Besured Zorgverzekering 2016

Besured zorgverzekering 2016Dit is de informatie over de zorgverzekering van 2016. Bekijk hier de actuele informatie over de Besured zorgverzekering.

De Besured Zorgverzekering is gericht op studenten en Young professionals. Een complete zorgverzekering met de laagste dekking. Want Besured werkt snel en efficiënt en kan collectief goedkoop zorginkopen. De premie kan zo laag zijn omdat Besured samenwerkt met zorgverzekeraar VGZ. Met VGZ als zorgdrager kan het extra profiteren van een voordelige inkoop van zorg. Al jaren richt Besured de zorgverzekering specifiek richt op studenten en Young professionals. Besured is een initiatief van National Academic, Young Capital en zorgverzekeraar VGZ.

Als je op zoek bent naar een specifieke studenten zorgverzekering kijk dan ook zeker naar de Besured zorgverzekering.  Ruim 80.000 (89.737) studenten en Young professionals hebben gekozen voor de zorgverzekering van Besured.

Besured Zorgverzekering samenstellen

Op de site van Besured kun je snel en eenvoudig , al binnen 2 minuten, de nieuwe Besured zorgverzekering samenstellen. Dit kan via de premieberekening module op de site van Besured. De basisverzekering van Besured kost € 91,90 per maand. De dekking van deze basisverzekering kun je ook bij Besured uitbreiden door te kiezen voor aanvullende zorgverzekering.

Je kunt bij Besured uit de volgende aanvullende verzekeringen kiezen:

 • Ready to Go, vanaf € 1,00 per maand, 100% vergoeding repatriëring ambulance of vliegtuig, 100% spoedeisende zorg (werelddekking),
 • Love-2-Move, vanaf € 5,90 per maand, met bijvoorbeeld dekking voor Fysiotherapie (8 behandelingen), condooms, inschrijfkosten fitness, sportmedische keuring,
 • All-In-1, vanaf € 8,90 per maand, voor nog meer zekerheid, meest complete aanvullende verzekering bij Besured zorgverzekering. oa 10 behandelingen fysiotherapie, 100% hulpmiddelen met max per type, Stottertherapie maximaal € 350,00 , vaccinatie buitenland reizen

Zie de internetsite van [bl id=”4735″]Besured Verzekering[/bl] voor een compleet vergoedingenoverzicht en polisvoorwaarden van zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering. Kijk ook bij de aanvullende verzekeringen ook goed naar de maximale vergoedingen per dekking.

Besured tandartsverzekering

Bij de Besured zorgverzekering kun je ook een aparte tandartsdekking afsluiten. Dit is de Smile dekking. Met een maandpremie vanaf € 11,90 per maand. De maximale vergoeding is € 350,00 per jaar. Waarbij je 100% vergoed krijgt tot het maximum bedrag voor de volgende tandartsbehandelingen:

 • tandartskosten
 • behandelingen mondhygienisten
 • behandeling endotontoloog
 • behandeling paradontoloog

Zie de website van Besured voor meer informatie over de vergoedingen en de polisvoorwaarden van deze tandartsverzekering.

Voordelen Besured Zorgverzekering

Voor de studenten die nog twijfelen over de geschiktheid van de Besured zorgverzekering, geeft de verzekeraar op de site nog even kort aan aan waarom je juist voor Besured moet kiezen:

 • Beste dekking voor de laagste premie van Nederland
 • Geen verhoogd eigen risico. Alleen maar het wettelijk vastgestelde eigen risico van € 385,- per jaar (verzekeringsjaar 2016)
 • Ruim 89.737 studenten en Young professionals gingen je voor
 • Oude zorgverzekering wordt automatisch voor je opgezegd door Besured

Ben je nog niet overtuigd over de voordelen van deze zorgverzekering. Dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Besured. Of zoek online even naar de Besured Ervaringen. Yust to be sure, doe een premieberekening bij Besured zorgverzekering. Wellicht is deze verzekering voor jouw de ideale Be Sure Verzekering?

Hoe declareren Besured Zorgverzekering

Bij een Besured zorgverzekering kun je nota’s van de zorgverleners eenvoudig online declareren. Hiervoor moet je inloggen op de persoonlijke omgeving van Besured. Hiervoor maak je gebruik van je e-mail adres in combinatie met een wachtwoord. Deze inloggegevens krijg je in de e-mail waarmee de eerste polis is ontvangen. Als je het wachtwoord bent vergeten kun je een nieuwe aanvragen.

Ook is het mogelijk om je rekeningen per post op te sturen. Voor de online variant kun je gebruik maken op het formulier dat op de website wordt aangeboden. Bij Besured declareren kan dus ook per post. Lees even op de site na hoe je dit het beste kan doen.

Bij sommige zorgverleners worden de rekeningen direct vergoed. Deze zorgverleners dienen de nota’s rechtstreeks bij Besured in.

Studentenverzekeringen vergelijken

Op de site van Besured staat een kort overzicht van verschillende zorgverzekeringen. Op deze manier wil Besured je het makkelijk maken om de verschillende studenten zorgverzekeringen te vergelijken. In de tabel staan verschillende zorgverzekering met daarvan aangegeven de premie per maand, de specifieke zorgverzekering en of je naar alle apotheken en alle ziekenhuizen kan. Bij enkele budget verzekeringen kan je alleen naar de door de verzekeraar bepaalde ziekenhuizen.

Samenwerking met National Academic en VGZ

Zoals aangegeven is Besured onderdeel van een samenwerking tussen verschillende organisaties waaronder National Academic. Op deze manier beschikt de jonge verzekeraar over meer dan 30 jaar ervaring in verzekeren. Verder zijn de eigen krachten van Besured gebundeld met die van zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor kunnen de verzekerden van Besured profiteren van de schaalvoordelen van deze zorgverzekeraar en voordelig zorg inkopen. Hierdoor is een lage premie met zeer hoge kwaliteit en service mogelijk geeft Besured aan. Naast een Besured zorgverzekering kun je ook een andere Besured studentenverzekering afsluiten:

 • Besured aansprakelijkheid.
 • Besured inboedelverzekering
 • Besured reisverzekering
 • Besured autoverzekering

Als je een Besured pakketverzekering afsluit kun je misschien wel profiteren van een extra pakketkorting of een actie.

De informatie over de Besured zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 25 december 2015)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties