VvAA Zorgverzekering 2015

VvAA Zorgverzekering 2015VvAA is een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg. Dit in dienst van ruim 113.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen valt te lezen op de site van de organisatie. De VvAA zorgverzekering staat al jaren voor vrije keuze van arts en ziekenhuis. De VvAA biedt naast advies verschillende verzekeringen aan. Zo ook een VvAA zorgverzekering 2015. De premie van de basisverzekering van VvAA is voor 2015 al vanaf € 71,60. Dit is inclusief de collectiviteitskorting en het maximale eigen risico. Daarmee heeft deze VvAA ziektekostenverzekering een scherpe premiestelling. Ten opzichte van de premie van vorig jaar zien we een lichte stijging op deze premie voor de basisverzekering.

Voordelen VvAA zorgverzekering 2015

Op haar site geeft de VvAA zeer overzichtelijk aan wat de voordelen zijn van haar zorgverzekering:

 • Vrije keuze van arts en ziekenhuis
 • Verrassend lage premie
 • Uitstekende service
 • snelle uitbetaling declaraties, binnen 5 werkdagen
 • toegang tot fantastische zorg met Zorgpas

Een VvAA basisverzekering is voor de zorgverzekering 2015 al te sluiten vanaf € 71,60 per maand. Hierbij kies je wel voor het maximale eigen risico. Dus het wettelijk verplichte deel en het maximale vrijwillige deel. Bij de VvAA zorgverzekering kun je verschillende bedragen voor het vrijwillig eigen risico kiezen. Kies je voor een lager eigen risico per jaar, zal de premie per maand hoger uitvallen. Bij alleen het wettelijk verplichte eigen risico komt de premie van de VvAA zorgverzekering uit op een premie van € 95,60 per maand.

Met een basisverzekering van VvAA profiteer je van de snelle betaling van de zorgnota’s. VvAA geeft aan dat de declaraties al binnen vijf werkdagen betaald zijn. De nota’s voor de VvAA ziektekosten kun je indienen via het digitaal portaal van VvAA. Gewoon even inloggen bij Mijn VvAA. Dit is een persoonlijke, afgeschermde omgeving waar je het overzicht vindt van de verzekeringen en/ of dienstverleningen bij VvAA. Je hebt hiervoor wel een inlogcode nodig. Deze code kun je aanvragen bij VvAA. Voor de zorgverzekering is een aparte Mijn Zorgverzekering omgeving.

Aanvullende verzekeringen bij VvAA

De dekking vanuit de basisverzekering kun je bij een VvAA zorgverzekering aanvullend door te kiezen uit het ruime aanbod van aanvullende verzekeringen. Hierbij kun je kiezen uit de volgende opties:

 • VvAA Start, vanaf € 8,55 per maand, oa 9 behandelingen fysiotherapie, max € 75 preventiecursussen, geen vergoeding brillen/lenzen
 • VvAA Student, vanaf € 10,00 per maand, oa 9 behandelingen fysiotherapie, geen preventiecursussen, max € 100 brillen/lenzen per 2 jaar
 • VvAA Plus, vanaf € 20,70 per maand, oa 12 behandelingen fysiotherapie, max € 150 preventiecursussen, geen vergoeding brillen/lenzen
 • VvAA zorgverzekering Optimaal, vanaf € 35,55 per maand, oa 35 behandelingen fysiotherapie, max € 250 preventiecursussen, max € 100 brillen/lenzen per jaar
 • VvAA zorgverzekering Top, vanaf € 52,20 per maand, oa 100% fysiotherapie, max € 325 preventiecursussen, max € 300 brillen/lenzen per jaar
 • VvAA Zorgverzekering Excellent, vanaf € 107,10 per maand, oa 100% fysiotherapie, max € 500 preventiecursussen, max € 450 brillen/lenzen per jaar

De getoonde premies zijn inclusief de collectiviteitskorting voor de VvAA leden. Zie de site van VvAA voor een volledig overzicht van de dekking en vergoeding per aanvullende verzekering. Het is bij VvAA ook mogelijk om een aanvullende zorgverzekering te sluiten zonder een basisverzekering. De specifieke dekkingen en de hoogte van de vergoeding kun je op de site van VvAA zoeken.

Tandartsverzekeringen VvAA

Bij de VvAA zorgverzekering kun je kiezen uit verschillende dekkingen bij de tandartsverzekering:

 • VvAA Tandplus A, vanaf € 10,80 per maand, oa 75% tot max. € 250 per kalenderjaar, ongevallendekking Max. € 2.500
 • VvAA Tandplus B, vanaf € 24,30 per maand, oa 100% van kosten controle en preventie, andere kosten 75%. Gezamenlijk max € 750,-., ongevallendekking Max. € 5.000
 • VvAA Tandplus C, vanaf € 31,95 per maand, oa 100% van kosten controle en preventie, andere kosten 75%. Gezamenlijk max € 1500,-., ongevallendekking Max. € 5.000
 • VvAA Tandplus D, vanaf € 35,77 per maand, oa 100% van kosten max € 1.500,-., ongevallendekking Max. € 5.000

Ook bij deze tandartsverzekeringen zijn de premies getoond inclusief de collectiviteitskorting. Zie de site van VvAA voor een volledige overzicht van de vergoedingen vanuit de verschillende VvAA tandartsverzekeringen.

Privé Zorgpakket bij VvAA

Bij de VvAA zorgverzekering kun je ook nog eens een extra aanvullende dekking nemen vanuit het Privé Zorgpakket. Zo kun je de zorgverzekering samenstellen die je wenst. Hierbij heb je de volgende keuzes:

 • Privé Kamer, vanaf € 18,00 per maand, voor éénpersoonskamer bij ziekenhuisverblijf in Nederland bij geplande meerdaagse opname
 • Zorg Luxe, vanaf € 23,40 per maand, Privé Kamer uitgebreid met o.a. internetaansluiting, luxe maaltijden, krant en eigen koelkast gevuld met frisdrank.
 • Zorg Assistent, vanaf € 23,40 per maand, Assistent die u ondersteunt bij al uw zaken rondom uw ziekenhuisverblijf in Nederland en vergoeding voor de kosten van vervoer.
 • Zorg Totaal, vanaf € 28,80 per maand, Totaalpakket met de Privé Kamer, het Zorg Luxe pakket en de Zorg Assistent.

Korting op de VvAA zorgverzekering 2015

Als zorgprofessional en lid van de VvAA kun je profiteren van de collectieve ledenkorting. Dit geeft bijvoorbeeld 8% korting op de VvAA basisverzekering en zelfs 10% korting op de aanvullende verzekeringen. Deze hoge korting is ook van toepassing op de tandartsverzekering.

Je kunt ook een korting op de premie krijgen als je voor een andere betalingstermijn kiest. Bij een jaarbetaling van de premie krijg je een korting van 3% op de premie. Bij een halfjaar betaling is de korting 2%.

Hoge waardering voor VvAA Zorgverzekering

Op dit moment maken meer dan 42.000 verzekerden gebruik van de VvAA Zorgverzekering. Deze verzekerden zijn zeer tevreden over de service die ze ontvangen. In een onafhankelijk onderzoek van Marketresponse in 2014 kreeg de zorgverzekeraar namelijk een score van 8,2 en staat daarmee in de top 3 van zorgverzekeringen.

Meer verzekeringen bij VvAA

Bij de VvVA kun je dus niet alleen een zorgverzekering sluiten maar ook een VvAA schadeverzekering. VvAA biedt een groot assortiment aan verzekeringen waaronder:

 • autoverzekering
 • reisverzekering
 • inboedelverzekering
 • opstalverzekeringen

Bezoek de site van VvAA Groep voor een volledig overzicht van de VvAA verzekeringen en de polisvoorwaarden per verzekering.

De informatie over de VvAA zorgverzekering 2015 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de VvAA zorgverzekering 2015. Zie de actuele VvAA zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina bijgewerkt: 22 november 2015)
[csbshare]