Delta Lloyd zorgverzekering 2018

delta lloyd zorgverzekering 2018

​Bij de Delta Lloyd zorgverzekering kies je voor een zorgverzekering van een bekende verzekeraar. Delta Lloyd wil haar verzekerde de beste zorg geven. Dit is de reden dat Delta Lloyd kiest voor een restitutie verzekering. Je profiteert van vrije zorgkeuzen en kan zelf het ziekenhuis kiezen.

De premie voor de Delta Lloyd zorgverzekering 2018 is € 119,58 per maand. Dit is de premie zonder een korting.  Als je dezorgverzekering voor 2018 online afsluit via de website van Delta Lloyd krijg je 4% korting. Dit is de korting op de basisverzekering. Op de aanvullende zorgverzekeringen krijg je dan zelfs 10% korting.

Bij Delta Lloyd verzekeringen kun je naast de zorgverzekering ook inkomensverzekeringen en autoverzekeringen afsluiten. Bij deze grote financiële dienstverlener kun je naast verschillende verzekeringen ook bancaire producten als hypotheken afnemen. Sinds dit jaar is Delta Lloyd onderdeel van de Nationale Nederlanden groep.

Bij de Delta Lloyd zorgverzekering heb je een online korting maar profiteer je ook van uitgebreide dekkingen met extra service. De Delta Lloyd zorgverzekering is geschikt voor iedereen die in Nederland woont of werkt.

Delta Lloyd zorgverzekering voordelen

Met een Delta Lloyd zorgverzekering kies je voor een restitutieverzekering met een goede dekking. Inclusief de vrije zorgkeuze. Je bepaalt zelf welke zorgverlener je wilt als je zorg nodig hebt.

Zonder extra kosten wanneer Delta Lloyd geen contract heeft afgesloten bij de gekozen zorgverlener. Om deze reden heeft Delta Lloyd ook een second opinion gewoon in het basispakket. De basisverzekering is bij Delta Lloyd te sluiten met een premie vanaf € 114,80 per maand (inclusief de online korting van 4%). Zonder deze online korting is de premie € 119,58 per maand. De premie is gelijk voor alle leeftijden.

De premie voor de zorgverzekering 2018 is iets hoger dan de premie voor 2017.

Kies je voor een hoger vrijwillig eigen risico, kan de premie per maand nog lager uitvallen. Hierbij kan je uit verschillende mogelijkheden kiezen. Bij het maximale eigen risico krijg je een korting van € 16,67 per maand. Deze korting is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

De voordelen van de Delta Lloyd zorgverzekering zijn:

 • check
  100% dekking spoedeisende hulp in buitenland
 • check
  Ruime vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve zorg en orthodontie,
 • check
  second opinion van een internationale top specialist, mogelijkheid om je medisch dossier naar Best Docters te sturen.
 • check
  24 uurs gezondheidslijn voor de medische vragen
 • check
  Online inzicht in zorgverzekering en online declareren
 • check
  Voordeel met de Delta Lloyd Zorgpas
 • check
  ​Kies zelf de zorgverlener die je wilt.

Delta Lloyd zorgverzekering aanvullende dekking

Enter your text here...

De dekking vanuit de basisverzekering kun je bij een Delta Lloyd zorgverzekering uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende zorgverzekering. Voor deze aanvullende zorgverzekeringen is een medische selectie niet nodig. Iedereen wordt geaccepteerd bij de aanvullende Delta Lloyd zorgverzekering. Je kunt kiezen uit de volgende opties

 • Delta Lloyd Start, vanaf € 13,32 per maand, oa Fysiotherapie 6x per jaar, geen vergoeding alternatieve geneeswijzen, geen orthodontie, 100% kraamzorg, € 250,- buitenland vaccinaties
 • Delta Lloyd Extra, vanaf € 25,15 per maand, oa Fysiotherapie 9x per jaar, € 250,- p.j. vergoeding alternatieve geneeswijzen, orthodontie 80% tot max. € 1.000,-, € 250,- buitenland vaccinaties
 • Delta Lloyd Compleet, vanaf € 38,92 per maand, oa Fysiotherapie 27x per jaar, € 500,- p.j. vergoeding alternatieve geneeswijzen, € 100,- Brillen / lenzen, Orthodontie tot 18 jaar 80% tot max € 1.750,-
 • Delta Lloyd Comfort, vanaf € 66,10 per maand, oa Fysiotherapie 36x per jaar, € 1.000,- p.j. vergoeding alternatieve geneeswijzen, orthodontie 80% tot max. € 2.250,-, € 1.250,- Hulpmiddelen Wettelijke eigen bijdrage, 100% buitenland vaccinaties​​​
 • Delta Lloyd Top, vanaf € 146,34 per maand, oa Fysiotherapie 100%, € 1.500,- p.j. vergoeding alternatieve geneeswijzen, orthodontie volledig vergoed, € 1.500,- Hulpmiddelen Wettelijke eigen bijdrage, € 750,- Brillen / lenzen
 • Delta Lloyd Zilver, vanaf € 25,30 per maand, oa Fysiotherapie 12x per jaar, € 200,- p.j. vergoeding alternatieve geneeswijzen, orthodontie geen vergoeding, € 100,- Brillen / lenzen

Bij de Delta Lloyd Top dekking krijg je een 100% vergoeding voor de kosten van fysiotherapie. Daarbij mag de zorgverlener geen buitensporige tarieven hanteren.

Zie de site van Delta Lloyd voor een volledige overzicht van de dekking en Delta Lloyd vergoedingen voor de verschillende aanvullende verzekeringen. Daar lees je ook meer over de polisvoorwaarden en eventuele medische selecties die de verzekeraar hanteert voor de uitgebreide aanvullende verzekeringen.

De premies van de aanvullende zorgverzekeringen 2018 zijn bij Delta Lloyd iets gestegen. Het lijkt erop dat de belangrijkste dekkingen van deze verzekeringen gelijk gebleven zijn. Ook in 2017 werden de premies van de aanvullende zorgverzekering verhoogd.

De weergegeven premies voor de aanvullende zorgverzekeringen zijn inclusief een 10% korting bij te online afsluiten.

Delta Lloyd Tandartsverzekeringen

Bij Delta Lloyd kun je ook een tandartsverzekering afsluiten. Als je voor deze TandenGaaf tandartsverzekering kiest heb je een ongevallendekking voor mondzorg tot € 10.000,-. Bij de TandenGaaf dekking kies uit verschillende maximale vergoedingen per jaar.

Je kiest bij Delta Lloyd zelf welk bedrag je vergoedt wilt hebben uit deze aanvullende tandartsverzekering. Er gelden geen vergoedingen voor tanden bleken. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • TandenGaaf € 250, premie vanaf € 16,33
 • TandenGaaf € 500, premie vanaf € 29,02
 • ​TandenGaaf € 1.000, premie vanaf € 46,03
 • plus-circle
  TandenGaaf € 1.500, premie vanaf € 62,55

Voor de laatste twee dekkingen is een ingevulde verklaring van de tandarts nodig. De getoonde premies zijn inclusief de online korting. Deze is korting is al op het becrag toegepast.

De Delta Lloyd tandartsverzekeringen kun je alleen afsluiten als je binnen de komende twee jaar geen hoge kosten voor de tandarts verwacht. De tandarts moet een verklaring invullen die jij naar de verzekeraar moet opsturen. De premie van de duurste tandartsverzekering is het sterkst in premie gestegen.

Zie de site van Delta Lloyd voor meer informatie over de dekking en polisvoorwaarden van de Delta Lloyd tandartsverzekeringen. Zie de site ook voor meer informatie hoe je over de Delta Lloyd zorgverzekering contact kan opnemen met de verzekeraar.

Delta Lloyd Luxe verpleging

Bij de Delta Lloyd zorgverzekering heb je ook de optie om te kiezen voor de dekking Luxe verpleging. Dit is een extra verzekering met een dekking voor de extra kosten van een luxe arrangement in het ziekenhuis.

Vanuit deze dekking zullen de kosten voor televisie, radio en internet in de ziekenhuis kamer worden betaald.

