Interpolis Zorgverzekering 2017

Interpolis ZorgverzekeringOp deze pagina informatie over de Interpolis zorgverzekering 2017, bekijk de volgende pagina voor de actuele informatie over de Interpolis zorgverzekering.

De Interpolis zorgverzekering sluit je al vanaf € 104,25 per maand. Dit is de premie op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico van 385 euro. Deze premie kan lager uitvallen als je voor een hoger eigen risico gaat. Interpolis is onderdeel van Achmea en verkoopt haar zorgverzekeringen via de Rabobank. Voor een premieberekening en zorgkeuzehulp je naar de site van de Rabobank doorverwezen. Bij de Interpolis zorgverzekering profiteer je van zorgbemiddeling en heb je een volledige vrij keuze van zorgverlener. Je kan dus je eigen ziekenhuis kiezen. Iedereen krijgt de scherpe premie van deze zorgverzekering. Interpolis hanteert geen collectiviteitskorting op de basisverzekering.

Interpolis Zorgverzekering 2017 voordelen

Bij de Interpolis zorgverzekering kies je voor een naturapolis. Ook dit jaar zijn de Combinatiepolis en restitutiepolis niet meer mogelijk. Op haar site geeft de verzekeraar aan dat je een 100% vrije keuze hebt bij de ziekenhuizen en artsen. Voor de ZorgActief polis heeft Interpolis afspraken gemaakt met de meeste zorgverleners. Deze zorgverleners declareren meestal rechtstreeks bij verzekeraar Interpolis. Jij hoeft dan niets voor te schieten. De Interpolis zorgverzekering is exclusief verkrijgbaar via de Rabobank en kun je online afsluiten.

Kies je voor een zorgverlener waarmee Interpolis geen afspraken heeft gemaakt, kan het zijn dat je een lagere vergoeding krijgt.Dit is maximaal 75% van het door Interpolis gemiddeld gecontracteerde tarief.

Maar je kunt altijd zelf je zorgverlener kiezen. Op de site van Interpolis kun je via de Zorgzoeker bekijken of Interpolis een contract heeft gesloten met een zorgverlener. Deze zorgzoeker is op de site van Interpolis beschikbaar en niet van de Rabobank.

Op haar site en de site van de Rabobank geeft Interpolis een korte opsomming van de voordelen van de Interpolis ZorgActief zorgverzekering:

 • Interpolis Zorgbemiddelaar kent wachtlijsten en helpt met snelle zorg, kosteloze extra service
 • Scherpe premie in vergelijking met andere zorgverzekeraars
 • ruime keuze zorgaanbieders en Interpolis streeft naar 100% vrije ziekenhuis keuze.
 • Online regelen
 • neem contact op met WhatsApp

Korting op basisverzekering van Interpolis

De basisverzekering die voor iedereen verplicht is wordt door Interpolis dus aangeboden voor een premie vanaf € 104,25 euro per maand. Als rekeninghouder of lid van de Rabobank ontvang je dit jaar geen korting meer op de premie van de basisverzekering. Op de aanvullende zorgverzekeringen krijg je als Rabobank rekeninghouder wel 15% korting op de premie van de aanvullende dekkingen van de Interpolis Ziektekosten verzekering.

Je kunt wel korting op de premie van de basisverzekering krijgen door te kiezen voor een hoger eigen risico. Bij het maximale eigen risico krijg je 20 euro per maand korting op de premie.

Interpolis Zorgverzekering 2017 aanvullende dekking

Naast de basisverzekering kun je bij Interpolis zorgverzekering ook aanvullende dekkingen nemen door te kiezen voor een aanvullende verzekering en/of een tandartsverzekering. Daarbij kun je voor de zorgverzekering 2015 kiezen uit:

 • Interpolis ZorgActief ZonderMeer, premie vanaf € 4,95 per maand, als je bereid en in staat bent om relatief lage kosten zelf te betalen, oa Fysiotherapie 6 behandelingen, Best Docters
 • Interpolis ZorgActief MeerZeker, premie vanaf € 11,73 per maand, onderling met het gezin de behandelingen delen, oa Fysiotherapie 12 behandelingen per persoon of samen 24, orthodontie max € 1.250,-
 • Interpolis ZorgActief ZonderZorgen, premie vanaf € 17,94 per maand, als je veel kosten verwacht en geen risico wilt lopen, oa 27 fysiotherapie behandelingen,  eigen bijdrage geneesmiddelen max € 1.000,- huidverzorging tot € 300,-, orthodontie max € 1.500,-

Zie de site van Interpolis voor een actueel overzicht ten aanzien van de polisvoorwaarden en de vergoedingen van de Interpolis Ziektekostenverzekering. De vergoedingen bij de aanvullende zorgverzekeringen kunnen afwijken ten opzichte van afgelopen jaar. De maximale vergoeding bij orthodontie tot 18 jaar is bijvoorbeeld fors verlaagd.

De premies zijn bij de Interpolis zorgverzekering opgebouwd in leeftijdsklassen. De hierboven genoemde premies zijn van op basis van iemand van 46 jaar. Het kan dus zijn dat de premies voor jouw verschillen ten opzichte van de hier getoonde premies. Gebruik de premieberekening op de site van de Rabobank voor jouw premies. De premies gaan omhoog als je 30 of 45 jaar wordt.

Tandartsverzekering bij Interpolis ZorgActief

De Interpolis Tandartsverzekering heeft de naam GebitActief. Deze aanvullende tandartsverzekering sluit je al vanaf € 10,41 per maand. Daarmee ben je altijd verzekerd tot € 10.000,- voor herstel van gebit bij schade door een ongeval. Je kunt bij deze tandartsverzekering kiezen uit de volgende tandartsdekkingen:

 • GebitActief 1, tot € 250, premie vanaf € 10,41 per maand
 • GebitActief 2, tot € 500, premie vanaf € 15,94 per maand
 • GebitActief 3, tot € 1.000, premie vanaf € 26,99 per maand
 • GebitActief 4, tot € 1.250, premie vanaf € 42,08 per maand

De hierboven weergegeven premies zijn exclusief de 15% korting die bijvoorbeeld rekeninghouders van de Rabobank hebben op de premie van de aanvullende verzekeringen. Interpolis Achmea hanteert premies op basis van leeftijdsgroepen. Deze tandartsverzekering gefet een vergoeding van 100% voor reguliere tandartskosten als controles, mondhygiene, vulling en trekken van tanden en kiezen.

Voor de overige behandelingen zoals kronen en bruggen zal de tandartsverzekering slechts 75% vergoeden. Alleen bij de hoogste dekking krijg je ook bij deze overige behandelingen een 100% vergoeding.

De totale maximale vergoeding hangt dus af het gekozen verzekerde bedrag. Let op de medische selectie die nodig is vanaf een keuze voor GebitActief € 500  of hoger. Acceptatie gaat op basis van de huidige tandartsverzekering of de ingevulde vragenlijst.

De premies zijn bij de Interpolis tandartsverzekering opgebouwd in leeftijdsklassen. De hierboven genoemde premies zijn van op basis van iemand van 46 jaar. Het kan dus zijn dat de premies voor jouw verschillen ten opzichte van de hier getoonde premies. Gebruik de premieberekening op de site van de Rabobank voor jouw premies. De premies gaan omhoog als je 30 of 45 jaar wordt.

Zie de [bl id=”8338″]site van Interpolis[/bl] voor een actueel overzicht ten aanzien van de polisvoorwaarden en de Interpolis ZorgActief vergoedingen voor deze tandartsverzekeringen van de Interpolis.

15% Korting op aanvullende verzekeringen?

Heb je een rekening lopen bij de Rabobank en op ben je zoek naar voordelige zorgverzekering Rabobank rekeninghouders of leden van de Rabobank krijgen 15% korting op de premie van een aanvullende verzekering naar keuze. Kinderen tot 18 jaar krijgen dezelfde aanvullende verzekering als de ouder. Het kan ook zijn dat je 15% korting op de aanvullende verzekering krijgt via de werkgever of belangenorganisatie. De korting is voor de aanvullende verzekeringen inclusief de tandartsverzekering. Met deze korting is Interpolis zorgverzekeraar extra voordelig voor de Rabobank klanten.

Declareren Interpolis zorgverzekering 2017

Bij de Interpolis Achmea zorgverzekering kun je de zorg nota’s online declareren of via de App. Bij het online declareren heb je een relatienummer (is het polisnummer) en je e-mail adres nodig. Op basis van deze gegevens kun je inloggen op je persoonlijke omgeving. Op iedere nota die je indient moet je het polisnummer zetten voor wie de kosten worden gedeclareerd. Wil je via de mobiel de nota’s bij de Interpolis zorgverzekering declareren? Dat is mogelijk met de Interpolis Zorgdeclaratie App die je kan downloaden in de Apple App store of op Google Play voor het Android platform. Voor de Interpolis declaraties van zorg in het buitenland heb je een apart formulier nodig. Deze kan je downloaden op de site van Interpolis.

Zorgkeuze hulp Interpolis zorgverzekering

Voor iedereen die het moeilijk vindt om de juiste Interpolis zorgverzekering samen te stellen, heeft Interpolis de Zorgkeuzehulp op haar site. Hiermee kun je eenvoudig ontdekken welke verzekering het beste bij jouw persoonlijke voorkeur past. Aan de hand van de antwoorden die je geeft op de gestelde vragen zal de verzekeraar bepalen welke zorgverzekering het beste past. Er zullen vragen gesteld worden over de fysiotherapie, tandartsbezoek en je reisgedrag. In vier stappen ga je dan naar je persoonlijke advies. Op het eind van dit advies kun je natuurlijk een Interpolis zorgverzekering afsluiten. Maar het advies kun je ook afdrukken of via de e-mail ontvangen. Bij het beantwoorden van de vragen moet je kiezen uit een vast aantal antwoorden. Het kan zijn dat deze antwoorden niet goed aansluiten bij wat je zou willen antwoorden.

Eigen risico in termijnen betalen

Bij de Interpolis zorgverzekering kun je het eigen risico ook in termijnen betalen. Het verplichte eigen risico kan in 10 termijnen worden betaald. Dit is alleen mogelijk als je niet kiest voor een voor een vrijwillig eigen risico. Ook moet je voor een automatische incasso kiezen. Het eerste bedrag zal Interpolis rond de 27e februari afschrijven van je rekening.

Teveel betaald eigen risico zal de verzekeraar het jaar daarop met je verrekenen in April. Wanneer je afgelopen jaar al gebruik maakte van deze regeling, gaat deze automatisch ook het volgende jaar in.

De informatie over de Interpolis zorgverzekering 2017 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 10 december 2017)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties