Zorgkiezer Zorgverzekering 2021 vergelijken

Zorgkizere Zorgverzekeringen vergelijken logo

Het is eenvoudig om Zorgkiezer zorgverzekering 2021 te vergelijke. Dit gaat in simpele stappen. Vergelijk, kies en Bespaar geeft de vergelijkingssite aan. Voor 2021 vergelijkt de site alle 61 zorgverzekeringen. Zo kun je snel en eenvoudig de zorgverzekering kiezen die bij je past.

Meestal krijg je een gratis cadeau bij afsluiten van je nieuwe zorgverzekering 2021 via Zorgkiezer,nl . Voor de zorgverzekering 2021 kun je in het zorgseizoen kiezen voor een Gratis Oral-B tandenborstel of drie maanden sporten.

Zorgkiezer voordelen

Op haar site geeft Zorgkiezer een korte opsomming van de voordelen om bij hun de zorgverzekeringen te vergelijken en af te sluiten:

 • Vergelijk alle 61 zorgverzekeringen op prijs en inhoud
 • Kies de beste zorgverzekering die echt bij je past
 • Bespaar tot 300 euro per jaar en gratis Oral-B tandenborstel
 • Gratis healthcheck bij Sportcity
 • 100% onafhankelijk
 • Altijd laagste prijs, premies lager dan bij verzekeraar zelf of gelijk
 • Overstapgarantie, Zorgkiezer segt de oude zorgverzekering voor je op

Beperkt aantal gratis tandenborstels van Oral-B

Zorgkiezer geeft op haar website aan dat het aantal gratis tandenborstels beperkt is. Op de site staat een teller van hoeveel borstels er nog weggegeven kunnen worden. Het gaat hierbij om een Op=Op actie.

Bezoek de site van Zorgkiezer de actuele actievoorwaarden.

Grootste Onafhankelijke zorgvergelijker

Zorgkiezer bestaat al 15 jaar. De vergelijkingssite heeft dus veel ervaring in het vergelijken van zorgverzekeringen. De vergelijker op de site is goed door ontwikkeld en biedt veel gebruiksgemak. Doelstelling is dat iedereen makkelijk en snel de zorgverzekeringen kan vergelijken. Zodat de best passende zorgverzekering gekozen kan worden.

Op de site geeft Zorgkiezer aan dat ze de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van ziekenhuizen en zorgverzekeringen zijn. Ze weten alles van zorg. Op deze manier kan het de consument helpen met kiezen en besparen op de zorgverzekering.

Samen met de klanten en consumenten wil de vergelijkingssite de zorg beter maken. Op haar site (zorgkiezer.nl) geeft de vergelijkingssite daar meer uitleg over.

Pluspunten van Zorgkiezer

Zorgkiezer heeft het keurmerk objectief vergelijken en scoort vaak goed bij de beoordelingen door WUA!. De pluspunten van deze vergelijkingssite zijn:

 • 100% onafhankelijk
 • Deskundig en Betrouwbaar
 • Al 10 jaar de beste zorgvergelijker
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Bezoek de site van van de vergelijkingssite en kijk of jij ook een goedkopere zorgverzekering kan afsluiten. Zoals Zorgkiezer.nl aangeeft, Vergelijk, Kies en Bespaar.

Hoe zorgverzekeringen vergelijken met Zorgkiezer?

Hoe gaat het vergelijken van de zorgverzekeringen nu precies met Zorgkiezer. Hieronder een korte omschrijving van het proces en de te doorlopen stappen.

Hoe kom je zoals Zorgkiezer aangeeft tot: Altijd de beste deal op basis van jouw wensen.

Volg de volgende stappen:

 1. Geef de informatie over jezelf, geef geslacht aan, geboorte datum  en postcode. Je kunt indien nodig nog de gegevens van je partner en/of kinderen toevoegen.
 2. Bepaal het gewenste Eigen Risico, geef aan welke Eigen Risico je wilt bij je zorgverzekering, alleen het wettelijk eigen risico of ga je voor een hoger bedrag. De opties worden aangeboden in stappen van 100 euro. Zorgkiezer biedt je een link aan met meer informatie om je te helpen kiezen.
 3. Kies aantal Fysiotherapie behandelingen, je kan kiezen uit een aantal behandelingen, 0,6,9,18,27 of 36 behandelingen. Ook bij deze optie weer uitleg van de vergelijker en de mogelijkheid voor hulp bij kiezen.
 4. Kies de gewenste hoogte van tandartsdekking, je kan kiezen voor een aantal maximale vergoedings bedragen van €0,- , €100,- , €250,-, €500,-, €750, tot €1.000,- euro. Ook bij deze optie geeft de vergelijker weer uitleg en mogelijkheid voor hulp bij het kiezen.
 5. Kies je extra dekking, hierbij kun je kiezen voor de dekkingen: Alternatieve geneeswijzen, brillen en contactlenzen, medische hulp in het buitenland, en nog meer. Standaard toont de vergelijkingssite de drie meest gangbare aanvullende dekkingen.
 6. Kies je korting, in deze stap geef je aan van welke korting je mogelijk kan profiteren. Hierbij is meer dan één keuze mogelijk. Standaard staat de optie "tot 20% korting via Zorgkiezer.nl" geselecteerd. Je kunt ook nog kiezen voor de opties  "HBO/WO student (inschrijving DUO/IBG)" of "ZZP / MKB / KvK inschrijving".
 7. Kies je overstap cadeau, in deze stap geef je aan welke cadeau je wilt ontvangen bij het afsluiten van je zorgverzekering in het zorgseizoen. Je kunt kiezen uit 3 maanden gratis sporten of de Oral-B elektrische tandenborstel. Hieronder meer uitleg over deze actie.