De kosten voor deze dekking zijn € 20,43 per maand. De premie van dit pakket is gelijk aan die van de zorgverzekering 2017.

Service Delta Lloyd bij Zorgverzekering

Wanneer je bij Delta Lloyd een zorgverzekering hebt lopen kun je ook profiteren van extra service van de verzekeraar:

 • check
  ​​Wachtlijstbemiddeling met uitwijk naar buitenland, Delta Lloyd Zorgservices bemiddelt bij wachtlijsten. Wel zo prettig. Wanneer je eerder geholpen wilt worden kun je Delta Lloyd inschakelen om een ander ziekenhuis te zoeken waar de noodzakelijke gespecialiseerde zorg ook geboden kan worden.
 • check
  24 uurs Gezondheidslijn, ​Voor hulp en ondersteuning bij je medische vragen
 • check
  Second opinion van een specialist, Bij twijfel aan het advies en/of behandeling van eigen dokter kun je gebruik maken van Best Doctors®. Daarmee krijg je een second opinion van een van de beste specialisten van de wereld geeft Delta Lloyd aan. Je kunt het medisch dossier opsturen om beoordeeld te laten worden.

Delta Lloyd Meegroeiservice

Bij de Delta Lloyd zorgverzekering kun je ook gebruik maken van de Meegroeiservice. Hierbij kon je de dekking een keer per jaar aanpassen bij een verandering in levensfase. Dit kan in de volgende situaties: 

 • Adoptie/pleegkinderen
 • ​Geboorte
 •  Huwelijk
 •  Kinderen het huis uit
 •  Overlijden van partner of kind
 •  Pensionering
 •  Samenwonen
 •  Scheiding
 •  Verhuizing
 •  Verlies van uw baan
 •  Zwangerschap

Lees op de site van Delta Lloyd meer over deze meegroeiservice. Of neem bij vragen even contact op met de klantenservice van Delta Lloyd.

Korting Delta Lloyd zorgverzekering

De Online korting is standaard bij Delta Lloyd. 4% korting op de basisverzekering en 10% op een aanvullende zorgverzekering. Misschien kan je profiteren van een nog extra korting op de premie van de Delta Lloyd zorgverzekering.

Delta Lloyd heeft met veel werkgevers contracten afgesloten. Mogelijk dat je via jouw werkgever korting kan krijgen op de premie via een collectiviteit. Vul de collectiviteitscode in op de site van Delta Lloyd en je ziet meteen hoe hoog deze korting is. In deze gevallen maak je niet meer gebruik van de standaard online korting.

De getoonde premies op deze pagina zijn de premies per maand. Je kunt de zorgpremie ook per kwartaal, half jaar of per jaar betalen. Bij deze betalingstermijnen horen specifieke kortingen op de premie. Bij een jaarbetaling krijg je de hoogste termijnkorting op de premie. Deze korting wordt bij de premieberekening op de site van Delta Lloyd direct toegepast.

Enter your text here...

Online je zorgzaken regelen

Via Mijn Delta Lloyd zorgverzekering kun je de verzekerings zaken online regelen. Met het gebruik van je DigiD kun je bij Mijn Delta Lloyd inloggen. In deze persoonlijke omgeving kun je bij Delta Lloyd de zorg declaraties indienen. Je vult zelf alle gegevens.

Na het indienen van de declaratie ontvang je een e-mail ter bevestiging. Op deze manier zal de verwerking van de Delta Lloyd declaratie sneller gaan.

​Gespreid betalen Eigen Risico

Bij Delta Lloyd heb je als verzekerde de mogelijkheid om het wettelijke eigen risico gespreid te betalen. Daarmee voorkom je een groot bedrag ineens te moeten betalen. Bij de service betaal je in tien termijnen het wettelijk verplichte eigen risico van de Delta Lloyd ziektekosten. De termijn betaling regel je via Mijn Delta Lloyd Zorgverzekering.

De termijnen starten in maart en stoppen in december. Per maand betaal je dan een tiende deel van het eigen risico. Eventueel teveel betaald eigen risico krijg je het jaar daarop door Delta Lloyd terugbetaald.

De informatie over de Delta Lloyd zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 29 december 2017)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties