Ditzo Zorgverzekering 2017

ditzo zorgverzekering 2017Op deze pagina de informatie over de Ditzo zorgverzekering 2017. Bekijk hier de actuele informatie over de Ditzo zorgverzekering.

De Ditzo zorgverzekering 2017 sluit je dit jaar vanaf vanaf € 110,95 per maand. Dit bij alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Zorgverzekeraar Ditzo geeft op haar site aan dat het daarmee weer de goedkoopste zorgverzekering is met een vrije zorgkeuze voor huisartsen en ziekenhuizen. Uniek dit jaar is de gratis Pechvogelhulp dekking van Ditzo. Zonder extra kosten heb je een dekking van € 10.000,00 bij kosten als gevolg van een ongeval. Sluit je ook nog een reisverzekering af bij Ditzo, krijg je een extra korting.

Kies je vrijwillig voor een hoger eigen risico, zal de premie nog lager uitvallen. Met het maximale eigen risico komt de premie van de basisverzekering bij Ditzo uit op € 78,45 per maand.

Ditzo zorgverzekering 2017 voordelen

Op haar site geeft Ditzo aan wat de voordelen zijn van haar zorgverzekering:

 • Scherpe premie voor een zorgverzekering met 100% vrije keuze voor ziekenhuis en huisarts
 • Eenvoudig declareren met de Ditzo declaratie App
 • Makkelijk vragen stellen over Ditzo zorgverzekering via Whatsapp
 • Ditzo Pechvogelhulp dekking , gratis dekking voor een vergoeding van € 10.000,- bij een ongeval
 • zorgzoeker voor overzicht van welke kosten de Ditzo zorgverzekering zal vergoeden

Zie de site van Ditzo voor meer informatie over de nieuwe Pechhulp dekking.

Vrije keus bij Ditzo zorgverzekering 2017

Bij de Ditzo zorgverzekering kun je als klant profiteren van de goedkoopste zorgverzekering met een vrije keus voor specialisten en ziekenhuizen. De verzekeraar hanteert daarbij geen medische selectie en helpt je ook bij wachtlijsten.

Ditzo zorgverzekering 2017 aanvullende dekkingen

De dekking van de basisverzekering kun je ook bij de Ditzo verzekering uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende zorgverzekering. Je kunt daarbij kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • Ditzo ZorgGoed, vanaf € 5,50 per maand, dekking voor fysiotherapie 9 behandelingen, anticonceptie en hulp in het buitenland
 • Ditzo ZorgBeter, vanaf € 8,90 per maand, oa 9 behandelingen fysiotherapie, hogere vergoeding voor anticonceptie, extra vergoedingen rondom medische hulp in buitenland, zwangerschap en bevalling, alternatieve geneeswijze en orthodontie
 • Ditzo ZorgGoed, vanaf € 26,50 per maand, maximale zekerheid voor jezelf en je gezin, extra hoge vergoedingen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en sterilisatie, vele extra’s zoals preventieve cursussen en vaccinaties.

De aanvullende verzekering ZorgBeter is door Ditzo klanten de meest gekozen aanvullende dekking. Zie de site van Ditzo verzekeringen voor een actueel overzicht van de vergoedingen en polisvoorwaarden van deze aanvullende dekkingen.

Heb je nog meer vragen, contact Ditzo via de telefoon of gebruik de social media. Het webcare team van zorgverzekeraar Ditzo staat klaar van maandag t/m vrijdag van 08.30-21.00 uur. Zaterdag van 08.30-17.00 uur. Deze tijden gelden voor Twitter (twitter.com/ditzo) en Facebook (facebook.com/ditzo). Ditzo is zeer actief op Social Media, dus een perfecte manier om jouw vragen te stellen over de Ditzo zorgverzekering. Verzekeraar Ditzo biedt je ook e mogelijkheid om via Whatsapp met de verzekeraar te communiceren.

Op de site van Ditzo lees je meer over de ervaringen met de Ditzo zorgverzekering.

Ditzo zorgverzekering tandartsverzekering

Aanvullend op de basisverzekering kun je bij Ditzo een Tandartsverzekering afsluiten. Daarbij kan je kiezen uit drie verschillende pakketten:

 • TandGoed, vanaf € 9,75 per maand, vergoedt 75% van normale behandelingen en specialistische ingrepen, tot max € 250 per jaar
 • TandBeter, vanaf € 14,50 per maand, vergoedt 100% van normale behandelingen en specialistische ingrepen, tot max € 250 per jaar
 • TandBest, vanaf € 27,50 per maand,, vergoedt 100% van normale behandelingen en specialistische ingrepen, tot max € 500 per jaar

De tandartsverzekering TandBeter is bij Ditzo de meest gekozen tandartsverzekering . Zie de site van Ditzo voor meer informatie over de polisvoorwaarden en de acceptatie criteria bij de aanvullende verzekeringen. Daar lees je ook meer over de Ditzo vergoedingen. De premies van deze Ditzo tandartsverzekeringen zijn nagenoeg gelijk gebleven aan afgelopen jaar.

Ditzo Bril en Lenzen module

Bij de zorgverzekering van Ditzo kun je ook een module sluiten voor je bril of contactlenzen. Voor deze Ditzo Bril en Lenzen module betaal je € 2,95 per maand. Hiermee krijg je bij Eye Wish of Pearle € 100 extra korting op de aanschaf van een complete bril of een jaarpakket lenzen. Deze korting komt bovenop een eventuele kortingsactie bij de opticien keten. Je kunt bij één van de ruim 500 Pearle of Eye Wish winkels terecht met deze module.

Je kiest bij deze module voor een halfjaar- of jaarpakket lenzen of een complete bril. Daarbij profiteer je van de aangegeven korting van € 100,00. Dit is de maximale korting per kalenderjaar. De korting wordt direct aan de kassa verrekend. Je hoeft geen bonnen in te sturen naar de verzekeraar. Schaf je een bril aan die goedkoper is dan deze 100 euro, krijg je geen geld terug in de winkel. De korting is niet van toepassing op de thuisbezorgservice ban EyeWish@Home of P.O.S.T. van Pearle.

Elk meeverzekerd kind tot 12 jaar krijgt ook € 100 korting op een kinderbril (exclusief de glazen). Kinderen zelf kunnen dit abonnement niet afsluiten.
Zie de site van Ditzo voor een volledig overzicht van de voorwaarden bij deze Pearl & Eye Wish bril en lenzen module.

Online je zorgzaken regelen bij Ditzo

Via de Mijn Ditzo omgeving kun je zelf alles regelen rond om je zorgverzekering. Gewoon bij Ditzo inloggen met je DigiD code. Hier kun je de status van de zorgverzekering zien en online de declaraties indienen. Het ook mogelijk om met je smartphone via de Ditzo declaratie-app je declaratie in te dienen.

Je kunt met de verzekeraar contact opnemen via Whatsapp. Op de site van Ditzo kun je het telefoonnummer raadplegen die je bij Whatsapp kan gebruiken. Op deze site zie je ook meteen in welke termijn je en reactie mag verwachten van Ditzo. Mooi transparant.

Betalingstermijn korting

Ook bij de Ditzo zorgverzekering kan je profiteren van een betalingstermijn korting. De hiervoor vermelde premies zijn op basis van een maanbetaling. Als je de Ditzo zorgpremie in één keer betaald krijg je een korting van 1% op de premie. Niet echt veel korting dus.

Ditzo Zorgverzekering pakt veel prijzen

Al sinds de introductie van de Ditzo zorgverzekering in 2012 weet verzekeraar Ditzo veel prijzen te pakken voor de zorgverzekering. In 2012 wast het de beste nieuwkomer onder de zorgverzekeringen bij de verkiezing van de Verzekeringssite (nu HoyHoy.nl). In hetzelfde jaar pakte Ditzo de titel populairste zorgverzekering op de site van Independer en wint het SAN Accent 2011 voor de zorgcampagne met John de Wolf. Voor de campagne rondom Kijk Kanker de wereld uit wint de verzekeraar een Zilveren en bronzen Esprix Award.

In het jaar 2012 en 2013 wint Ditzo de Customer Centric DNA Award voor meest klantgerichte verzekeraar. Ditzo heeft deze prijs drie keer op rij gepakt.

In 2016 is de website van Ditzo uitgeroepen tot website van het jaar in de categorie van verzekeraars.

Goede klantenbeoordeling Ditzo

Ditzo heeft via de klantenbeoordelingssite KiyOh een mooi rapport cijfer gekregen. De verzekeraar scoort een 8,0. Bij Zorgwijzer.nl kreeg Ditzo een 8,1 als waardering in 2015

De informatie over de Ditzo verzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Zie voor de Ditzo zorgpremie 2014 en 2015 de oude pagina’s.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 19 november 2017)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties