Bewuzt zorgverzekering 2015

Bewuzt zorgverzekering 2015Zorgverzekeraar Bewuzt wil voor iedereen een goede basisverzekering aanbieden voor een voordelige premie. zich graag onderscheiden in de markt. Met een Bewuzt basisverzekering ben je goed verzekerd voor de meest voorkomende zorg. Bewuzt kiest er voor om veel zaken online te regelen. Zo kan de verzekeraar besparen op de kosten en kan het een voordelige premie aanbieden. De basisverzekering van Bewuzt heb je al voor een premie van € 85,00 per maand. Dit is de premie wanneer je kiest voor alleen het wettelijk verplichte eigen risico. De premie per maand kan lager uitvallen als je kiest voor een hoger vrijwillige eigen risico. Bij een keuze voor het maximale eigen risico komt de premie uit op € 70,00 per maand.

Zorgaanbieders bij Bewuzt zorgverzekering

Met een Bewuzt zorgverzekering kun je voor jouw zorg bij de meeste zorgverleners in Nederland terecht. Bij enkele operaties moet je kiezen voor de door Bewuzt geselecteerde zorgaanbieders. Deze voldoen aan de hoogste eisen die Bewuzt stelt. Op de site van Bewuzt kun je via Vergelijk en Kies zien met welke aanbieders Bewuzt een contract heeft. Je bent niet verplicht om naar deze geselecteerde zorgaanbieders te gaan. Kies je voor een andere zorgaanbieder, krijg je 50% vergoed (op basis van het gemiddelde gecontracteerde tarief).

Aanvullende opties bij Bewuzt zorgverzekering

Bewuzt heeft een basisverzekering met een lage premie. Zoals aangegeven zal de premie lager uitvallen naar mate je voor een hoger eigen risico gaat. Daarbij kun je kiezen voor een Eigen Risico van maximaal 875 euro. De dekking vanuit een Bewuzt basisverzekering kun je aanvullen door te kiezen voor aanvullende opties:

 • Tandartsverzekering
 • Fysiotherapie
 • Buitenland dekking

Bij deze extra dekkingen kun je kiezen voor twee opties: Goed of Beter. Zo krijg je de volgende mogelijkheden:

  • Tand Goed, vanaf € 9,25 per maand, 75% van de nota tot € 250 per jaar
  • Tand Beter, vanaf € 18,50 per maand, 75% van de nota tot € 500 per jaar
  • Fysio Goed, vanaf € 5,75 per maand, 9 behandelingen per jaar
  • Fysio Beter, vanaf € 18,50 per maand, 18 behandelingen per jaar
  • Buitenland Goed, vanaf € 1,50 per maand, Europa dekking, Voor spoedeisende zorg in het buitenland en repatriëring.
  • Buitenland Beter, vanaf € 3,00 per maand, Wereld dekking, Voor spoedeisende zorg in het buitenland en repatriëring.

Bij een tandartsdekking heb je bij Bewuzt een dekking voor onder andere vullingen, kronen, bruggen en zenuwbehandelingen.
Een dekking voor fysiotherapie geeft een vergoeding voor fysiotherapie, manuele therapie door een fysiotherapeut, oedeemtherapie en oefentherapie.

Zie voor de vergoedingen en de actuele polisvoorwaarden de site van de Bewuzt zorgverzekering.

Meer opties meer korting op je Bewuzt zorgverzekering

Zorgverzekeraar Bewuzt biedt bij jaar zorgverzekering de mogelijkheid voor stapelkorting. Hoe meer extra opties je afneemt bij de zorgverzekering hoe hoger de korting zal zijn. Deze korting kan ook in 2015 oplopen tot 15%.

No Claim korting bij zorgverzekering Bewuzt

Bij Bewuzt is er ook een zogenoemde No-Claim korting mogelijk. Als je geen gebruik maakt van de dekking uit een extra afgesloten optie. Krijg je het jaar daarop korting op de premie van deze optie. Deze zogenoemde no-claim korting op de zorgverzekering kan oplopen tot maar liefst 40%. Deze korting wordt alleen gegeven over de extra optie!
De No-claimperiode loopt van 1 oktober tot en met 30 september van het volgende jaar. Op haar site geeft Bewuzt aan dat de No-claimkorting geldt voor alle extra opties samen. Heb je meerdere extra opties en maak je gebruik van één van die extra opties? Dan vervalt helaas de No-claimkorting.

Onderdeel van VGZ Cooperatie

Bewuzt een jonge aanbieder van zorgverzekeringen. Maar zeker niet onervaren. De verzekeraar is onderdeel van de VGZ Coöperatie. Een van de grootste zorgverzekeraars met 4.1 miljoen verzekerden. Zorgverzekeraar VGZ is al ruim 60 jaar actief als zorgverzekeraar en weet dus wel waar het over gaat bij het aanbieden van zorgverzekeringen en zorg. Als onderdeel van de groep kan Bewuzt profiteren van de inkoopkracht van de coöperatie. Het kan ook direct putten uit de jarenlange ervaringen van VGZ zorgverzekering. Met de inkoop voordelen van een grote organisatie kan Bewuzt voordeel behalen op de kosten van zorg. Dit voordeel geeft Bewuzt terug aan de verzekerden via een lage premie voor de zorgverzekering. Je kiest dus voor een soort Bewuzt VGZ zorgverzekering.

Veel online regelen bij Bewuzt zorgverzekering

Bij Bewuzt is gekozen voor een online dienstverlening. Alles wat online kan worden afgehandeld zal dan ook online verlopen. Login op Mijn Bewuzt en regel online je zorgzaken. Hiervoor heb je wel je DigiD nodig. Het declareren kun je ook eenvoudig online regelen. Wijzigingen op je zorgverzekering geef je ook eenvoudig online door. Zo kan je zelf bepalen wanneer je de zorgzaken regelt. Ook het betalen van de facturen kun je verzorgen via de Mijn Bewuzt zorgverzekering omgeving.

Medicijnen kan je bij de Bewuzt zorgverzekering bestellen in de online Apotheek. Je pil en herhaalrecepten van medicijnen regel je eenvoudig online bij de Nationale Apotheek. Dit kan 24 uur per dag. De bestellingen worden gratis thuis bezorgd binnen drie werkdagen. Bewuzt geeft aan dat de verzending vaak gratis is en snel. Je hoeft geen nota’s voor te schieten. Gezien dit online gemak en de scherpe premie misschien een mooie studenten zorgverzekering

Awards voor Bewuzt Zorgverzekering

Vergelijkingssite.nl heeft in 2013 Bewuzt uitgeroepen tot de beste nieuwkomer onder de zorgverzekeringen. Bij de verkiezing van de beste zorgverzekering staat Bewuzt op een derde plek, hiervoor kreeg de Bewuzt zorgverzekering een Bronzen Award van de Verzekeringssite.

De informatie op deze Bewuzt zorgverzekering is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de Bewuzt zorgverzekering 2015. Zie de actuele Bewuzt zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 21 november 2015)
[csbshare]