ZEKUR Zorgverzekering 2015

ZEKUR Zorgverzekering 2015Doe maar gewoon ZEKUR, met de een ZEKUR verzekering kies je voor veel verzekering voor weinig. Bij ZEKUR kun je verschillende verzekeringen afsluiten, waaronder ook een ZEKUR zorgverzekering. ZEKUR is een merk van verzekeraar Univé en is er voor iedereen die zelf zijn verzekeringen wil regelen. Door verzekeringen in bundels samen te voegen wil ZEKUR de verzekeringen extra voordelig maken. Met ZEKUR kies je dus voor een goedkope Univé Zorgverzekering waarbij je alles online kan regelen en overzichtelijke keuzes hebt. Dit jaar introduceert ZEKUR de Gewoon ZEKUR Vrij polis, met volledige vrije keuze voor zorgaanbieders.

ZEKUR zorgverzekering 2015 iets voor jou?

Iedereen is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten, minimaal een basisverzekering. Ook al ben je jong en maak je weinig gebruik van de zorg. Juist deze groep verzekerden wil ZEKUR het makkelijk maken door ZEKUR zorgverzekeringen aan te bieden met een scherpe premie. Deze premie kan zo laag zijn omdat de verzekeraar scherpe afspraken heeft kunnen maken met een aantal zorgverleners. De ZEKUR zorgverzekering sluit je online. Via Mijn ZEKUR kun je alle zaken rondom de zorgverzekering zelf regelen. Bij ZEKUR declareren verloopt ook makkelijk online. Via de website kun je ook eenvoudig met ZEKUR contact zoeken wanneer dat nodig is. Voor een vraag over de verzekering of de status van de declaratie.

Bij ZEKUR moet je een keuze maken uit twee verschillende basisverzekeringen:

 • Gewoon ZEKUR, naturapolis, vanaf € 82,50 per maand, je maakt gebruik van de gecontracteerde zorgverleners
 • Gewoon ZEKUR vrij, restitutieverzekering. vanaf 100,25 per maand, een basisverzekering, aanvullende verzekering en aanvullende tandartsverzekering, gratis doorlopende reisverzekering en gratis Visa Greencard

Voor een overzicht van de door ZEKUR gecontracteerde zorgverleners kun je gebruik maken van de zorgvinder op de site van ZEKUR. De ZEKUR premie 2014 voor de basisverzekering ligt hoger dan de premie voor de basisverzekering in 2014. De stijging voor deze ZEKUR polis is beperkt gebleven. De hierboven getoonde premies zijn op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Kies je voor vrijwillig hoger eigen risico zal de maandpremie lager uitvallen.

Aanvullende dekking ZEKUR zorgverzekering 2015

Wil je een bij de ZEKUR zorgverzekering de dekking vanuit de basisverzekering uitbreiden, kun je kiezen voor een aanvullende verzekering van ZEKUR. Hierbij kun je kiezen: voor losse aanvullende modules. Daarbij heb je de keuze uit:

 • Tand, premie vanaf € 11,- per maand, oa vergoeding 75% tot € 250
 • Fysio, premie vanaf € 6,- per maand, oa 9 behandelingen
 • Buitenland en Reisverzekering, premie vanaf € 4,50 per maand, met deze werelddekking ben je verzekerd voor onder andere kosten van spoedeisende hulp in het buitenland en eventuele repatriëring

Je kunt ook kiezen voor een aanvullend pakket, Extra ZEKUR. Voor dit pakket betaal je een premie van € 27,- per maand en heb je een dekking voor:

 • Alternatieve geneeswijzen maximaal € 250, €25 per behandeling
 • Medisch noodzakelijk vervoer vanuit het buitenland
 • Spoedeisende hulp tijdens vakantie of tijdelijk verblijf in het buitenland
 • Brillen en Lenzen
 • Anticonceptiepil, zie de vergoedingen op de site van ZEKUR, deze verschillen tot 21 jaar en vanaf 21 jaar
 • Fysio tot € 500
 • Tandheelkundige zorg inclusief techniekkosten, 75% tot max. € 500

Zie de site van ZEKUR verzekeringen voor een volledig overzicht van de dekking en de ZEKUR Zorgverzekering vergoedingen. Daar lees je ook meer over de polisvoorwaarden. Via de zorgvinder kun je bij ZEKUR zoeken met welke zorgverleners er per zorgsoort afspraken zijn gemaakt.

Met een ZEKUR tandartsverzekering ben je verzekerd voor tandheelkundige zorg verleend door een tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus. Zoals aangegeven is de vergoeding 75% per behandeling tot maximaal € 500,- per verzekerde per kalenderjaar.

ZEKUR geeft aan dat de premies van haar aanvullende zorgverzekeringen laag zijn omdat het goed afspraken heeft kunnen maken met een aantal zorgverleners. Je hebt bij een ZEKUR zorgverzekering geen vrije keuze voor een zorgverlener. Tenminste niet voor de planbare zorg. Bij spoedeisende zorg kun je bij ieder ziekenhuis terecht. Gebruik de Zorgvinder op de site van ZEKUR (zekur.nl) om de juiste zorgverlener te vinden bij jouw in de buurt.

Zorgverzekeraar ZEKUR hanteert geen medische keuring. Ongeacht je gezondheid kom je voor een zorgverzekering van ZEKUR in aanmerking. Je hebt daarbij ook niet met wachttijden te maken.

Opnieuw laagste zorgpremie bij ZEKUR

ZEKUR geeft op haar site dat ze opnieuw de laagste zorgpremie heeft. In 2015 lanceerde ZEKUR een nieuwe verzekering: de Gewoon ZEKUR Vrij polis. vanaf de introductie heeft de ZEKUR zorgverzekering al een scherpe premie stelling.

De informatie over de Zekur zorgverzekering 2015 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de Zekur zorgverzekering 2015. Zie de actuele Zekur zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina bijgewerkt: 22 november 2015)
[csbshare]