Besured Zorgverzekering 2018

besured zorgverzekering 2018

​De Besured Zorgverzekering is gericht op studenten en Young professionals.​ Door efficiënt zorg in te kopen voor deze unieke doelgroep kan de premie voor de Besured zorgverzekering laag blijven. Bij Besured heb je een complete zorgverzekering vanaf € 107,25 per maand​. Ruim 130.000 verzekerden profiteren van de voordelige Besured dekking. Ieder jaar weer een voordelige zorgverzekering

107,25 p/m

​De premie van Besured kon altijd laag blijven door een goede inkoop en een samenwerking met ​zorgverzekeraar VGZ. Met VGZ als zorgdrager kan het extra profiteren van een voordelige inkoop van zorg.Vanaf 1 januari 2018 ​is iptiQ de risicodrager voor de Besured studentenzorgverzekering.

Al jaren richt Besured de zorgverzekering specifiek richt op studenten en Young professionals. Besured is een initiatief van National Academic, Young Capital en zorgverzekeraar VGZ.

​Je kiest bij de Besured zorgverzekering zelf je huisarts, tandarts of apotheek. Een vrije zorgkeuze dus.

​Besured Studentenzorgverzekering ?

​Als je op zoek bent naar een specifieke studenten zorgverzekering kijk dan ook zeker naar de Besured zorgverzekering.  Ruim 105.000 studenten en Young professionals hebben in 2016 gekozen voor deze Besured zorgverzekering. Geen student of Young professional? Ook dan kun je de Besured zorgverzekering kiezen.

Besured Zorgverzekering samenstellen

Via de premieberekening module op de site van Besured kun je snel en eenvoudig , al binnen 2 minuten, de nieuwe Besured zorgverzekering samenstellen. De basisverzekering van Besured kost € 107,25 per maand. ​Dit is de premie op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico.

De premie voor een Besured zorgverzekering is lager als je vrijwillig kiest voor een hoger eigen risico. Hierbij kan je bij Besured kiezen uit verschillende bedragen. Bij het maximale vrijwillige extra eigen risico van 500 euro krijg je een korting van 15 euro per maand op de permie.

De dekking van deze basisverzekering kun je bij Besured uitbreiden door te kiezen voor aanvullende zorgverzekering. Je kunt bij Besured uit de volgende aanvullende verzekeringen kiezen:

 • Ready to Go, vanaf € 1,90 per maand, 100% vergoeding repatriëring ambulance of vliegtuig, 100% spoedeisende zorg (werelddekking),
 • Love-2-Move, vanaf € 7,90 per maand, met bijvoorbeeld dekking voor Fysiotherapie (8 behandelingen), condooms tot maximaal € 20,00 , inschrijfkosten fitness maximaal € 25,00, sportmedische keuring maximaal €115,00 voor 2 kalenderjaren,
 • All-In-1, vanaf € 10,90 per maand, voor nog meer zekerheid, meest complete aanvullende verzekering bij Besured zorgverzekering. oa 10 behandelingen fysiotherapie, 100% hulpmiddelen met max per type, ​Brillen en lenzen 100% maximaal €115,00 per jaar (vanaf -3 / +3) , vaccinatie buitenland reizen, malariapillen 100% vergoed

​De premies van de twee duurste aanvullende zorgverzekeringen zijn iets hoger dan afgelopen jaar.

​Zie de internetsite van ​Besured Verzekering voor een compleet vergoedingenoverzicht en polisvoorwaarden van zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering. Kijk bij de aanvullende verzekeringen goed naar de maximale vergoedingen per dekking.

​De verschillende pakketten kun je eenvoudig vergelijken via een tabel op de site van Besured. ​

​Besured tandartsverzekering 2018

Bij de Besured zorgverzekering kun je ook een aparte tandartsdekking afsluiten. Je hebts lechts de keuze uit één Besured tandartsverzekering. Dit is de Smile dekking. Met een maandpremie vanaf € 13,90 per maand. De maximale vergoeding is € 350,00 per jaar. Hierbij krijg je 100% vergoed krijgt tot het maximum bedrag voor de volgende tandartsbehandelingen:

 • tandartskosten
 • behandelingen mondhygiënist
 • behandeling endotontoloog
 • behandeling paradontoloog

Zie de website van Besured voor meer informatie over de vergoedingen en de polisvoorwaarden van deze tandartsverzekering. Ook de premie van de tandartsverzekering is iets hoger dan afgelopen jaar.

