Besured Zorgverzekering 2015

Besured Zorgverzekering 2015Met een Besured Zorgverzekering kies je volgens de verzekeraar voor de meest complete zorgverzekering met de laagste dekking. Dit staat groot op haar website aangegeven. De premie kan zo laag zijn omdat Besured samenwerkt met zorgverzekeraar VGZ. Met VGZ als zorgdrager kan het profiteren van een voordelige inkoop van zorg. En Besured is de enige zorgverzekering die zich specifiek richt op studenten en Young professionals. Besured is een initiatief van National Academic, Young Capital en zorgverzekeraar VGZ.

Besured richt zich specifiek op studenten en young professionals. Als je op zoek bent naar een specifieke studenten zorgverzekering kijk dan ook zeker naar de Besured zorgverzekering. Al ruim 79.300 studenten en Young professionals hebben gekozen voor de zorgverzekering van Besured.

Eenvoudig Besured Zorgverzekering 2015 samenstellen

Op de site van Besured kun je snel en eenvoudig , al binnen 2 minuten, een nieuwe Besured zorgverzekering samenstellen. Je maakt daarvoor gebruik van de premieberekening op de site van Besured. De basisverzekering van Besured kost € 85,90 per maand. De dekking van deze basisverzekering kun je ook bij Besured uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende verzekering.

Deze kun je in de premieberekening module eenvoudig selecteren. Bij iedere optie geeft Besured aan hoeveel van haar verzekerden voor de specifieke aanvullende dekking heeft gekozen. Op dit moment heeft 78% van de verzekerden voor de aanvullende verzekering gesloten. 67% van de verzekerden had voor een tandartsverzekering gekozen.

Zodra je een extra optie selecteert krijg je direct te zien wat de extra premie is die je moet betalen voor deze extra dekking. Bij Besured kun je kiezen uit de volgende extra dekkingen:

  • Aanvullende verzekering, € 8950 per maand, met bijvoorbeeld dekking voor Fysiotherapie en oefentherapie Cesar / Mensendieck tot € 300,
  • Tandartsverzekering, € 11,90 per maand, Alle tandartskosten inclusief kronen tot € 350,-

Zie de internetsite van Besured Verzekering voor een compleet vergoedingenoverzicht en polisvoorwaarden van de basisverzekering en aanvullende verzekering.

Voordelen van de Besured Zorgverzekering

Voor de studenten die nog twijfelen over de geschiktheid van de Besured zorgverzekering, geeft de verzekeraar op de site nog even kort aan aan waarom je juist voor Besured moet kiezen:

  • Beste dekking voor de laagste premie van Nederland
  • Geen verhoogd eigen risico. Alleen maar het wettelijk vastgestelde eigen risico van € 375,- per jaar (verzekeringsjaar 2015)
  • Ruim 79.352 studenten en Young professionals gingen je voor
  • Je oude zorgverzekering wordt automatisch voor je opgezegd door Besured

Ben je nog niet overtuigd over de voordelen van deze zorgverzekering. Dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Besured. Of zoek online even naar de Besured Ervaringen.

Hoe declareren bij Besured Zorgverzekering 2015

Bij de Besured zorgverzekering kun je nota’s van de zorgverleners eenvoudig online declareren. Hiervoor moet je inloggen op de persoonlijke omgeving van Besured. Hiervoor maak je gebruik van je e-mail adres in combinatie met een wachtwoord. Deze inloggegevens krijg je in de e-mail waarmee de eerste polis is ontvangen. Als je het wachtwoord bent vergeten kun je een nieuwe aanvragen.

Ook is het mogelijk om je rekeningen per post op te sturen. Voor de online variant kun je gebruik maken op het formulier dat op de website wordt aangeboden. Bij Besured declareren kan dus ook per post. Lees even op de site na hoe je dit het beste kan doen.

Bij sommige zorgverleners worden de rekeningen direct vergoed. Deze zorgverleners dienen de nota’s rechtstreeks bij Besured in.

Studentenverzekeringen vergelijken

Op de site van Besured staat een kort overzicht van verschillende zorgverzekeringen. Op deze manier wil Besured je het makkelijk maken om de verschillende studenten zorgverzekeringen te vergelijken. In de tabel staan verschillende zorgverzekering met daarvan aangegeven de premie per maand, de specifieke zorgverzekering en of je naar alle apotheken en alle ziekenhuizen kan. Bij enkele budget verzekeringen kan je alleen naar de door de verzekeraar bepaalde ziekenhuizen.

Samenwerking met National Academic en VGZ

Zoals aangegeven is Besured is onderdeel van een samenwerking tussen verschillende organisaties zoals National Academic. Op deze manier beschikt de jonge verzekeraar over meer dan 30 jaar ervaring met verzekeren. Verder zijn de eigen krachten van Besured gebundeld met die van zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor kunnen de verzekerden van Besure profiteren van de schaalvoordelen van deze verzekeraar en voordelig zorg inkopen. Hierdoor is een lage premie en een zeer hoge kwaliteit en service mogelijk geeft Besured aan. Naast een Besured zorgverzekering kun je ook een andere Besured studentenverzekering afsluiten:

  • Besured aansprakelijkheid.
  • Besured inboedelverzekering
  • Besured reisverzekering
  • Besured autoverzekering

Als je een Besured pakketverzekering afsluit kun je misschien wel profiteren van een extra pakketkorting of een actie.

De informatie over de Besured zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de Besured zorgverzekering 2015. Zie de actuele Besured zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 21 november 2015)
[csbshare]