Azivo Zorgverzekering 2015

Azivo zorgverzekering 2015Zorgverzekeraar Azivo is een moderne professionele zorgverzekeraar met haar wortels in de Haagse regio geeft het aan op haar website. De verzekeraar komt al meer dan honderd jaar op voor de belangen van de verzekerden in en rondom Den Haag en heeft een samenwerking met Menzis. Bij een Azivo zorgverzekering is iedereen welkom. Mensen en hun gezondheid staat centraal bij alles wat verzekeraar Azivo doet. De Azivo organisatie bestaat uit verschillende onderdelen: apotheek, de zorg en de zorgservice. Hierdoor is Azivo in staat om een breed pakket van voorzieningen aan te bieden aan haar klanten. Hiermee kan het invulling geven aan de eisen van de moderne tijd. Azivo Den Haag heeft geen winstoogmerk en behoort tot de Menzis groep.

Voordelen basisverzekering Azivo zorgverzekering 2015

Azivo geeft aan dat verzekerden met een basisverzekering bij haar kunnen rekenen op goede zorg. De Azivo basisverzekering sluiten kan al vanaf € 105,25 per maand. Kinderen tot 18 jaar zijn natuurlijk gratis meeverzekerd. Azivo biedt naaste de wettelijk verplichte onderdelen bij haar basisverzekering extra voordelen voor iedereen:

 • TopZorg, voor bijvoorbeeld staar en meniscus.
 • Advies van Zorgadviseur, over waar u het beste geholpen wordt.
 • Mantelzorgservice, gratis advies voor mantelzorgers

Bij de Azivo zorgverzekering sluit je een naturapolis af. Daarmee kan je naar de meeste zorgverleners. Alleen met de zorgverleners die niet aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen heeft Azivo gene contract afgesloten. Op haar site geeft Azivo uitleg over de natura polis en gecontracteerde zorg.

Aanvullende dekking bij Azivo zorgverzekering 2015

De dekking vanuit de basisverzekering kun je bij de Azivo zorgverzekering uitbreiden door te kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. De aanvullende verzekeringen van Azivo bevatten allemaal ruime vergoedingen voor de tandarts. Azivo geeft aan dat het daarom niet nodig om een aparte tandartsverzekering af te sluiten. Je kunt bij Azivo kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

 • AV-Basis, premie vanaf € 10,50 per maand, oa fysiotherapie 9 behandelingen, tandheelkunde max € 150,
 • AV-Basis, premie vanaf € 32,00 per maand, oa fysiotherapie 18 behandelingen, tandheelkunde max € 500, Brillen/lenzen: € 100 per 2 jaar
 • AV-TopExtra, premie vanaf € 66,35 per maand, oa fysiotherapie 27 behandelingen, tandheelkunde max € 900, Brillen/lenzen: € 150 per 2 jaar en Orthodontie (tot 18 jaar): 100% tot max. € 2.000

Zie de site van Azivo verzekeringen voor meer informatie over de Azivo vergoedingen en dekkingen uit deze aanvullende verzekeringen. Hier kun je ook het volledige vergoedingenoverzicht 2015 en het vergoedingenoverzicht 2014 raadplegen. Op de site is ook keurig aangegeven wat de wijzigingen zijn in de aanvullende zorgverzekeringen ten opzichte van de zorgverzekering on 2014. De premies van de aanvullende verzekeringen zijn bijna gelijk gebleven. Helaas kan ik niet meer achterhalen wat de verschillen in premie zijn ten opzichte van de Azivo zorgverzekering 2013.

Korting op Azivo zorgverzekering

Azivo heeft verschillende mogelijkheden om via een kortingsregeling korting te krijgen op de premie van de Azivo zorgverzekering. Zo kun je via de volgende collectiviteiten van korting op de zorgpremie profiteren:

 • Wijkzorgpolis, 5% korting op de basisverzekering, 7% korting op de aanvullende verzekering (bijvoorbeeld voor Artsenzorg, De Doc, SHG, lees meer op de site)
 • ADO clubpolis, 5% korting op de zorgverzekering, 7% korting op de aanvullende verzekering, gratis ADO shirt voor nieuwe Azivo leden
 • FNV Leden, kunnen vanaf 1 januari niet meer via Azivo een zorgverzekering sluiten, zij kunnen kiezen voor de FNV/Menzis zorgverzekering
 • Fit All day, 5% korting op de zorgverzekering, 7% korting op de aanvullende verzekering
 • Minima Den Haag
 • Minima Zoetermeer,

Azivo heeft veel meer collectiviteiten. Zie de site van verzekeraar Azivo voor een overzicht van de andere collectiviteiten, kijk of je via jouw werkgever van een korting kan profiteren.

Je kunt ook een korting op de premie van de zorgverzekering krijgen als je kiest voor betalen per kwartaal (1%), half jaar (2%) of per jaar (3%). Deze kortingen zijn gelijk gebleven ten opzicht van het vorige jaar.

Eenvoudig declareren en overzicht zorgverzekering

Verzekerden van Azivo kunnen via mijn Azivo online eenvoudig en veilig de eigen verzekeringsgegevens bekijken en wijzigen. Hier kan ook een overzicht van de zorgkosten inzien. Voor het inloggen op Mijn Azivo gebruik je de DigiD code. Online kun je ook de Azivo declaraties inzien. Kom je er zelf niet uit, kun je gewoon de Azivo klantenservice benaderen voor ondersteuning.

Meer Azivo verzekeringen

Bij Azivo kun je niet alleen een zorgverzekering afsluiten. Zo kun je ook een Azivo reisverzekering afsluiten. Dit kan een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering zijn. Of een lang op reis reisverzekering. Zie de site van Azivo voor meer informatie over deze reisverzekeringen. Of neem met Azivo contact op. Op dit moment loopt een kortingsactie voor de Azivo reisverzekering met 20% korting. Deze reisverzekering loopt via Unigarant

De informatie over de Azivo zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de Azivo zorgverzekering 2015. Zie de actuele Azivo zorgverzekering pagina voor de actuele informatie.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 21 november 2015)
[csbshare]