Salland ZorgDirect Zorgverzekering 2015

Salland ZorgDirect Zorgverzekering 2015Zorgverzekeraar Salland komt voor het zorgseizoen 2015 met de nieuwe Salland ZorgDirect zorgverzekering. Een zorgverzekering met een ruime zorgkeuze maat ook met een scherpe premie. Je regelt daarbij je zorgzaken eenvoudig online. Deze ZorgDirect zorgverzekering is een nieuw label van Eno Zorgverzekeraar N.V. De basisverzekering van deze nieuwe Salland ZorgDirect zorgverzekering wordt aangeboden voor een premie van € 99,95 per maand. Hierbij kies je alleen voor het wettelijk verplichte eigen risico. Je kunt ook voor een andere eigen risico kiezen. Ga je voor het maximale vrijwillige eigen risico dan is een zorgpremie vanaf € 82,45 per maand mogelijk

Voordelen Salland ZorgDirect Zorgverzekering 2015

De Salland ZorgDirect zorgverzekering 2015 is een label van Eno Zorgverzekeraar Daarmee profiteer je bij deze nieuwe ZorgDirect verzekering direct van de ruim 150 jaar van Eno Zorgverzekering. Met deze nieuwe zorgverzekering kiest de verzekeraar voor een polis die gericht is op bewuste klanten die van een no-nonsense aanpak houden. Consumenten die graag de zaken online regelen maar wel een goede zorgverzekering willen hebben. ZorgDirect geeft op haar site aan dat je als verzekerden van de volgende voordelen kan profiteren:

 • uitstekende zorg met scherpe premie
 • altijd gecontracteerde zorg in de buurt
 • transparantie in informatie
 • prima service
 • Mijn ZorgDirect 24 uur per dag beschikbaar

Aanvullende dekking Salland ZorgDirect zorgverzekering 2015

De dekking vanuit de basisverzekering kun je uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende zorgverzekering van ZorgDirect. Hierbij heb je de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 • ZorgDirect Start, premie vanaf € 5,85 per maand, oa 100% voor zorg in een EU-, EER-, geen werelddekking, max 6x fysiotherapie
 • ZorgDirect Extra, premie vanaf € 9,25 per maand, extra vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en –middelen, max 9x fysiotherapie
 • ZorgDirect Plus, premie vanaf € 17,50 per maand, oa 100% voor zorg in een EU-, EER-, wereld maximaal € 20.000,- per jaar, max 15x fysiotherapie
 • ZorgDirect Top, premie vanaf € 29,90 per maand, oa 100% voor zorg in een EU-, EER-, wereld maximaal € 20.000,- per jaar, max 25x fysiotherapie

De getoonde premies van de aanvullende zorgverzekering zijn zonder eventuele collectiviteitskorting. Zie voor een volledig en actueel overzicht van de dekking en vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen de site Salland ZorgDirect Zorgverzekering.

Dekking Aanvullende zorgverzekering aanpassen

Bij de zorgverzekering van Salland ZorgDirect kun je tijdens het jaar de dekking van de aanvullende zorgverzekering laten ingaan of verhogen. Dit kun je regelen via jouw persoonlijke omgeving op de website van ZorgDirect. De wijziging gaat in op de eerste dag van de maand die volgt op het moment dat je de wijzing hebt aangegeven. Vanaf dat moment zal ook de premie aanpassing voor deze wijzigen worden doorgevoerd. Let daarbij wel op dat je een wachttijd hebt van zes maanden voordat je van de dekking uit een nieuwe aanvullende verzekering kan profiteren.

Tandartsverzekering Salland ZorgDirect

Bij de Salland ZorgDirect zorgverzekering kun je ook een tandartsverzekering sluiten. Deze tandartsverzekeringen vergoeden 80% van alle kosten tot een maximaal bedrag per jaar. Je kunt bij Salland ZorgDirect uit de volgende tandartsverzekeringen kiezen:

 • TandExtra, premie vanaf € 9,- per maand, vergoeding 80% tot maximaal € 250,- per kalenderjaar
 • TandExtra, premie vanaf € 17,25 per maand, vergoeding 80% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar
 • TandTop, premie vanaf € 29,90 per maand, vergoeding 80% tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar

De getoonde premies zijn exclusief een eventuele collectiviteitskorting. Zie de site van Salland ZorgDirect zorgverzekering voor een actueel en volledig overzicht van de Salland vergoedingen uit deze tandartsverzekeringen en de verzekeringsvoorwaarden.

Ook bij deze tandartsverzekering kun je tijdens het jaar afsluiten of in dekking verhogen. Ook hierbij weer een wachttijd van zes maanden.

Goede beoordeling Salland zorgverzekering

Op de site van de Salland ZorgDirect Zorgverzekering zie je een overzicht van de mooie positieve beoordelingen die Salland heeft gekregen voor de standaard zorgverzekering. Deze ZorgDirect polis is nieuw, daarvan zijn nog onvoldoende reacties van bekend. De ZorgDirect zorgverzekering is ook een Eno Salland zorgverzekering. Eno heeft daarnaast nog de standaard Salland Ziektekostenverzekering, Energiek Zorgverzekering en HollandZorg in het assortiment.

De informatie over de Salland ZorgDirect zorgverzekering 2015 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de Salland ZorgDirect zorgverzekering 2015. Zie de actuele Salland ZorgDirect zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 22 november 2015)