s of het raadplegen van de verzekeringsgegevens.

Kortingsregelingen Promovendum

Als je een zorgverzekering hebt bij Promovendum kun je profiteren van verschillende kortingen. Met je Promovendum zorgpas krijg je korting bij bijvoorbeeld sportscholen of op brillen en lenzen of geniet ke met korting bij luxe wellnessresorts. Zie de site van Promovendum voor meer informatie over deze extra kortingen bij de Promovendum zorgverzekering.

De informatie over de Promovendum zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 31 december 2015)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties