Salland Zorgverzekering 2015

Salland Zorgverzekering 2015De Salland zorgverzekering wordt aangeboden door Salland verzekeringen dat onderdeel is van Eno verzekeringen. Een dienstverlener gaat voor een optimale gezondheid van haar klanten centraal stelt. Naast deze Salland Zorgverzekering biedt Eno Zorgverzekering ook zorgverzekeringen aan met de merken HollandZorg, Energiek aan. In 2015 heeft het ook de Salland ZorgDirect zorgverzekering gepositioneerd. De basis verzekering van Salland wordt in 2015 aangeboden voor een maandpremie van € 100,95. Dit is de premie voor een basisverzekering zonder vrijwillig eigen risico en allen het wettelijk verplichte deel van 365 euro. Als je voor een hoger eigen risico kiest kun je de premie voor de basisverzekering lager laten uitvallen. Bij een keuze voor een maximaal eigen risico van 875 euro komt de premie voor de basisverzekering van deze Eno Salland zorgverzekering uit op een premie van € 83,45 per maand. Dit is een premiekorting van 17,50 euro per maand.

2014-2015 Salland 500x500

Aanvullende verzekeringen Salland Zorgverzekering 2015

De dekking van de basisverzekering kun je aanvullen door bij de Salland zorgverzekering een aanvullende verzekeringen te kiezen. Bij Salland heb je in het verzekeringsjaar 2015 de volgende opties voor een aanvullende dekking:

  • Salland Start, € 5,85 per maand, Extra zekerheid voor consumenten die weinig tot geen gebruik van zorg maken. oa fysiotherapie max 6 keer per jaar,
  • Salland Extra, € 9,25 per maand, extra vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en -middelen.oa fysiotherapie max 9 keer per jaar,
  • Salland Plus, € 17,50 per maand, Uitgebreide aanvullende zorgverzekering voor consumenten met kinderen of kinderwens. Of als je een uitgebreide vergoeding wilt voor fysiotherapie en preventie, oa fysiotherapie max 15 keer,
  • Salland Top, € 29,90 per maand, de meest complete Salland zorgverzekering, voor mensen die regelmatig zorg gebruiken of niet voor verrassingen willen komen te staan, oa fysiotherapie max 25 keer,

De genoemde premies voor deze aanvullende dekkingen zijn exclusief een eventuele collectiviteitskorting. Wanneer je de Salland zorgverzekering 2015 via een collectiviteit kan sluiten is het mogelijk dat de premie lager uitvalt. Bezoek de site van Salland verzekeringen voor een actueel overzicht van de Salland vergoedingen en de actuele verzekeringsvoorwaarden.

Aanvullende Salland zorgverzekering afsluiten of verhogen

Bij een Salland Zorgverzekering kun je gedurende het jaar de dekking van je aanvullende zorgverzekering verhogen. Bijvoorbeeld door een aanvullen pakket af te sluiten als je deze nog niet had afgesloten, of de dekking van een bestaande aanvullende verzekering verhogen. Hierbij hanteert Salland wel een wachttijd. Deze is bij de aanvullende Salland zorgverzekering zes maanden. In deze periode kan je geen aanspraak maken op de vergoeding uit de nieuwe aanvullende of verhoogde aanvullende verzekering.

Salland Tandartsverzekering 2015

Wil je ook een dekking voor eventuele tandheelkundige behandelingen, dan kun je bij Salland verzekeringen een tandartsverzekering afsluiten. Hierbij kun je kiezen uit de volgende tandartsverzekeringen:

  • Salland TandExtra, € 9,- per maand, vergoeding 80% tot maximaal € 250,- per kalenderjaar,
  • Salland TandPlus, € 17,25 per maand, vergoeding 80% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar,
  • Salland TandTop, € 29,90 per maand, vergoeding 80% tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar,

Ook bij deze tandartsverzekeringen zijn genoemde premies exclusief een eventuele collectiviteitskorting. Zie de site van Salland Zorg voor de actuele vergoedingenoverzicht bij de tandartsverzekeringen. En ook bij deze tandartsverzekering kun je gedurende het jaar een bestaande dekking verhogen. Of als je nog geen tandartsverzekering had kan je deze gedurende het jaar afsluiten. Er geldt dan wel een wachttijd van zes maanden voordat je aanspraak kan maken uit de aangepaste verzekering

Bij Salland Declareren via Declaratie-app

Voor het sneller en gemakkelijker indienen van de declaraties heeft Salland een gratis declaratie-app beschikbaar voor een Android telefoon of een iPhone. Met deze applicatie kun je op ieder moment een declaratie indienen. Deze zal binnen vijf werkdagen door Salland worden uitbetaald . Je hoeft alleen maar een foto op te sturen van de nota van de zorgverlener. Deze nota in de applicatie van de juiste gegevens voorzien en dan kan je met een druk op de knop declareren. Je kunt natuurlijk ook online declareren via Mijn Salland. Dit is de persoonlijke omgeving van de Salland Ziektekostenverzekering.

Gespreid betalen Eigen Risico

Voor iedereen die 18 jaar of ouder is geldt een eigen risico bij de zorgverzekering. Als je verwacht in 2015 een eigen risico te moeten betalen kun je dit ook gespreid doen. Daarbij heb je twee mogelijkheden. Gespreid betalen in tien termijnen van of gespreid betalen na ontvangst van een rekening. Blijkt op het eind van het jaar dat je in termijnen teveel eigen risico hebt betaald, dan zal dit verrekend worden. Het restant zal dan in mei 2015 teruggestort worden. Lees op de site van Salland meer over de voorwaarden van gespreid betalen van het Eigen Risico.

Meer Salland verzekeringen

Bij Salland kun je naast de zorgverzekering ook een Salland reisverzekering afsluiten. Door deze reisverzekering bij dezelfde verzekeraar te sluiten kun je makkelijker voorkomen dat je een dubbele dekking hebt vanuit de zorgverzekering en reisverzekering. Neem contact op met Salland voor meer informatie over de mogelijkheden van de reisverzekering.

De informatie over de Salland zorgverzekering 2015 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de Salland zorgverzekering 2015. Zie de actuele Salland zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina bijgewerkt: 22 november 2015)

[csbshare]