UnitedConsumers Zorgverzekering 2017

unitedconsumers zorgverzekering 2017Een UnitedConsumers zorgverzekering is in feite een voordelige VGZ zorgverzekering. UnitedConsumers kan groot inkopen omdat het de krachten van consumenten bundelt. UnitedConsumers is in 2000 opgericht en heeft voor veel consumenten korting geregeld bij een energiecontract of zorgverzekering. Ook voor 2017 kun je de UnitedConsumers zorgverzekering afsluiten. Bij deze zorgverzekering zijn de voordelen van het contract direct in de premie van de basisverzekering verwerkt. Hetzelfde voor de premie van een eventuele aanvullende verzekering.

Wanneer je via UnitedConsumers een nieuwe zorgverzekering kun je in plaats van de korting ook kiezen voor een cadeau. UnitedConsumers is een van de weinige aanbieders die een cadeau geeft bij een nieuwe zorgverzekering. Als je een cadeau kiest krijg je geen korting.

UnitedConsumers zorgverzekering Korting of Cadeau

Als je via de site van UnitedConsumers een zorgverzekering afsluit krijg je 10% korting op de premie van de basisverzekering. Je kunt via het collectief al een zorgverzekering afsluiten vvoor een bedrag van € 99,70 per maand. De organisatie geeft aan dat je daarmee verzekerd bent van de beste ziektekostenverzekering met het laagste eigen risico. Om deze korting te krijgen hoef je alleen maar de goedkope zorgverzekering via het UnitedConsumers te sluiten. Je sluit standaard de VGZ Ruime keuze zorgverzekering. Dit is een naturapolis. Maar je kan ook een andere basisverzekering kiezen. Je kiest bij UnitedConsumers uit de volgende basisverzekeringen.:

 • VGZ goede keuze, vanaf € 99,70 per maand, inclusief een 5% collectiviteitskorting, naturaverzekering
 • VGZ Ruime keuze, vanaf € 101,65 per maand, inclusief 10% collectiviteitskorting, naturaverzekering
 • VGZ Eigen Keuze, vanaf € 107,05 per maand, inclusief 10% collectiviteitskorting, restitutieverzekering

Bij UnitedConsumers heeft op 27 december 79% van de klanten gekozen voor de VGZ Ruime keuze basisverzekering. 9% van de klanten koos voor de Eigen Keuze verzekering. 12% van de klanten heeft de VGZ Goede keuze zorgverzekering gesloten.

De getoonde premies zijn op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Je kunt ook voor verschillende bedragen een vrijwillig eigen risico kiezen. Bij het maximale eigen risico van 885 euro krijg je een korting van 15 euro per maand op de premie.

Aanvullende dekking UnitedConsumers zorgverzekering

De dekking vanuit de VGZ basisverzekering kun je ook bij UnitedConsumers uitbreiden. Je kunt hiervoor een extra aanvullende verzekering afsluiten. Hierbij kies je uit de volgende VGZ aanvullende verzekeringen:

 • VGZ Aanvullend Goed, vanaf € 9,14 per maand, De voordelige keuze voor wie weinig zorg gebruikt, oa 7 behandelingen fysiotherapie
 • VGZ Aanvullend Beter, vanaf € 19,74 per maand, Meest gekozen aanvullende verzekering. Veel vergoedingen, betaalbare premie, oa 12 behandelingen fysiotherapie
 • VGZ Aanvullend Best, vanaf € 34,29 per maand, Maximale zekerheid en hoogste vergoedingen, oa 18 behandelingen voor fysiotherapie en beweegzorg

De getoonde premies zijn inclusief korting via UnitedConsumers. Zie de site van UnitedConsumers of zorgverzekeraar VGZ voor meer informatie over de dekkingen en vergoedingen vanuit deze aanvullende dekking van de UnitedConsumers zorgverzekering.

Bij de getoonde aanvullende zorgverzekeringen heb je een dekking voor spoedeisende hulp in het buitenland. Hierbij heb je ook een dekking voor repatriëring naar Nederland.

UnitedConsumers tandartsverzekering

Bij de UnitedConsumers tandartsverzekering kun je kiezen uit verschillende opties. Let op dat niet iedere tandartsverzekering een dekking heeft voor orthodontie. Afhankelijk van de gewenste dekking maak je een keuze uit de volgende tandartsverzekeringen:

 • Tand Goed, vergoedt tot € 250,00 per jaar, premie vanaf € 13,49 per maand
 • Tand Beter, vergoedt tot € 500,00 per jaar en een vergoeding voor orthodontie, premie vanaf € 19,54 per maand, orthodontie tot 18 jaar max € 1.500,00, vanaf 18 jaar maar max € 500,00
 • Tand Best, vergoedt tot € 1.000,00 per jaar en een vergoeding voor orthodontie, premie vanaf € 40,54 per maand, orthodontie tot 18 jaar max € 2.500,00 vanaf 18 jaar maar max € 1500,00

Bij deze tandartsverzekeringen worden de periodieke controles voor 100% vergoed. Bij de overige behandelingen geven de tandartsverzekeringen een 80% vergoeding tot het maximale budget. Let op de verschillende maximale vergoedingen bij orthodontie tot 18 jaar en vanaf 18 jaar.

Alles in Een pakketten

Via UnitedConsumers kun je ook kiezen voor zogenoemde alles-in-een pakketten. Dit zijn pakketten die zorgverzekeraar VGZ heeft opgesteld voor verschillende periodes in het leven. Deze aanvullende pakketten zijn inclusief vergoedingen voor de tandarts. Je kunt bij UnitedConsumers kiezen uit de volgende pakketten:

 • VGZ Jong Basis, premie vanaf € 15,09 per maand, oa 6 behandelingen fysiotherapie en € 20 condooms per jaar
 • VGZ Jong Uitgebreid, premie vanaf € 27,34 per maand, oa 18 behandelingen fysiotherapie en € 20 condooms per jaar
 • VGZ Single/Duo Basis, premie vanaf € 19,24 per maand, oa 7 behandelingen fysiotherapie
 • VGZ Single/Duo Uitgebreid, premie vanaf € 41,99 per maand, oa 18 behandelingen fysiotherapie
 • VGZ Gezin Basis, premie vanaf € 21,99 per maand, oa 7 behandelingen fysiotherapie
 • VGZ Gezin Uitgebreid, premie vanaf € 54,99 per maand, oa 18 behandelingen fysiotherapie
 • VGZ Vitaal Basis, premie vanaf € 24,49 per maand, oa 9 behandelingen fysiotherapie
 • VGZ Vitaal Uitgebreid, premie vanaf € 48,89 per maand, oa 32 behandelingen fysiotherapie

Zie de site van UnitedConsumers of zorgverzekeraar VGZ voor meer informatie over deze aanvullende pakketten. Dara kun je snel de aanvullende zorgverzekeringen op de verschillende dekkingen vergelijken. De verzekeringen verschillen op diverse dekkingen. Niet alleen op de genoemde dekking voor fysiotherapie en beweegzorg.

Niet alle aanvullende pakketten van VGZ zijn blijkbaar mogelijk via de UnitedConsumers zorgverzekering. Het aantal alles-in-1 pakketten is fors uitgebreid ten opzichte van vorig jaar. Je hebt steeds de keuze uit een basisdekking of een uitgebreid pakket. De premies van deze aanvullende UnitedConsumers zorgverzekering zijn duurder dan het afgelopen jaar.

Cadeaus bij UnitedConsumers zorgverzekering

Je kunt bij de VGZ Ruime keuze en VGZ Eigen Keuze basisverzekering de eventuele korting om ruilen voor een gratis cadeau. Je kunt daarbij voor de zorgverzekering 2017 kiezen uit een van de volgende cadeaus:

 • Gratis innovatieve ASUS Zenfone
 • Gratis gezonde Philips Airfryer XL
 • Gratis sportieve TomTom Touch Activity tracker
 • Gratis Lenovo 2-in-1 Tablet

Wanneer je kiest voor de cadeau-actie van UnitedConsumers zorgverzekering, ruil je de korting op de zorgverzekering 2017 in voor een gratis cadeau. Dit jaar zijn er voor de UnitedConsumers zorgverzekering maximaal aantal cadeaus te vergeven. Het gaat om een Op=Op actie. Op de site geeft UnitedConsumers aan hoeveel cadeaus er nog zijn.

De keuze voor het de Tom Tom Touch activity tracker kun je maken bij één zorgverzekering. De overige cadeaus kun je alleen kiezen bij minimaal voor twee verzekerden die een basisverzekering VGZ Ruime Keuze of VGZ Eigen Keuze afsluit.

Het kan zijn dat je soms ook nog iets moet bijbetalen bij een cadeau. De cadeau actie loopt tot 1 januari. Zie de site van UnitedConsumers met de voorwaarden voor deelname aan deze actie. Tevens zie je daar ook meer details ten aanzien van de gratis cadeaus.

Let er wel goed op dat je voor een volledig gratis cadeau met meer personen op de nieuwe UnitedConsumers zorgverzekering moet staan, of dat je langer dan één jaar verzekerd moet blijven op de afgesloten UnitedConsumers zorgverzekering via VGZ. Is de informatie op de site niet duidelijk genoeg, neem dan met UnitedConsumers contact op. Het telefoonnummer en e-mail adres staan op de site.

Declareren zorg nota via zorgverzekeraar VGZ

Als je via het zorgcollectief van UnitedConsumers een zorgverzekering hebt afgesloten, moet je de zorgkosten declareren via VGZ. Daarvoor kan je gebruik maken van een declaratieformulier. De gemiddelde verwerkingstijd van een declaratie is twee weken. Je kunt natuurlijk ook de nota declareren via de website van de verzekeraar. Dit kan niet voor zorgkosten gemaakt in het buitenland. Daarvoor is een apart declaratieformulier nodig. Je kunt voor declareren niet bij UnitedConsumers inloggen. Voor deze UnitedConsumers VGZ zorgverzekering moet je voor inhoudelijke zorgzaken naar de site van de verzekeraar.

Korting zorgverzekering

Als je via UnitedConsumers een VGZ zorgverzekering sluit heb je dus korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Deze korting zorgverzekering van VGZ is mogelijk door het gesloten contract en het groot inkopen van zorg. Leden van UnitedConsumers profiteren hiervan. Helaas heb ik weinig kunnen lezen over ervaringen UnitedConsumers klanten. Zelf heb ik ook geen ervaringen met het afsluiten van een contract via de organisatie. Indien je ervaringen met UnitedConsumers wilt delen kun je contact opnemen.

De informatie over de UnitedConsumers zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 27 december 2016)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties