Anno12 Zorgverzekering 2015

Anno12 zorgverzekeringDe ANNO12 zorgverzekering is als het lukt een echte nieuwkomer op de markt van zorgverzekeringen. Het gaat hier niet om een nieuw label van ene bestaande zorgverzekeraar maar om een hele nieuw zorgverzekeraar. Als het gaat lukken dan. Dit jaar probeert ANNO12 dan echt met een nieuwe zorgverzekering te komen. Deze zorgverzekering is in samenwerking met zorgverzekeraar DSW opgesteld. Na een aantal jaren voorbereiding moet de ANNO12 zorgverzekering dan eindelijk beschikbaar komen. ANNO12 is een collectiviteit waarvan klanten lid kunnen worden. Leden zullen een korting ontvangen op de premie van de zorgverzekering en mee profiteren van de resultaten van de nieuwe zorgverzekeraar.

UPDATE: op 31 december 2014 heeft ANNO12 moeten aangeven dat het niet gelukt is om met de ANNO12 zorgverzekering te starten, iedereen die zich voor deze nieuwe zorgverzekering had aangemeld heeft een aanbieding voor een DSW zorgverzekering ontvangen, en heeft 30 dagen bedenktijd.

Basisverzekering ANNO12 zorgverzekering

Bij een ANNO12 zorgverzekering kies je voor een restitutieverzekering. Je hebt bij deze basisverzekering een vrije keuze van zorgverlener. Je kiest zelf je ziekenhuis, apotheek, huisarts en fysiotherapeut. De premie voor de basisverzekering is vastgesteld op € 104,50 per maand. Dit is de premie met een ledencertificaat. Zonder een ledencertificaat komt de premie hoger ter liggen, € 116,11 per maand. Op haar site geeft ANNO12 een uitleg over het tot stand komen van deze premie. Bij het vaststellen van deze premie hanteert ANNO12 € 10,15 voor uitvoeringskosten en € 11,60 als winstopslag.

Aanvullende dekking ANNO12 zorgverzekering

Bij deze ANNO12 zorgverzekering kun je kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen. Hiermee kan de dekking vanuit de basisverzekering worden uitgebreid. Daarbij kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Gewoon Bewust, premie vanaf € 18,75 per maand met ledencertificaat, oa fysiotherapie 20 behandelingen, orthodontie 75% max € 685,-, alternatieve zorg max. € 450, per jaar, ruime tandartsvergoeding
  • Prima Bewust, premie vanaf € 31,25 per maand met ledencertificaat, oa fysiotherapie 36 behandelingen, orthodontie 75% max € 1.250,-, alternatieve zorg max. € 450, per jaar, ruime tandartsvergoeding

De getoonde premies van de aanvullende zorgverzekeringen zijn inclusief de 25% korting die wordt geboden aan de verzekerden met een ledencertificaat. Indien je geen ledencertificaat hebt zal de premie voor de aanvullende zorgverzekering dus hoger uitvallen.

Zie de site van ANNO12 voor een actueel overzicht van de vergoedingen uit deze aanvullende verzekeringen en de gehanteerde polisvoorwaarden.

Korting op ANNO12 zorgverzekering

Wanneer je een ledencertificaat koopt bij ANNO12 krijg je korting op de premie van de basisverzekering. Op de basisverzekering is de korting 10% en bij de aanvullende verzekeringen krijg je 25% korting.

Samenwerking ANNO12 met DSW

Voor het uitvoeren van de zorgverzekering, de administratie en het verkrijgen van een voordeel bij het inkopen van de zorg, heeft ANNO12 een samenwerking met zorgverzekeraar DSW. Zo kunnen de klanten van ANNO12 direct al profiteren van de ervaringen van verzekeraar DSW.

De informatie over de ANNO12 zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 11 november 2018)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties