Interpolis Zorgverzekering 2015

Interpolis Zorgverzekering 2015Op de site van Interpolis kun je de informatie over de Interpolis Zorgverzekering 2015 raadplegen. Interpolis als onderdeel van Achmea verkoopt haar zorgverzekeringen via de Rabobank. Dus als je daadwerkelijk deze Interpolis zorgverzekering wilt afsluiten of een premieberekening wilt uitvoeren wordt je doorverwezen naar de site van de Rabobank. De basisverzekering kun je voor de zorgverzekering 2015 sluiten met een premie vanaf €73,15. Dit is de premie op basis van het maximale eigen risico. Dus het wettelijke deel en het maximale vrijwillige eigen risico. Bij de Interpolis zorgverzekering profiteer je van zorgbemiddeling en heb je een volledige vrij keuze van zorgverlener. Iedereen krijgt de scherpe premie van deze zorgverzekering. Interpolis hanteert geen collectiviteitskorting op de basisverzekering.

Voordelen Interpolis Zorgverzekering 2015

Bij de zorgverzekering van Interpolis kies je voor een combinatiepolis. Hierbij krijg je de voordelen van zowel een naturapolis als een restitutiepolis. Je bent vrij om te kiezen voor jouw zorgverlener. Voor de ZorgActief polis heeft Interpolis afspraken gemaakt met de meeste zorgverleners. Deze zorgverleners declareren meeste rechtstreeks bij Interpolis. Je hoeft dan niets voor te schieten.

Kies je voor een zorgverlener waarmee Interpolis geen afspraken heeft gemaakt, kan het zijn dat je soms een lagere vergoeding krijgt. Maar je kunt altijd zelf je zorgverlener kiezen. Op de site van Interpolis kun je via de Zorgzoeker bekijken of de verzekeraar een contract heeft gesloten met een zorgverlener. Deze zorgzoeker is op de site van Interpolis beschikbaar en niet van de Rabobank.

Op haar site geeft Interpolis een korte opsomming van de voordelen van de Interpolis ZorgActief zorgverzekering:

 • Interpolis Zorgbemiddelaar kent wachtlijsten en helpt met snelle zorg
 • Second Opinion, bij twijfel aan mening behandelende arts
 • Mantelzorg voor ziek familie lid, bel ZorgActielijn voor thuiszorg of aanpassingen aan huis
 • Hulp in buitenland, via alarmcentrale Eurocross

Korting op basisverzekering van Interpolis

De basisverzekering die voor iedereen verplicht is wordt door Interpolis aangeboden voor een premie vanaf € 73,15 euro per maand. Dit is een lichte stijging van de premie ten opzichte van de zorgverzekering in 2014. Als rekeninghouder of lid van de Rabobank ontvang je 10% korting op de premie van deze basisverzekering van de Interpolis Ziektekosten verzekering.

Aanvullende verzekeringen Interpolis Zorgverzekering 2015

Naast de basisverzekering kun je bij Interpolis zorgverzekering ook aanvullende dekkingen nemen door te kiezen voor een aanvullende verzekering en/of een tandartsverzekering. Daarbij kun je voor de zorgverzekering 2015 kiezen uit:

 • ZorgActief ZonderMeer, premie vanaf € 4,95 per maand, als je bereid en in staat bent om relatief lage kosten zelf te betalen, oa Fysiotherapie 6 behandelingen, Best Docters
 • MeerZeker, premie vanaf € 10,16 per maand, onderling met het gezin de behandelingen delen, oa Fysiotherapie 12 behandelingen per persoon of samen 24, orthodontie max € 2.000,-
 • ZonderZorgen, premie vanaf € 15,47 per maand, als je veel kosten verwacht en geen risico wilt lopen, oa 27 fysiotherapie behandelingen, eigen bijdrage geneesmiddelen max € 1.000,- huidverzorging tot € 300,-

Zie de site van Interpolis voor een actueel overzicht ten aanzien van de polisvoorwaarden en de vergoedingen van de Interpolis Ziektekostenverzekering.

De premies zijn bij de Interpolis zorgverzekering opgebouwd in leeftijdsklassen. De hierboven genoemde premies zijn van de categorie van 16 tot en met 29 jaar. In de premie is ook d e15% korting verwerkt die klanten van de Rabobank kunnen krijgen. Zie voor de premies van de overige categorieën de site van Interpolis.

Tandartsverzekering bij Interpolis ZorgActief

De Interpolis Tandartsverzekering, GebitActief, sluit je al vanaf € 12,85 per maand. Daarmee ben je altijd verzekerd tot € 10.000,- voor herstel van gebit bij schade door een ongeval. Je kunt bij deze tandartsverzekering kiezen uit de volgende tandartsdekkingen:

 • GebitActief tot € 250, premie vanaf € 12,85 per maand
 • GebitActief tot €500, premie vanaf € 17,25 per maand
 • GebitActief tot € 1000, premie vanaf € 29,10 per maand
 • GebitActief tot €1250, premie vanaf € 43,70 per maand

De hierboven weergegeven premies zijn inclusief de 15% korting die bijvoorbeeld rekeninghouders van de Rabobank hebben op de premie van de aanvullende verzekeringen. Interpolis Achmea hanteert premies op basis van leeftijdsgroepen. De genoemde premies zijn voor de leeftijdsgroep 18 t/m 29 jaar. Zie de site van Interpolis voor de premies van de andere groepen.

De totale maximale vergoeding hangt dus af het gekozen verzekerde bedrag. Let op de medische selectie die nodig is vanaf een keuze voor GebitActief € 500 of hoger. Acceptatie gaat op basis van de huidige tandartsverzekering of de ingevulde vragenlijst.

Zie de site van Interpolis voor een actueel overzicht ten aanzien van de polisvoorwaarden en de Interpolis ZorgActief vergoedingen voor deze tandartsverzekeringen van de Interpolis.

15% Korting op aanvullende verzekeringen?

Heb je een rekening lopen bij de Rabobank en op ben je zoek naar voordelige zorgverzekering Rabobank rekeninghouders of leden van de Rabobank krijgen 15% korting op de premie van een aanvullende verzekering naar keuze. Kinderen tot 18 jaar krijgen dezelfde aanvullende verzekering als de ouder. Het kan ook zijn dat je 15% korting op de aanvullende verzekering krijgt via de werkgever of belangenorganisatie. De korting is voor de aanvullende verzekeringen inclusief de tandartsverzekering. Met deze korting is Interpolis zorgverzekeraar extra voordelig voor de Rabobank klanten.

Declareren bij Interpolis zorgverzekering 2015

Bij de Interpolis Achmea zorgverzekering kun je de zorg nota’s online declareren of via de App. Bij het online declareren heb je een relatienummer (is het polisnummer) en je e-mail adres nodig. Op basis van deze gegevens kun je inloggen op je persoonlijke omgeving. Op iedere nota die je indient moet je het polisnummer zetten voor wie de kosten worden gedeclareerd. Wil je via de mobiel de nota’s bij de Interpolis zorgverzekering declareren? Dat is mogelijk met de Interpolis Zorgdeclaratie App die je kan downloaden in de Apple App store of op Google Play voor het Android platform. Voor de Interpolis declaraties van zorg in het buitenland heb je een apart formulier nodig. Deze kan je downloaden op de site van Interpolis.

Zorgkeuze hulp bij Interpolis zorgverzekering

Voor iedereen die het moeilijk vindt om de juiste Interpolis zorgverzekering samen te stellen, heeft Interpolis de Zorgkeuzehulp. Hiermee kun je eenvoudig ontdekken welke verzekering het beste bij jouw persoonlijke voorkeur past. Aan de hand van de antwoorden die je geeft op de gestelde vragen zal de verzekeraar bepalen welke zorgverzekering het beste past. Er zullen vragen gesteld worden over de fysiotherapie, tandartsbezoek en het reisgedrag. In vier stappen ga je naar het persoonlijke advies. Op het eind van het advies kun je natuurlijk een Interpolis zorgverzekering sluiten. Maar het advies kun je ook afdrukken of via de e-mail ontvangen. Bij het beantwoorden van de vragen moet je kiezen uit een vast aantal antwoorden. Het kan zijn dat deze antwoorden niet goed aansluiten bij wat je zou willen antwoorden. In mijn situatie is het aantal antwoordmogelijkheden voor de tandartsverzekering te beperkt.

De informatie over de Interpolis zorgverzekering 2015 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de Interpolis zorgverzekering 2015. Zie de actuele Interpolis zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 22 november 2015)
[csbshare]