Verzekeringssite Zorgverzekering

Verzekeringssite Zorgverzekering 2014Via Verzekeringssite zorgverzekering afsluiten? Waar moet je dan op letten? De Verzekeringssite.nl is al een paar jaar actief met het aanbieden van informatie en tools voor het vergelijken van verzekeringen. De broers Jeroen en Erik Hordijk hebben in 2000 de Verzekeringssite opgericht. Dit om meer inzicht te geven in de verzekeringsmarkt. Na een aantal succesvolle jaren als zelfstandige ondernemen heeft in 2012 de Britse onafhankelijke verzekeringsmakelaar BGL Group een meerderheidsbelang van 85 procent genomen in Verzekeringssite.nl. De resterende 15% zijn nog steeds in bezit van Erik Hordijk.

Verzekeringssite zorgverzekering

De Verzekeringssite is erg actief met het bieden van informatie over zorgverzekeringen. Ook biedt het de consument de mogelijkheden om de zorgverzekeringen onderling te vergelijken.
Op dit moment vergelijkt de verzekeringssite zorgverzekeringen en zorgpakketten van ongeveer 40 verzekeringsmaatschappijen. Hierbij wordt het aanbod vergeleken op prijs, kwaliteit en klantoordeel.

In deze vergelijking van zorgverzekeringen worden de zorgverzekeringen van de grote en kleinere zorgverzekeraars meegenomen. Maar ook het aanbod van de internetzorgverzekeringen. Zo worden de zorgverzekeringen van de volgende aanbieders meegenomen in de vergelijkingen: CZ zorgverzekering, Zilveren Kruis Achmea, Menzis zorgverzekering, Agis, VGZ zorgverzekering, DSW, Delta Lloyd, CZdirect, Anderzorg zorgverzekering, ZEKUR zorgverzekering en Univé.

Acties en Korting bij Verzekeringssite zorgverzekering

Als je een zorgverzekering afsluit via de verzekeringssite kun je vaak direct al profiteren van een actie. Meestal voor een cadeaubon. Wat de consumenten vaak niet weten is dat een zorgverzekering via de verzekeringssite ook goedkoper kan uitvallen. Omdat de site afspraken heeft kunnen maken met de zorgverzekeraars, kan het ook kortingen regelen op de zorgverzekering. Uiteraard zijn de zorgpakketten met korting exact gelijk aan wat de verzekeraars rechtstreeks aanbieden. Ook als je voor je huidige zorgverzekering nog geen korting ontvangt, kan dit via de verzekeringssite wel mogelijk zijn. Gewoon proberen mee te liften met de collectiviteitskorting van de vergelijkingssite. Toch zeker de moeite waard om te kijken of je hiervan kan profiteren.

Sluiten van zorgverzekering via Verzekeringssite?

Bij het vergelijken van de zorgverzekeringen wordt het volledige aanbod meegenomen van de hiervoor genoemde verzekeraars. Veel van deze zorgverzekeringen kun je ook direct via de verzekeringssite sluiten. Soms ook nog met een extra korting. Een Verzekeringssite zorgverzekering kan dus goedkoper uitvallen. Dit is niet voor alle verzekeraars mogelijk. De verzekeringssite geeft aan dat sommige maatschappijen geen aanvragen via de vergelijkingssite willen ontvangen.

Waarom Verzekeringssite zorgverzekering?

We zien dat de verzekeraars ook via de eigen internetsites zorgverzekeringen aanbieden. Deze kun je daar vaak ook direct online sluiten. Waarom dan toch voor je zorgverzekering naar de Verzekeringssite gaan en kiezen voor een Verzekeringssite zorgverzekering? De vergelijker geeft zelf de volgende argumenten:

  • Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten
  • Kortingen tot 25% mogelijk
  • Vergelijken op premie en kwaliteit

Verzekeringssite is onafhankelijk

Op haar site geeft de vergelijker aan dat haar medewerkers kritische experts zijn op het vlak van verzekeringen. Regelmatig wordt de organisatie gevraagd om haar kennis te delen in consumentenprogramma’s op televisie. Zo zien we de experts aanschuiven in programma’s als Tros Radar en Kassa van de Vara. Ook de Telegraaf maakt gebruik van de expertise van de Verzekeringssite. Veel van deze uitingen en gastoptredens worden verzorgd door Erik Hordijk.

De informatie over de Verzekeringssite zorgverzekeringen op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 17 september 2014)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties