Jaaah Zorgverzekering 2021

Jaaah Zorgverzekering

De Jaaah zorgverzekering heb je dit jaar al vanaf € 115,00 per maand. Daarbij kies je voor een natura basisverzekering met een vrije ziekenhuiskeuze. De dekking kun je aanvullen door te kiezen uit de aanvullende verzekeringen. Bij Jaaah ben je gratis verzekerd voor tandongevallen

Jaaah zorgverzekering is een label van zorgverzekeraar ONVZ. Je kiest voor een zorgverzekering met een scherpe premie van een betrouwbare verzekeraar.

Jaaah zorgverzekering voordelen

Op haar site geeft Jaaah een korte opsomming van de voordelen van haar zorgverzekering:

 • Basisverzekering met een lage premie, € 115,00 per maand met eigen risico van 385 euro.
 • Gratis verzekerd voor tandongevallen
 • Al je zorgzaken simpel geregeld in één App.
 • Een merk van ONVZ
 • Keuze uit alle ziekenhuizen zonder bijbetaling

Voor het online regelen van de verzekeringszaken kun je gebruik maken van mobiele app. Op deze manier heb je de zorgverzekering altijd bij de hand geeft de verzekeraar aan.

Jaaah Zorgverzekering basisverzekering

Bij de Jaaah basisverzekering kun je niet kiezen uit verschillende varianten van de basisverzekering. De zorgverzekeraar heeft slechts één basisverzekering, een zogenoemde naturapolis.

De premie van de basis verzekering is voor 2021 vastgesteld op € 115,00 per maand. Dit is de premie op basis van het wettelijk verplichte eigen risico van 385 euro.

Kies je bij de Jaaah zorgverzekering vrijwillig voor een hoger eigen risico, krijg je een lagere maandpremie. Bij Jaaah kun je voor het eigen risico alleen kiezen uit het maximale bedrag of alleen het wettelijke eigen risico. Ga je voor het maximale eigen risico (wettelijk verplichte € 385 + € 500) dan kun je de basisverzekering voor € 89,00 afsluiten. De korting per maand is dan 26,00 euro. Hiermee krijg je een zeer scherpe premie voor je zorgverzekering.

Zie de website van Jaaah zorgverzekering voor de premieberekening van de Jaaah zorgverzekering.Op de site lees je ook meer over de vergoedingen van deze zorgverzekering. Plus een uitleg van wat je allemaal in de mobiele app kan regelen.

FBTO Naturapolis, premie vanaf € 103,50 per maand oa 100% vergoeding gecontracteerde zorg, 75% vergoeding bij zorgverleners zonder contract
FBTO restitutiepolis, premie vanaf € 108,5o per maand, 100% vergoeding bij gecontracteerde zorg en 100% vergoeding bij niet gecontracteerde zorg

Jaaah Zorgverzekering aanvullende dekking

Bij de Jaaah zorgverzekering kun je kiezen uit twee verschillende aanvullende verzekeringen. Voor de extra zorg die nodig mocht zijn voor fysiotherapie of tandartsbehandeling. De derde aanvullende verzekering voor Tandongevallen krijg je bij Jaaah gratis. Deze is dus standaard geselecteerd.

Bij Jaaah heb je de volgende aanvullende keuzes

 • Jaaah Fysio, vanaf € 5,95 per maand, dekking voor oa 6 behandelingen fysiotherapie per kalenderjaar
 • Jaaah Tand, vanaf € 11,50 per maand, dekking voor 75% van de kosten tot een maximum van € 250,00 per jaar
 • Tand bij een ongelukje, gratis aanvullende verzekering, deze is standaard geselecteerd bij de basisverzekering, dekking tot een maximum van € 10.000,00 per jaar aan tandartskosten bij ongeval.

Bekijk de website van Jaaah voor een uitleg van de aanvullende zorgverzekeringen. Op de site krijg je duidelijk aangegeven wanneer het handig is om een aanvullende dekking te kiezen. Bij welk aantal te verwachten behandelingen het zinvol is om de aanvullende dekking af te sluiten.

Dit kun je regelen met Jaaah app

De mobiele app van Jaaah is beschikbaar voor de iPhone en het Android platform. Je kunt hem via de verschillende app stores downloaden. Met deze app kun je eenvoudig de volgende zaken online regelen:

 • Verzekeringsgegevens wijzigen
 • Toegang tot je (digitale)zorgpas en noodnummers
 • Inzage welke zorg en zorgverlener vergoed worden
 • Snel je nota insturen
 • Even overleggen met een medewerker van Jaaah

Bezoek de site van Jaaah voor meer informatie over deze mobiele app.

Korting op zorgverzekering Jaaah

Bij een Jaaah. zorgverzekering kun je niet profiteren van een collectiviteitskorting. Je kunt de premie alleen nog aanpassen door te kiezen voor een verschillende betalingstermijn.

Korting bij jaarbetaling

Als je kiest voor een jaarbetaling bij de premie van de Jaaah. zorgverzekering krijg je een korting van 2% op de totale premie. Je kunt alleen kiezen voor een maandbetaling of een jaarpremie. Andere keuze mogelijkheden worden niet aangeboden. De geboden korting van 2% is hoger dan wat je bij veel andere zorgverzekeringen krijgt.

De informatie over de Jaaah zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 2 januari 2021)