Achmea Zorgverzekering 2015

Achmea zorgverzekering 2015Achmea is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Naast een levensverzekering, schadeverzekering kun je ook een Achmea zorgverzekering afsluiten. Deze zorgverzekering worden niet aangeboden onder de eigen Achmea merknaam. Verzekeraar Achmea heeft verschillende labels die een zorgverzekering in de markt zetten. Voor 2015 is het aantal Achmea zorgverzekeringen wel afgenomen.

Zo gaan de Agis zorgverzekering en de TakeCareNow zorgverzekering op in de Zilveren Kruis zorgverzekering. Maar dit jaar heeft Achmea ook een nieuwe zorgverzekering in de markt gezet met een zeer scherpe premie. Dit is de ZieZo verzekering. Ben je op zoek naar een specifieke Achmea zorgverzekering?

Dan heb je veel ook dit jaar weer veel keus. Verzekeraar Achmea is met de verschillende labels een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Hierdoor kan de verzekeraar scherp zorg inkopen en kan het veel invloed uitoefenen om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Zo werkt het samen met veel zorgverleners.

De Achmea labels bieden ieder op een eigen wijze een Achmea zorgverzekering. Soms is de zorgverzekering soms is afgestemd op een bepaalde doelgroep of heeft het een sterke regionale focus.

Kijk dus goed welke Achmea zorgverzekering het beste bij jouw persoonlijke voorkeur past. Achmea Zilveren Kruis is het grootste label dat volledig is gespecialiseerd rondom zorgverzekeringen.

Achmea zorgverzekering labels

Je kunt voor een Achmea zorgverzekering 2015 kiezen uit de volgende zorgverzekeringen:

Zilveren Kruis zorgverzekering logoZilveren Kruis zorgverzekering, bepaal zelf welke basisverzekering je wilt hebben, vrije keus zorgverleners of naturaverzekering, veel aanvullende verzekeringen mogelijk
Interpolis Zorgverzekering logoInterpolis Zorgverzekering, gebruik de ZorgKeuzeHulp om de passende Interpolis zorgverzekering te kiezen, klanten van de Rabobank ontvangen 10% korting op basisverzekering en 15% op aanvullende verzekering
FBTO Zorgverzekering logoFBTO Zorgverzekering, een zorgverzekering waarbij je zelf modules voor extra dekking kaan aanzetten of tijdens het jaar kan uitzetten. Regel je zorgzaken online via MijnFBTO, veel extra voordelen bij een FBTO Zorgverzekering
Avero zorgverzekering logoAvero zorgverzekering, zorgverzekeraar Avero Achmea wil haar klanten een goede bescherming bieden tegen de hoge kosten van zorg, met de beste buitenland dekking volgens de Consumentenbond, goede premie-dekking verhouding
Prolife zorgverzekering logoPro Life zorgverzekering, de christelijke zorgverzekering, deze zorgverzekering sluit aan bij een christelijke levens overtuiging
ZieZo zorgverzekering Achmea smallZieZo zorgverzekering, goed verzekerd voor een lage prijs, aanvullende pakketten met alleen dat wat nodig is en toch profiteren van de Zilveren Kruis service

Je zult dus voor een van de bovenstaande verzekeringsmerken moeten kiezen wil je een Achmea zorgverzekering. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij Achmea een zorgverzekering af te sluiten. Maar je profiteert met de genoemde zorgverzekeringen wel van de stabiliteit en daadkracht van een groot verzekeringsmerk. Zo biedt het geen Centraal Beheer Achmea zorgverzekering aan.
Wil je meer weten over de Achmea zorgverzekering vergoedingen. Selecteer dan een van de zorgverzekering in bovenstaand overzicht voor meer informatie over de specifieke zorgverzekering.

Voor het berekenen van de premie van de Interpolis zorgverzekering zal je worden doorverwezen naar de site van de Rabobank. Het label Interpolis heeft een intensieve samenwerking met de Rabobank. Deze verzekeringen worden door de Rabobank aangeboden.

Achmea zorgverzekering ook voor studenten

Ook studenten kunnen nu voordelig een Achmea Zorgverzekering afsluiten. De Zilveren Kruis Achmea Zorgverzekering heeft al een aantal jaren een zorgverzekering in het assortiment speciaal voor studenten in het assortiment. Via de studentenvakbond is een optimale dekking samengesteld. En krijgen studenten korting op de premie van de basisverzekering en aanvullende verzekering.

De informatie over de Achmea zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Op deze pagina de informatie over de Achmea zorgverzekering 2015, zie hier de actuele informatie over de Achmea zorgverzekering.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 15 november 2015)

[csbshare]

Bewaren