Zorg en Zekerheid Zorgverzekering

Zorg en Zekerheid zorgverzekeringDe Zorg en Zekerheid zorgverzekering sluit je nu vanaf € 104,60 per maand. Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekeraar. Maar iedereen is welkom bij een Zorg en Zekerheid zorgverzekering. De organisatie zet zich in om de zorg toegankelijk te houden en zet zich actief in voor het betaalbaar blijven van zorg. Met de Zorg en Zekerheid zorgverzekering moeten de verzekerden gezond worden en blijven. Zorg en Zekerheid geeft aan bewust een regionale zorgverzekeraar te zijn zodat het gunstige afspraken kan maken met de zorgverleners die het ook persoonlijk kent. Zo kan ook een goede controle plaatsvinden op de geleverde zorg. Uniek bij deze zorgverzekering is dat je de tandartsdekking kan delen met je partner.

Zorg en Zekerheid zorgverzekering basis

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid heeft verschillende basisverzekeringen. Met de Zorg Zeker Polis heb je een basisverzekering waarin de zorg zoveel mogelijk in natura wordt geregeld. Deze natura polis is het meest gekozen bij Zorg en Zekerheid. Je kunt ook kiezen voor een restitutieverzekering. Met deze Zorg Vrij Polis kun je zelf de zorg regelen en je zorgverlener kiezen. Bij deze verzekering kan het voorkomen dat je de rekening even moet voorschieten. Zorg En Zekerheid zal vergoeden op basis van het wettelijke of marktconforme tarief. Nieuw dit jaar is de Zorg Gemak Polis.

 • Zorg Gemak Polis, premie vanaf € 104,60, combinatiepolis
 • Zorg Zeker Polis, premie vanaf € 110,15, natura verzekering, 75% vergoeding bij niet gecontracteerde zorgverleners.
 • Zorg Vrij Polis, premie vanaf € 109,45, restitutiepolis

De getoonde premies zijn op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Kies je vrijwillig voor een hoger eigen risico, zal de Zorg en Zekerheid premie van de basisverzekering lager uitvallen. Bij het maximale eigen risico krijg je een korting van € 25,00 per maand. Deze korting op basis van het eigen risico is gelijk aan afgelopen jaar.

De getoonde premies van de basisverzekeringen liggen hoger dan de Zorg en Zekerheid Premie 2015 en 2016.

Waarom kiezen voor Zorg En Zekerheid zorgverzekering

Op haar site geeft Zorg en Zekerheid een korte opsomming waarom je juist voor hun zorgverzekering zou moeten kiezen:

 • Declaraties binnen 10 werkdagen uitbetaald
 • Online declaraties binnen 5 dagen betaald
 • Uniek: deel uw tandartsvergoeding met uw partner
 • Gespreid betalen eigen risico
 • Altijd een verzekeringswinkel bij u in de buurt
 • U bent welkom altijd welkom

Een geZZondTeam bemiddelt als een  verzekerde wordt geconfronteerd met wachttijden in de zorg: deze service is kosteloos en vrijblijvend! Op haar site geeft Zorg en Zekerheid een overzicht van de voordelen voor de klanten. Deze maand bijvoorbeeld 10% korting op hardloopschoenen. Om op de hoogte te blijven van de voordelen van Zorg en Zekerheid kun je gebruikmaken van de speciale iPhone App van Zorg en Zekerheid.

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid accepteert iedereen voor de basisverzekering en de aanvullende verzekering. Dit ongeacht de leeftijd of de gezondheid. Daarbij hanteert de verzekeraar geen wachttijd. Je kunt direct aanspraak maken op een vergoeding vanuit de zorgverzekering indien nodig, geen wachttijden.

Aanvullende dekking Zorg en Zekerheid zorgverzekering

De dekking van de gekozen Zorg en Zekerheid basisverzekering kun je uitbreiden door uit een van de aanvullende verzekeringen te kiezen. Je hebt bij een Zorg en Zekerheid Zorgverzekering een zeer ruime keuze met verschillende dekking en premie. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:

 • AV Sure, voor jongeren, vanaf € 17,50 p/mnd, oa. 12 behandelingen fysiotherapie, € 150,00 tandheelkunde, € 40,00 brillen/lenzen per 2 jaar (vanaf 2.25 dioptrie)
 • AV GeZZin, voor gezinnen, kinderen gratis meeverzekerd, vanaf € 49,00 p/mnd, oa. oa 25 behandelingen fysiotherapie, € 500,00 tandheelkunde, € 70,00 brillen/lenzen per 2 jaar (vanaf 2.25 dioptrie)
 • AV GeZZin Compact, voor gezinnen (instapverzekering), vanaf € 22,55 p/mnd, oa 9 behandelingen fysiotherapie, € 250,00 tandheelkunde, geen brillen/lenzen , geen hulpmiddelen
 • AV Plus, voor 50 Plussers, vanaf € 45,20 p/mnd, oa 25 behandelingen fysiotherapie, € 500,00 tandheelkunde, € 100,00 brillen/lenzen per 2 jaar (vanaf 2.25 dioptrie), € 140,00 hulpmiddelen

Je kunt ook de aanvullende dekking zelf samenstellen door te kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:

 • AV Basis, basisdekking, vanaf € 11,75 p/mnd, oa € 40,00 brillen/lenzen per 2 jaar (vanaf 2.25 dioptrie), geen tandheelkunde, € 40,00 brillen/lenzen per 2 jaar (vanaf 2.25 dioptrie)
 • AV Standaard, iets uitgebreide dekking, vanaf € 19,10 p/mnd, 0a 12 behandelingen fysiotherapie, € 150,00 tandheelkunde, € 70,00 hulpmiddelen
 • AV Top, ruime dekking, vanaf € 40,30 p/mnd, Meest gekozen door veertigers, oa 25 behandelingen fysiotherapie, € 500,00 tandheelkunde, € 140,00 hulpmiddelen
 • AV Totaal, alles verzekerd, vanaf € 99,00 p/mnd, oa alle behandelingen fysiotherapie , € 1.000,00 tandheelkunde, € 150,00 brillen/lenzen per 2 jaar (vanaf 0 dioptrie)

Zie de site van Zorg en Zekerheid voor meer informatie over de verschillende dekkingen vanuit deze aanvullende verzekering en. Op de site lees je ook meer over de Zorg en Zekerheid vergoedingen en de hoogte daarvan. Op dit moment staan de details van de Zorg en Zekerheid vergoedingen 2014, 2015 en die van 2016 op de site van de verzekeraar.

AV Gemak polis

De aanvullende zorgverzekering AV gemak biedt de 4 meest gebruikte vergoedingen. Deze aanvullende verzekering kun je alleen afsluiten als je hebt gekozen voor de Zorg Gemak Polis.

Korting Zorg en Zekerheid zorgverzekering?

Zorg en Zekerheid geeft aan altijd een collectiviteit te hebben voor de verzekerde. Hierdoor kun je profiteren van korting op de premie van je Zorg en Zekerheid zorgverzekering. Neem contact op met Zorg en Zekerheid voor meer informatie over deze collectiviteiten. De klantenservice kan je het juiste collectiviteitsnummer geven. Kijk dan snel op de site om te zien hoe hoog voor jouw de collectiviteitskorting Zorg en Zekerheid precies is. Bij de Zorg En Zekerheid zorgverzekering krijgen Singles dit jaar een collectiviteitskorting van 5%. Een korting op de basisverzekering en de aanvullende zorgverzekering.

Je kunt ook korting op de premie van de Zorg en Zekerheid zorgverzekering krijgen door te kiezen voor een andere betaaltermijn dan per maand. Deze korting kan oplopen tot 3% bij een jaarbetaling.

Bij Zorg en Zekerheid kun je veel zorgzaken online regelen. Gewoon inloggen bij Mijn Zorg en Zekerheid. In deze online omgeving kan je declaraties indienen, het resterende eigen risico raadplegen en de persoonlijke gegevens en polisgegevens inzien. Maar een Declaratie Zorg en Zekerheid kun je ook nog steeds per post indienen.

Zorg en Zekerheid Leiden is het hoofdkantoor. Hier kun je geen verzekeringszaken regelen. Ook geen informatie inwinnen over verzekeringen of declaraties indienen. Voor deze handelingen zul je naar een van de regiokantoren moeten gaan. Zie de site van Zorg en Zekerheid voor de verschillende locaties.

De informatie over de Zorg en Zekerheid zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 29 december 2016)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties