ING Zorgverzekering 2015

ING Zorgverzekering 2015Als klant van de ING bank kun je profiteren van een forse korting op een VGZ zorgverzekering. Je sluit dus niet een echte ING Zorgverzekering. Maar je kunt via de ING bank een korting van 5 tot 10% 10% op de VGZ basisverzekering krijgen en maar liefst 20% op de aanvullende VGZ verzekeringen. En op de site van ING staat aangegeven dat je het eerste jaar 1 maand gratis aanvullend verzekerd.

Deze maand korting is niet van toepassing op de tandartsverzekering. Vorige jaren maakte ING veel reclame voor deze speciale ING zorgverzekering. Dit jaar is de promotie wat minder. Terwijl je via de bank al een VGZ basisverzekering kan sluiten vanaf € 91,15 per maand. Je hebt daarmee een VGZ Goede keuze verzekering maar betaald de premie voor het ING zorgverzekering Collectief.

Al 80.000 ING klanten profiteerden van deze voordelige ING Zorgverzekering van VGZ. Voorheen stond deze zorgverzekering ook wel bekend als de VGZ Plus verzekering. Voor deze ING zorgverzekering is een speciale omgeving op de site van VGZ.

ING zorgverzekering 2015 is VGZ

Als je via de ING een zorgverzekering afsluiten bij VGZ krijg je dus 5 tot 10% korting op de premie van de basisverzekering. Hierbij kun je kiezen uit de volgende basisverzekeringen:

  • VGZ Goede Keuze, naturaverzekering, premie vanaf € 91,15 per maand, zeker van goede zorg en een scherpe premie. Niet-gecontracteerde zorgaanbieder: 50% vergoeding, via ING 5% korting op de premie
  • VGZ Ruime Keuze, naturaverzekering, premie vanaf € 97,15 per maand, ruime keuze uit goede zorgaanbieders, Niet-gecontracteerde zorgaanbieder: 80% vergoeding, 75% voor GGZ, via ING 10% korting op de premie
  • VGZ Ruime Keuze, naturaverzekering, premie vanaf € 97,15 per maand, ruime keuze uit goede zorgaanbieders, Niet-gecontracteerde zorgaanbieder: 80% vergoeding, 75% voor GGZ, via ING 10% korting op de premie

De korting op de aanvullende verzekering is zelfs nog hoger. Hier krijg je 20% korting. Deze korting is helaas niet van toepassing op de Tandartsverzekering. De premie van de basisverzekering kan lager uitvallen als je voor een hoger eigen risico kiest. De hierboven vermelde premies zijn op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico.

Lees meer over de VGZ zorgverzekering. Daar lees je de actuele informatie over de polis voorwaarden en de vergoedingen uit deze verzekeringen.

ING zorgverzekering 2015 Eerste maand gratis aanvullend

Als je via de ING een zorgverzekering met een aanvullende dekking afsluit, profiteer je van extra voordeel. De klanten van de ING krijgen namelijk de eerste twee maanden van de aanvullende zorgverzekering gratis. Ook hier weer is de tandartsverzekering uitgesloten. Bij de ING zorgverzekering 2014 kreeg je nog de eerste twee maanden gratis. Maar dit jaar heb je een hogere korting op de premie van de aanvullende verzekering.

Al verzekerd bij VGZ maar niet via ING?

Klanten van de ING die al een zorgverzekering hebben lopen maar deze niet via de ING hebben afgesloten kunnen ook van de korting profiteren. Zij kunnen daarvoor inloggen op de persoonlijke omgeving van VGZ. Ga hiervoor naar de Mijn VGZ en log in met je DigiD code. Vervolgens kan je online het contract type van de zorgverzekering omzetten in een collectieve zorgverzekering. Als collectiviteitsnummer moet dan 11000 worden ingevuld. Let daarbij wel op de juiste ingangsdatum van je zorgverzekering. Als je er niet uitkomt, neem dan op met de VGZ klantenservice. Gebruik hiervoor het VGZ zorgverzekering telefoonnummer dat op de site van VGZ staat.

De services van VGZ

Als verzekerde bij VGZ kun je profiteren van de van verschillende services van zorgverzekeraar VGZ, zoals:

  • Gratis persoonlijk advies, voer een persoonlijk gesprek met een Zorgadviseur van VGZ voor al uw vragen
  • Vergelijk en kies zorgaanbieders, kijk op de site van de verzekeraar of de zorgverleners een contract heeft gesloten met VGZ, op de site een compleet overzicht inclusief gecontracteerde zorg in het buitenland.
  • Eenvoudig online nota’s indienen
  • Overzicht nota’s van zorgverleners
  • Gezondheidslijn, 24 uur per dag en zeven dagen per week staan verpleegkundigen klaar om uw vragen over de gezondheid te beantwoorden.

Eenvoudig declareren

Als verzekerde met een ING zorgverzekering gesloten bij VGZ, kun je eenvoudig declareren via het declaratie formulier. Vanaf 1 januari 2014 kunnen de zorgdeclaraties ook online worden ingediend bij VGZ. Vervoerskosten en zorgkosten in het buitenland moeten dan nog steeds met het declaratie formulier worden ingediend. U kunt nota’s tot drie kalenderjaren terug declareren bij VGZ. Dus ook nota’s die u nog hebt liggen van uw Plus Zorgverzekering. Bij VGZ kun je tot drie jaar terig nog declareren.

Voor de zakelijke klanten is ene aparte online omgeving beschikbaar. Zakelijke klanten of een ATP maakt gebruik van Mijn VGZ zakelijk.

De informatie over de ING zorgverzekering 2015 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de ING zorgverzekering 2015. Zie de actuele ING zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 22 november 2015)
[csbshare]