UnitedConsumers Zorgverzekering 2015

UnitedConsumers Zorgverzekering 2015UnitedConsumers kan groot inkopen omdat het de krachten van consumenten kan bundelen. UnitedConsumers is in 2000 opgericht en heeft al voor veel consumenten korting geregeld bij het energiecontract of zorgverzekering. Ook voor 2015 kun je de UnitedConsumers zorgverzekering afsluiten. Bij deze zorgverzekering zijn de voordelen van het contract direct verwerkt in de premie van de basisverzekering en aanvullende verzekering. Wanneer je via UnitedConsumers een nieuwe zorgverzekering kun je in plaats van de korting ook kiezen voor een cadeau. Deelname bij UnitedConsumers is gratis en vrijblijvend. En de deskundigen van de klantenservice beantwoorden de vragen binnen een werkdag.

Cadeau of Korting UnitedConsumers zorgverzekering 2015

Als je via de site van UnitedConsumers een zorgverzekering afsluit krijg je 10% korting op de premie van de basisverzekering. Je bent dan al voor een bedrag van € 86,35 per maand. De organisatie geeft aan dat je daarmee verzekerd bent van de beste ziektekostenverzekering met het laagste eigen risico. Om deze korting te krijgen hoef je alleen maar de goedkope zorgverzekering via het zorgcollectief te sluiten. Je sluit dan een naturapolis van de VGZ zorgverzekering. Je krijgt ook 10% korting op de aanvullende verzekeringen.

Je kan er ook voor kiezen om de korting die je op je nieuwe zorgverzekering kan krijgen om te ruilen voor een gratis cadeau. Je kunt daarbij voor de zorgverzekering 2015 kiezen uit een van de volgende cadeaus:

 • Gratis Asus MeMO Pad 10, 64GB (Winkelwaarde € 249,99)
 • Gratis Xbox One Pakket (Winkelwaarde € 564,95), zie de site van UnitedConsumers voor de samenstelling van het pakket.
 • Gratis Apple iPad Air 2 (Winkelwaarde € 499,00)

Wanneer je kiest voor de cadeau-actie van UnitedConsumers zorgverzekering, ruil je de korting op de zorgverzekering 2015 en eventueel die van de UnitedConsumers zorgverzekering 2016 in voor een gratis cadeau. Het kan zijn dat je soms ook nog iets moet bijbetalen. Deze cadeau actie loopt tot 1 januari. Zie de site van UnitedConsumers met de voorwaarden voor deelname aan deze actie. Tevens zie je daar ook meer details ten aanzien van de gratis cadeaus. Let er wel goed op dat je voor een volledig gratis cadeau met meer personen op de nieuwe UnitedConsumers zorgverzekering moet staan, of dat je langer dan één jaar verzekerd moet blijven op de afgesloten UnitedConsumers zorgverzekering via VGZ. Is de informatie op de site niet duidelijk genoeg, neem dan met UnitedConsumers contact op. Het telefoonnummer en e-mail adres staan op de site.

UnitedConsumers zorgverzekering 2015 keuze basisverzekering

Als je via UnitedConsumers een zorgverzekering afsluit kies je voor een VGZ zorgverzekering met een korting. Daarbij kan je kiezen uit de volgende basisverzekeringen:

 • VGZ Eigen Keuze, premie vanaf € 102,55 per maand, 4% kiest voor deze verzekering
 • VGZ Ruime Keuze, premie vanaf € 97,15 per maand, 39% kiest voor deze verzekering
 • VGZ Goede Keuze, premie vanaf € 86,35 per maand, 57% kiest voor deze verzekering

De VGZ Goede Keuze zorgverzekering is bij UnitedConsumers het meest gekozen. Bij deze zorgverzekering krijg je ook een 5% welkomstbonus. De bonussen en kortingen zijn al meegenomen in de hierboven genoemde premie bedragen. Deze bedragen zijn wel op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. De premie zal nog lager uitvallen als je gaat voor een hoger eigen risico.

Aanvullende dekking UnitedConsumers zorgverzekering 2015

De dekking vanuit de VGZ basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Hierbij kies je uit de volgende VGZ aanvullende verzekeringen:

 • VGZ Aanvullend Goed, De voordelige keuze voor wie weinig zorg gebruikt, premie vanaf € 7,64 per maand
 • VGZ Aanvullend Beter, Meest gekozen aanvullende verzekering. Veel vergoedingen, betaalbare premie, premie vanaf € 16,19 per maand
 • VGZ Aanvullend Best, Maximale zekerheid en hoogste vergoedingen, premie vanaf € 28,79 per maand

De getoonde premies zijn inclusief korting via UnitedConsumers. Zie de site van UnitedConsumers of zorgverzekeraar VGZ voor meer informatie over de dekkingen en vergoedingen vanuit deze aanvullende dekking van de UnitedConsumers zorgverzekering 2015.

UnitedConsumers tandartsverzekering

Bij de UnitedConsumers tandartsverzekering kun je ook kiezen uit verschillende opties. Afhankelijk van de gewenste dekking en/of je orthodontie wilt meeverzekeren maak je een keuze uit de volgende tandartsverzekeringen:

 • Tand Goed, vergoedt 80% tot € 250,00 per jaar, premie vanaf € 11,05 per maand
 • Tand Beter, vergoedt 80% tot € 500,00 per jaar en een vergoeding voor orthodontie, premie vanaf € 16,46 per maand
 • Tand Best, vergoedt 80% tot € 1.000,00 per jaar en een vergoeding voor orthodontie, premie vanaf € 33,29 per maand

Alles in Een pakketten

Via UnitedConsumers kun je ook kiezen voor zogenoemde alles-in-een pakketten. Dit zijn pakketten die zorgverzekeraar VGZ heeft opgesteld voor verschillende periodes in het leven. Deze aanvullende pakketten zijn inclusief vergoedingen voor de tandarts. Je kunt bij UnitedConsumers kiezen uit de volgende pakketten:

 • VGZ Gezin, Dé zorgverzekering voor gezinnen. Houdt rekening met ouder én kind, premie vanaf € 44,99 per maand
 • VGZ Fit & Vrij, unieke aanvullende verzekering waarbij jezelf aan het roer staat, premie vanaf € 33,29 per maand
 • VGZ Vitaal, Speciaal voor 55 plussers die geen moment stil willen zitten, premie vanaf € 40,49 per maand

Zie de site van UnitedConsumers of zorgverzekeraar VGZ voor meer informatie over deze aanvullende pakketten. Niet alle aanvullende pakketten van VGZ zijn blijkbaar mogelijk via de UnitedConsumers zorgverzekering.

Declareren zorg nota via zorgverzekeraar VGZ

Als je via het zorgcollectief van UnitedConsumers een zorgverzekering hebt afgesloten, moet je de zorgkosten declareren via VGZ. Daarvoor kan je gebruik maken van een declaratieformulier. De gemiddelde verwerkingstijd van een declaratie is twee weken. Je kunt natuurlijk ook de nota declareren via de website van de verzekeraar. Dit kan niet voor zorgkosten gemaakt in het buitenland. Daarvoor is een apart declaratieformulier nodig. Je kunt voor declareren niet bij UnitedConsumers inloggen. Voor deze UnitedConsumers VGZ zorgverzekering moet je voor inhoudelijke zorgzaken naar de site van de verzekeraar.

Korting zorgverzekering

Als je via UnitedConsumers de VGZ zorgverzekering sluit heb je dus korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen deze korting zorgverzekering van VGZ is mogelijk door het gesloten contract en het groot inkopen van zorg. De leden van UnitedConsumers profiteren hiervan. Je leest weinig over ervaringen UnitedConsumers klanten. Zelf heb ik ook geen ervaringen met het afsluiten van een contract via de organisatie. Indien je ervaringen met UnitedConsumers wilt delen kun je contact opnemen.

De informatie over de UnitedConsumers zorgverzekering 2015 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de UnitedConsumers zorgverzekering 2015. Zie de actuele UnitedConsumers zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina bijgewerkt: 22 november 2015)
[csbshare]