Dan kan het vergelijken beginnen. Klik op de knop "Bekijk je Resultaten". Voordat je op de button klikt kun je nog je e-mail adres opgeven. Dan krijg  je de top 3 uit de vergelijking. Dit is niet verplicht maar wel handig zoals de site aangeeft.

Resultaten zorgverzekering vergelijken

Na het starten van de vergelijking is de site even bezig.Maar vrij snel komen de resultaten terug. In een overzichtelijk overzicht worden de geselecteerde zorgverzekeringen getoond. Deze resultaten worden gesorteerd op prijs weergegeven.

Van de geselecteerde zorgverzekering worden onder ander ede golvende gegevens getoond:

 • Logo van verzekeraar
 • Premie van zorgverzekering( zie hieronder)
 • Wel/Geen  directe acceptatie
 • Wel/Geen Wachttijd voor gekozen dekking in de verzekering
 • Score op prijs kwaliteot
 • Zorgkeuze, mMate van keuze vrijheid
 • Klantenoordeel, op basis van sterren systeem, aangegeven is score en aantal reviews
 • Wel/Geen Tandongevallen dekking tot € 10.000,-
 • Welke apps de verzekeraar aanbiedt bij de zorgverzekering
 • Optie voor meer informatie, een uitgebreide beschrijving van de getoonde verzekering , met informatie over dekking, Zorg, Reviews en de Verzekering en Premie

Welke prijzen worden getoond?

In het overzicht worden de premies van de zorgverzekeringen getoond. Meestal zijn dit de prijzen via Zorgkiezer.nl. Dit zijn de zorgverzekeringen die je direct via Zorgkiezer kan afsluiten. Als een zorgverzekering niet via de vergelijkingssite kan worden afgesloten wordt de prijs van de verzekeraar getoond. Inclusief een duidelijke indicatie dat deze niet via Zorgkiezer is te sluiten.

De geselecteerde zorgverzekeringen door Zorgkiezer kun je ook nog onderling vergelijk op de site. Hiervoor even een selectie maken en de vergelijker starten. Je kunt altijd nog meer verzekeringen laten tonen in het resultaat.

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Sla dan de resultaten van de vergelijking op en beslis op een later moment. Mara natuurlijk wel voordat je de keuze moet hebben gemaakt.Dit is voor je basisverzekering voor het einde van het kalenderjaar.

Je kunt bij Zorgkiezer.nl zorgverzekeringen vergelijken van verschillende verzekeraars. Waaronder de zorgverzekeringen van CZ, VGZ, Zrog en Zekerheid, Zilveren Kruis en Bewuzt. In de vergelijker worden rond de 50 zorgverzekeringen meegenomen.

Welk overstapcadeau wil jij?

In de zorgcampagne van 2021 biedt Zorgkiezer twee verschillende cadeaus aan als je va de site een nieuwe zorgverzekering afsluit. Hiervoor is al in het kort aangegeven wat de opties zijn.Hieronder wat meer details over de twee keuzemogelijkheden:

 • 3 maanden online sporten, t.w.v. €60,-, onbeperkt online challenges, online coaching van ervaren instructeurs
 • Oral-B elektrische tandenborstel, t.w.v. €35,-. Vitality 100 Crosss Action blue, om te helpen bij een gezond en stralend gebit

Zoals aangegeven gaat het hierbij om een Op=Op actie tijdens het zorgseizoen.

Hoge Klanttevredenheid Zorgkiezer

Op haar site geeft de vergelijker aan welke score het heeft voor klanttevredenheid. Zorgkiezer scoort een 8,9 bij haar klanten. Je kunt op de site ook terugvinden op basis van hoeveel duizenden reviews de score is bepaald.

Zorgkiezer is tevens een graag geziene gast bij het Tv-programma Kassa als er zorgverzekering gerelateerde zaken besproken worden. Ook de Telegraaf maakt vaak gebruik van de expertise en ervaring van Zorgkiezer.nl.

Hoe wordt Zorgkiezer Zorgverzekering betaald

Het vergelijken van de zorgverzekeringen op de site van Zorgkiezer.nl is voor de consumenten gratis. Elk jaar vergelijken meer dan een miljoen Nederlanders hun zorgverzekeringen op de site. Pas bij het afsluiten van een zorgverzekering ontvangt Zorgkiezer.nl een vergoeding van de zorgverzekeraars. Bij het opvragen van een offerte ontvangt de vergelijker nog geen vergoeding. Pas alleen bij het daadwerkelijk afsluiten van de zorgverzekering.

Korting op Zorgkiezer zorgverzekering

Zorgkiezer.nl geeft op de site duidelijk aan dat het met alle zorgverzekeraars heeft gesproken om collectieve kortingen aan te bieden aan de bezoekers van de site. In totaal kunnen nu ongeveer 50 verschillende zorgverzekeringen via Zorgkiezer.nl direct worden afgesloten. 90 procent van deze zorgverzekeringen vallen onder de vier grootste zorgverzekeraars: Zilveren Kruis, Menzis, VGZ en CZ.

Goedkoopste basisverzekeringen bij Zorgkiezer

Op haar site geeft Zorgkiezer een overzicht van de drie goedkoopste basisverzekeringen op het moment. Dit zijn de laagste zorgpremies op basis van het maximale eigen risico van 885 euro en een ruime zorgkeuze. In deze Top drie staan dan de volgende zorgverzekeringen:

 • Jaaah (een merk van ONVZ)
 • Zilveren Kruis Ziezo
 • Bewuzt

Bezoek de site van Zorgkiezer voor de actuele premies via de vergelijkingssite van deze drie zorgverzekeringen

De informatie over de Zorgkiezer zorgverzekering vergelijker op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 4 januari 2021)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties