Interpolis Zorgverzekering 2016

Interpolis Zorgverzekering 2016Dit is de informatie over de Interpolis zorgverzekering 2016. Bekijk hier de actuele informatie over de Interpolis zorgverzekering.

De Interpolis zorgverzekering kun je al sluiten vanaf € 98,50 per maand. Dit is de premie op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Deze premie kan lager uitvallen als je voor een hoger eigen risico gaat. Interpolis als onderdeel van Achmea verkoopt haar zorgverzekeringen via de Rabobank. Dus als je daadwerkelijk deze Interpolis zorgverzekering wilt afsluiten of een premieberekening wilt uitvoeren wordt je naar de site van de Rabobank doorverwezen. Bij de Interpolis zorgverzekering profiteer je van zorgbemiddeling en heb je een volledige vrij keuze van zorgverlener. Iedereen krijgt de scherpe premie van deze zorgverzekering. Interpolis hanteert geen collectiviteitskorting op de basisverzekering.

Interpolis Zorgverzekering 2016 voordelen

Bij de Interpolis zorgverzekering kies je voor een naturapolis. De Combinatiepolis en de restitutiepolis zijn komen te vervallen. Op haar site geeft de verzekeraar aan dat je een 100% vrije keuze hebt bij de ziekenhuizen en artsen. Voor de ZorgActief polis heeft Interpolis afspraken gemaakt met de meeste zorgverleners. Deze zorgverleners declareren meeste rechtstreeks bij Interpolis. Je hoeft dan niets voor te schieten. De Interpolis zorgverzekering is exclusief verkrijgbaar via de Rabobank.

Kies je voor een zorgverlener waarmee Interpolis geen afspraken heeft gemaakt, kan het zijn dat je soms een lagere vergoeding krijgt. Maar je kunt altijd zelf je zorgverlener kiezen. Op de site van Interpolis kun je via de Zorgzoeker bekijken of Interpolis een contract heeft gesloten met een zorgverlener. Deze zorgzoeker is op de site van Interpolis beschikbaar en niet van de Rabobank.

Op haar site geeft Interpolis een korte opsomming van de voordelen van de Interpolis ZorgActief zorgverzekering:

 • Interpolis Zorgbemiddelaar kent wachtlijsten en helpt met snelle zorg
 • Hulp bij Second Opinion, bij twijfel aan mening behandelende arts
 • Hulp bij Mantelzorg voor ziek familie lid, bel ZorgActielijn voor thuiszorg of aanpassingen aan huis
 • Online regelen

Korting op basisverzekering van Interpolis

De basisverzekering die voor iedereen verplicht is wordt door Interpolis dus aangeboden voor een premie vanaf € 98,50 euro per maand. Als rekeninghouder of lid van de Rabobank ontvang je 15% korting op de premie van deze basisverzekering van de Interpolis Ziektekosten verzekering.

Interpolis Zorgverzekering 2016 aanvullende dekking

Naast de basisverzekering kun je bij Interpolis zorgverzekering ook aanvullende dekkingen nemen door te kiezen voor een aanvullende verzekering en/of een tandartsverzekering. Daarbij kun je voor de zorgverzekering 2015 kiezen uit:

 • Interpolis ZorgActief ZonderMeer, premie vanaf € 4,50 per maand, als je bereid en in staat bent om relatief lage kosten zelf te betalen, oa Fysiotherapie 6 behandelingen, Best Docters
 • Interpolis ZorgActief MeerZeker, premie vanaf € 10,67 per maand, onderling met het gezin de behandelingen delen, oa Fysiotherapie 12 behandelingen per persoon of samen 24, orthodontie max € 2.000,-
 • Interpolis ZorgActief ZonderZorgen, premie vanaf € 15,47 per maand, als je veel kosten verwacht en geen risico wilt lopen, oa 27 fysiotherapie behandelingen,  eigen bijdrage geneesmiddelen max € 1.000,- huidverzorging tot € 300,-

Zie de site van Interpolis voor een actueel overzicht ten aanzien van de polisvoorwaarden en de vergoedingen van de Interpolis Ziektekostenverzekering.

De premies zijn bij de Interpolis zorgverzekering opgebouwd in leeftijdsklassen. De hierboven genoemde premies zijn van de categorie van 16 tot en met 29 jaar. In de premie is ook de 15% korting verwerkt die klanten van de Rabobank kunnen krijgen. Zie voor de premies van de overige categorieën de site van Interpolis.

Tandartsverzekering bij Interpolis ZorgActief

De Interpolis Tandartsverzekering, GebitActief, sluit je al vanaf € 10,92 per maand. Daarmee ben je altijd verzekerd tot € 10.000,- voor herstel van gebit bij schade door een ongeval. Je kunt bij deze tandartsverzekering kiezen uit de volgende tandartsdekkingen:

 • GebitActief 1, tot € 250, premie vanaf € 10,92 per maand
 • GebitActief 2, tot € 500, premie vanaf € 15,39 per maand
 • GebitActief 3, tot € 1.000, premie vanaf € 24,74 per maand
 • GebitActief 4, tot € 1.250, premie vanaf € 39,02 per maand

De hierboven weergegeven premies zijn inclusief de 15% korting die bijvoorbeeld rekeninghouders van de Rabobank hebben op de premie van de aanvullende verzekeringen. Interpolis Achmea hanteert premies op basis van leeftijdsgroepen.

De totale maximale vergoeding hangt dus af het gekozen verzekerde bedrag. Let op de medische selectie die nodig is vanaf een keuze voor GebitActief € 500  of hoger. Acceptatie gaat op basis van de huidige tandartsverzekering of de ingevulde vragenlijst.

Zie de [bl id=”8338″]site van Interpolis[/bl] voor een actueel overzicht ten aanzien van de polisvoorwaarden en de Interpolis ZorgActief vergoedingen voor deze tandartsverzekeringen van de Interpolis.

15% Korting op aanvullende verzekeringen?

Heb je een rekening lopen bij de Rabobank en op ben je zoek naar voordelige zorgverzekering Rabobank rekeninghouders of leden van de Rabobank krijgen 15% korting op de premie van een aanvullende verzekering naar keuze. Kinderen tot 18 jaar krijgen dezelfde aanvullende verzekering als de ouder. Het kan ook zijn dat je 15% korting op de aanvullende verzekering krijgt via de werkgever of belangenorganisatie. De korting is voor de aanvullende verzekeringen inclusief de tandartsverzekering. Met deze korting is Interpolis zorgverzekeraar extra voordelig voor de Rabobank klanten.

Declareren Interpolis zorgverzekering

Bij de Interpolis Achmea zorgverzekering kun je de zorg nota’s online declareren of via de App. Bij het online declareren heb je een relatienummer (is het polisnummer) en je e-mail adres nodig. Op basis van deze gegevens kun je inloggen op je persoonlijke omgeving. Op iedere nota die je indient moet je het polisnummer zetten voor wie de kosten worden gedeclareerd. Wil je via de mobiel de nota’s bij de Interpolis zorgverzekering declareren? Dat is mogelijk met de Interpolis Zorgdeclaratie App die je kan downloaden in de Apple App store of op Google Play voor het Android platform. Voor de Interpolis declaraties van zorg in het buitenland heb je een apart formulier nodig. Deze kan je downloaden op de site van Interpolis.

Zorgkeuze hulp Interpolis zorgverzekering 2016

Voor iedereen die het moeilijk vindt om de juiste Interpolis zorgverzekering samen te stellen, heeft Interpolis de Zorgkeuzehulp op haar site. Hiermee kun je eenvoudig ontdekken welke verzekering het beste bij jouw persoonlijke voorkeur past. Aan de hand van de antwoorden die je geeft op de gestelde vragen zal de verzekeraar bepalen welke zorgverzekering het beste past. Er zullen vragen gesteld worden over de fysiotherapie, tandartsbezoek en je reisgedrag. In vier stappen ga je dan naar je persoonlijke advies. Op het eind van dit advies kun je natuurlijk een Interpolis zorgverzekering afsluiten. Maar het advies kun je ook afdrukken of via de e-mail ontvangen. Bij het beantwoorden van de vragen moet je kiezen uit een vast aantal antwoorden. Het kan zijn dat deze antwoorden niet goed aansluiten bij wat je zou willen antwoorden.

De informatie over de Interpolis zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 30 december 2015)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties