ZieZo Zorgverzekering 2015

ZieZo Zorgverzekering 2015Met de naam ZieZo lanceert Zilveren Kruis Achmea eind 2014 een nieuwe zorgverzekering. Met de ZieZo zorgverzekering ben je goed verzekerd voor een lage prijs. Als je kiest voor het maximale eigen risico heb je de ZieZo basisverzekering al vanaf € 69,75 per maand. Een zeer scherpe premie stelling. Kies je alleen voor het wettelijk verplichte eigen risico, komt de maand premie uit op € 89,75 per maand. Je kunt bij deze basisverzekering maar uit twee verschillende eigen risico bedragen kiezen.

Aanvullende dekking ZieZo zorgverzekering 2015

De dekking vanuit de ZieZo basisverzekering kun je natuurlijk aanvullend door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Hierbij kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Ziezo Aanvullend 1, vanaf € 5,50 per maand, 9x fysiotherapie, tandheelkundige hulp als gevolg van ongeval, spoedeisende hulp (werelddekking)
  • Ziezo Aanvullend 2, vanaf € 12,50 per maand, 20x fysiotherapie, tandheelkundige hulp als gevolg van ongeval, spoedeisende hulp (werelddekking), anticonceptie volledig vergoed, alternatieve geneeswijzen.

Zie voor een volledig overzicht van actuele vergoedingen uit deze aanvullende verzekering de site van ZieZo zorgverzekering. Daar staan ook de actuele polisvoorwaarden.

ZieZo Tandartsverzekering 2015

De dekking van de ZieZo verzekering kun je ook uitbreiden om je te verzekeren tegen de eventuele tandartskosten. Bij de ZieZo tandartsverzekering heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Ziezo Tand 1, vanaf € 11,00 per maand, max 250 euro per jaar vergoed, 100% bij meest voorkomende behandelingen, 75% overige tandheelkundige behandelingen
  • Ziezo Tand 2, vanaf € 11,00 per maand, max 250 euro per jaar vergoed, 100% bij meest voorkomende behandelingen, 75% overige tandheelkundige behandelingen

Zie ook voor deze tandartsverzekering de site van ZieZo verzekeringen voor een actueel overzicht van de polisvoorwaarden en de vergoedingen.

Beste Online Service ZieZo

Bij de ZieZo zorgverzekering kun je veel online regelen. Via de Mijn Zilveren Kruis Pagina heb je altijd overzicht over je zorgverzekering en de declaraties. Inloggen op je persoonlijke omgeving gaat met je DigiD code. Via de special App kun je de eventuele declaraties indienden. Binnen 10 werkdagen wordt deze declaratie door ZieZo behandeld. Deze App is beschikbaar voor het Android platform en de iPhone. Deze App kun je niet gebruiken voor het declareren van zorgkosten in het buitenland.

Met de ZieZo zorgverzekering maak je gebruik van de Zilveren Kruis service. Deze is in de Web Service Scan van onderzoeksbureau WUA! uitgeroepen tot de beste onder de zorgverzekeraars.

Contact Opnemen met ZieZo Zorgverzekering

Heb je niet genoeg aan Mijn Zilveren Kruis en de declaratie App, dan kun je ook via de e-mail met ZieZo contact opnemen. Natuurlijk kan dat ook via de telefoon of per post.

Besparen op de premie van ZieZo verzekering

De premies van de ZieZo zorgverzekering 2015 zijn weergegeven per maand. Als je voor een betaling in een andere termijn kiest kun je extra korting krijgen op het totale bedrag dat je aan premie moet betalen. Bij een betaling per half jaar bespaar je al € 6,73 op de jaarlijkse premiekosten. Bij een betaling per jaar is de besparing al € 32,31 per jaar. Deze besparingen zijn op basis van alleen de afgesloten ZieZo basisverzekering. Kies je ook voor een aanvullende verzekering, dan loopt de korting hoger op.

De informatie over de ZieZo zorgverzekering 2015 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de ZieZo zorgverzekering 2015. Zie de actuele ZieZo zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 22 november 2015)