Voordelen Besured Zorgverzekering

​Voor de studenten die nog twijfelen over de geschiktheid van de Besured zorgverzekering, geeft de verzekeraar op de site nog even kort aan aan waarom je juist voor Besured moet kiezen:

 • check
  ​Complete dekking en toch een lage premie
 • check
  ​Ruim 130.000 studenten en young professionals gingen je voor
 • check
  ​Je oude verzekering wordt automatisch voor je opgezegd
 • check
  ​Razendsnel online declareren. Foto, uploaden, klaar!
 • check
  ​Studenten en young professionals geven Besured een beoordeling van 9,1

Besured heeft een flinke groei kunnen realiseren in het aantal zorgverzekeringen. In 2015 gaf de verzekeraar aan dat het 89.737 studenten en Young professionals bij haar een zorgverzekering hadden lopen. Dit aantal ligt eind 2016 dus al een flink stuk hoger. Eind 2017 is het aantal al meer dan 130.000 verzekerden.

Ben je nog niet overtuigd over de voordelen van deze zorgverzekering. Dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Besured. Je kunt zelf bellen of Besured vragen om jouw terug te bellen. Of zoek online even naar de Besured Ervaringen. Yust to be sure, doe een premieberekening bij Besured zorgverzekering.

Wellicht is deze verzekering voor jouw de ideale Be Sure Verzekering? Ook al ben je geen student.

Declareren bij Besured Zorgverzekering

Bij een Besured zorgverzekering kun je nota’s van de zorgverleners eenvoudig online declareren. Hiervoor moet je inloggen op de persoonlijke omgeving van Besured. Hiervoor maak je gebruik van je e-mail adres in combinatie met een wachtwoord. Deze inloggegevens krijg je in de e-mail waarmee de eerste polis is ontvangen. Als je het wachtwoord bent vergeten kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Wil je lievere een declaratieformulier invullen? Het is bij Besured ​ook mogelijk om je rekeningen per post op te sturen. Voor de online variant kun je gebruik maken op het formulier dat op de website wordt aangeboden. Het declaratieformulier kun je bij Besured downloadend. De verzekeraar heeft verschillende formulieren:

 • declaratieformulier zorgkosten (standaard formulier)
 • declaratieformulier zorgkosten buitenland
 • declaratieformulier reiskosten medische behandelingen

Bij sommige zorgverleners worden de rekeningen direct vergoed. Deze zorgverleners dienen de nota’s rechtstreeks bij Besured in. Hiervoor maken de zorgverleners gebruik van een elektronisch systeem. Maar daar heb jij als verzekerde geen omkijken naar.

Besured geeft aan dat 99% van alle declaraties binnen 5 werkdagen worden afgehandeld. Je ontvangt altijd een bericht van de afhandeling ​via het bij Besured bekende e-mailadres.

Studentenverzekeringen vergelijken

​Besured heeft een doelgroep zorgverzekering. Hierbij richt de verzekeraar zich op de studenten en Young professionals. Het zou dus een goede studenten zorgverzekering moeten zijn.

In voorgaande jaren toonde Besured op haar site een overzicht staan met verschillende studentenzorgverzekeringen of zorgverzekeringen die populair waren onder de studenten. Daardoor was het extra makkelijk om de verschillende studenten zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. In de tabel werden de premies getoond per zorgverzekering en of je een vrije zorgkeuze had bij apotheek of ziekenhuis.

​Dit jaar staat deze vergelijking van studenten zorgverzekeringen niet meer op de site. Wil je nu de studentenzorgverzekeringen met elkaar vergelijken kun je gebruik maken van een vergelijkingssite. Of kijk ook eens naar de zorgvergelijker die op deze site staat.

Samenwerking met National Academic en ​Young Capital

Zoals aangegeven is Besured onderdeel van een samenwerking tussen verschillende organisaties waaronder National Academic En Young capital. Zo heeft besured een goed beeld van wat echt belangrijk is voor studenten en Young professionals. Op basis van deze informatie kan een perfecte studentenzorgverzekering samengesteld worden.

Verzekeraar VGZ was tot en met 2017 de risicodrager voor de zorgpolis van Besured. Besured is een doelgroep zorgverzekering. Vanaf 1 januari 2018 wordt iptiQ de risicodrager.

Dekkingen die niet echt nodig zijn voor studenten en/of hogeropgeleiden zijn weggelaten. Op deze manier kan een scherpe premie worden aangeboden.

​Besured Pakketverzekering

Je kunt bij Besured ook meer verzekeringen afsluiten. Je kiest daarvoor de Besured Pakketverzekering. In dit pakket zit:

De Besured reisverzekering heeft een gratis wintersportdekking en een werelddekking.

Zie voor meer informatie over de dekking uit de Besured pakketverzekering de site van de verzekeraar.

De informatie over de Besured zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 februari 2018)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties