Zorgkiezer Zorgverzekering 2016

Zorgkiezer zorgverzekeringZorgkiezer.nl is al jaren actief met het vergelijken van zorgverzekeringen. Op haar site geeft het aan dat het al 10 jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite is van zorgverzekeringen en ziekenhuizen. De vergelijkingssite geeft aan alles van zorg te weten en het consumenten graag wil helpen bok het kiezen en besparen op zorg. En Zorgkiezer.nl geeft aan dat het echt onafhankelijk is en betrouwbaar. De afgelopen periode is veel reclame gemaakt voor de diensten van Zorgkiezer.nl
Let op: Op dit moment tonen we je nog de informatie van de zorgkiezer zorgverzekering 2015. Binnenkort zal de pagina aangepast worden voor de zorgverzekering 2016.

Voordelen Zorgkiezer zorgverzekering vergelijken

Op haar site geeft zorgkiezer aan wat de voordelen zijn van haar vergelijkingssite:

 • 100% onafhankelijk
 • deskundig en betrouwbaar
 • al 9 jaar de beste zorgsite
 • gegarandeerd de laagste prijs, premies van zorgverzekering zijn lager dan bij zorgverzekeraar of gelijk
 • overstappen zonder gedoe, Zorgkiezer.nl regelt de overstap van zorgverzekeraar indien nodig.

Zorgkiezer.nl geeft aan dat het alle 26 zorgverzekeraars vergelijkt op basis van premie, polisvoorwaarden, service en de kortingen. De goedkoopste zorgverzekering staat bij Zorgkiezer.nl altijd bovenaan in de lijst met resultaten. De zorgverzekeraars betalen Zorgkiezer niet voor een vermelding op de site of voor een bepaalde plaats in de lijsten. De volgorde van de zorgverzekering vergelijking kan niet worden beïnvloed door de zorgverzekeraar.

Zorgverzekering vergelijken op Zorgkiezer.nl

Het vergelijken van de zorgverzekeringen is ook bij Zorgkiezer.nl eenvoudig. In de eerste stap van het vergelijken geef je de geboortedatum, geslacht en postcode op. Daarna geef je aan wat je verzekeringswensen zijn. Standaard vraagt het systeem om de volgende wensen:

 • hoogte eigen risico
 • keuzevrijheid zorg
 • tandarts vanaf 18 jaar
 • fysiotherapie
 • buitenlanddekking

Indien gewenst kan je nog meer opties zoals anticonceptie en geneesmiddelen toevoegen aan het overzicht. Voor al deze opties bepaal je de gewenste voorkeur door uit de mogelijke antwoorden te kiezen voor de zorgkiezer zorgverzekering die je wilt.

Als laatste stap geef je aan of je mogelijk kan profiteren van korting op de zorgverzekering via Zorgkiezer.nl of als student.

Vervolgens worden door het systeem de resultaten getoond. Als eerste op basis van een top 3 van de goedkoopste zorgverzekeringen. Van de getoonde verzekeringen wordt de volgende informatie weergegeven:

 • prijs-kwaliteit verhouding op basis van sterren
 • score voor de dekking
 • dekking per verzekeringswens
 • of een selectie is bij acceptatie, bijvoorbeeld na een volledige gezondheidsverklaring

In het overzicht wordt ook per zorgverzekering aangegeven of deze via Zorgzoeker goedkoper is. De premie bedragen worden getoond per maand. Vanuit het overzicht kun je per zorgverzekering meer informatie opvragen en vervolgens de via Zorgkiezer de zorgverzekering sluiten. Het is altijd verstandig om op de site van de vergelijker te kijken of een zogenoemde Zorgkiezer zorgverzekering goedkoper is dan de zorgverzekering rechtstreeks bij de zorgverzekeraar af te sluiten

Hoe wordt Zorgkiezer Zorgverzekering betaald

Het vergelijken van de zorgverzekeringen op de site van Zorgkiezer.nl is voor de consumenten gratis. Elk jaar vergelijken meer dan een miljoen Nederlanders hun zorgverzekeringen op de site. Pas bij het afsluiten van een zorgverzekering ontvangt Zorgkiezer.nl een vergoeding van de zorgverzekeraars. Bij het opvragen van een offerte ontvangt de vergelijker nog geen vergoeding. Pas alleen bij het daadwerkelijk afsluiten van de zorgverzekering.

Korting op Zorgkiezer zorgverzekering

Zorgkiezer.nl geeft op de site duidelijk aan dat het met alle zorgverzekeraars heeft gesproken om collectieve kortingen aan te bieden aan de bezoekers van de site. Met enkele zorgverzekeraars zijn nu afspraken gemaakt. Hierbij gaat het om de verzekeringen van CZ, Delta Lloyd, Menzis de Friesland, OHRA, ONVZ en VGZ.

De informatie over de ZorgKiezer zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 22 november 2015)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties