HoyHoy Zorgverzekering

HoyHoy zorgverzekeringenHoyHoy.nl is een financiële webwinkel waar je verzekeringen kan vergelijken en afsluiten. Ook de HoyHoy zorgverzekering. Voorheen actief onder de naam Verzekeringssite.nl. Nu heeft het een metamorfose ondergaan en is het ook actief bij het helpen de zorgverzekeringen vergelijken. HoyHoy.nl heeft als missie om het vergelijken van financiële producten makkelijker te maken maar ook om de klanten te laten besparen op de noodzakelijke financiële producten. Naast het vergelijken van de autoverzekeringen, woonverzekeringen en reisverzekering kun je op de site van HoyHoy ook de zorgverzekeringen vergelijken. Na het uitvoeren van de vergelijking op de site kun je ook direct de gewenste zorgverzekering op de site van HoyHoy.nl afsluiten.

Voordelen HoyHoy zorgverzekering vergelijken

Op de markt zijn verschillende vergelijkingssites actief die je willen helpen bij zorgverzekeringen vergelijken. Niet alleen de vergelijkingssites als Independer, Zorgkiezer en HoyHoy spelen in op de grote vraag. Ook sites als de Telegraaf en de Consumentenbond willen de consument helpen met het vergelijken van de zorgverzekering. Maar wat zijn nu de voordelen van de HoyHoy zorgverzekering vergelijking? HoyHoy geeft een opsomming van haar voordelen: :

 • Laagste prijsgarantie
 • HoyHoy.nl helpt bij overstap en papierwerk
 • kosteloos klantadvies
 • 90% van klanten is tevreden
 • Wij zijn de grootste onafhankelijke vergelijker.
 • niet tevreden bent, kan je binnen 14 dagen annuleren en krijg je je geld terug

Ben wel benieuwd hoe het proces verloopt als je niet tevreden bent met de HoyHoy zorgverzekering. Want wat zijn de mogelijkheden als de termijn is afgelopen om over te stappen?

Laagste prijsgarantie HoyHoy zorgverzekering

Vooral het voordeel van een laagste prijsgarantie is toch wel uniek. HoyHoy.nl geeft aan dat je bij haar altijd de laagste prijs betaald voor de zorgverzekering. Je krijgt het verschil in premie terug als je dezelfde zorgverzekering tegen dezelfde voorwaarden voordeliger kan afsluiten. Dit natuurlijk op basis van de zelfde gegevens. Verwacht dat deze prijsgarantie veel consumenten over de streep zal trekken om via HoyHoy een zorgverzekering te kiezen. Vooral als je dit combineert met het helpen bij overstappen en het papierwerk. Op die manier wordt het vergelijken en overstappen van zorgverzekering wel eenvoudig gemaakt.

Hoe zorgverzekering afsluiten bij HoyHoy?

Voor het vergelijken van de zorgverzekeringen moet je in de vergelijker van HoyHoy.nl als eerste aangeven wie je wilt verzekeren met de zorgverzekering. Daarna de persoonlijke gegevens invullen ten aanzien van geboortedatum, geslacht en postcode. Dan kan je de vergelijking starten. In de volgende stap vraagt de site of je ondersteuning wilt bij het kiezen van de zorgverzekering of dat je direct naar de premies wilt van HoyHoy zorgverzekering mogelijkheden.

Bij de ondersteuning vraagt de vergelijker op de site van HoyHoy wat je wel en niet belangrijk vindt bij de nieuwe zorgverzekering. Bijvoorbeeld de vrije zorgkeuze of de hoogte van het eigen risico. HoyHoy geeft aan dat je wel 40 euro per jaar kan besparen als je niet voor de volledige vrije keuze gaat bij je nieuwe zorgverzekering. Vervolgens worden er vragen gesteld over belang vans fysiotherapie, tandarts dekking en extra verzekerd zijn tegen medische kosten in het buitenland. Van al deze keuze mogelijkheden geeft HoyHoy aan welk percentage van de klanten dit belangrijk vindt. Op basis van deze informatie gaat de vergelijker aan de slag.

Van de resultaten worden de volgende gegevens getoond:

 • Maandpremie
 • Type basisverzekering (Natura polis of Restitutie polis)
 • Mag je naar alle ziekenhuizen in de buurt
 • Direct acceptatie, dat er geen medische acceptatie van toepassing is.
 • Hoe de polisvoorwaarden aansluiten op de gekozen dekkingen
 • Extra opmerkingen

Deze resultaten worden in eerste instantie op prijs gesorteerd. Van getoonde verzekeringen kun je via een link de polisvoorwaarden opvragen. Voor iedere getoonde verzekering is aangegeven of er een speciaal HoyHoy zorgverzekering tarief van toepassing is. Of je korting krijgt via de vergelijkingssite op de premie.

Je kunt de getoonde verzekeringen ook nog laten afzetten tegen de huidige zorgverzekering, of zorgverzekering naar keuze.

Extra korting zorgverzekering via HoyHoy

Het kan zijn dat HoyHoy met een zorgverzekeraar speciale afspraken heeft gemaakt ten aanzien van korting op de premie. Dit is een extra korting waarvan jij als verzekerde ook kan profiteren. Dat maakt het via HoyHoy zorgverzekeringen afsluiten extra aantrekkelijk.

In de vergelijking heeft HoyHoy.nl waarschijnlijk niet de collectiviteitskorting meegenomen die je via de werkgever of vereniging kan krijgen. Let daar dus goed op.

Vergeleken zorgverzekeraars bij HoyHoy

In Nederland kun je uit veel zorgverzekeringen kiezen. Vele verzekeraars hebben verschillende labels en passende oplossingen voor verschillende doelgroepen. Ieder jaar komen er nieuwe zorgverzekeringen bij. Maar ook bestaande zorgverzekeringen verdwijnen. Deze zorgverzekeraars zijn opgeheven of gefuseerd met andere verzekeringen (Agis, Take Care Now, ZieZo) Op haar site geeft HoyHoy een overzicht van de zorgverzekeringen die worden meegenomen in de vergelijking.

Voor een actueel overzicht van de zorgverzekeraars die in de vergelijking zitten verwijzen we naar de website van HoyHoy.nl

Hoge score HoyHoy

HoyHoy.nl geeft op haar site aan dat haar zorgverzekering vergelijker een 8 scoort. Dit is een gemiddelde. Dit gemiddelde is bepaald op 501 klantbeoordelingen

De informatie over de HoyHoy zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 december 2014)
[csbshare]

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties