Anderzorg Zorgverzekering 2021

anderzorg zorgverzekering 2018

De Anderzorg zorgverzekering is al verkrijgbaar vanaf € 116,- per maand. Daarbij kun je bij ieder ziekenhuis in Nederland terecht. Anderzorg geeft aan al 11 jaar één van de voordeligste zorgverzekeringen te zijn. Ook in 2021 kun je via Anderzorg goed en voordelig verzekerd zijn.

Stel je Anderzorg zorgverzekering samen met de premieberekening op de site van de verzekeraar.

Anderzorg zorgverzekering voordelen

Op haar site geeft Anderzorg een korte opsomming van de voordelen van haar zorgverzekering:

 • Basisverzekering met een lage premie, € 116,00 per maand met eigen risico van 385 euro.
 • Al 11 jaar één van de voordeligste zorgverzekeringen
 • Alles makkelijk regelen in de Anderzorg app.
 • Een 8+ beoordeling voor dienstverlening en premie
 • Hulp bij gezonder leven met SamenGezond.

Voor het online regelen van de verzekeringszaken kun je gebruik maken van Mijn Anderzorg omgeving. Hiervoor moet je inloggen op de website van de verzekeraar.

Anderzorg Zorgverzekering basisverzekering

Bij de Anderzorg basisverzekering kun je niet kiezen uit verschillende varianten van de basisverzekering. De zorgverzekeraar heeft slechts één basisverzekering, een zogenoemde naturapolis.

De premie van deze Anderzorg basisverzekering is voor 2021 vastgesteld op € 116,00 per maand. Dit is de premie op basis van het wettelijk verplichte eigen risico van 385 euro.

Kies je bij de Anderzorg zorgverzekering vrijwillig voor een hoger eigen risico, krijg je een lagere maandpremie. Bij Anderzorg kun je voor het eigen risico kiezen uit verschillende opties. Het maximale bedrag, alleen het wettelijke eigen risico, of een bedrag daar juist tussen in. Ga je voor het maximale eigen risico (wettelijk verplichte € 385 + € 500) dan kun je de basisverzekering voor € 91,00 afsluiten. De korting per maand is dan 15,00 euro. Hiermee krijg je een scherpere premie voor je zorgverzekering. Wel is het risico iets hoger. 

Als je kiest voor een eigen risico van € 685,00 krijg je een korting van 11 euro. Bij dit risico komt de maandpremie uit op € 105,00 per maand.

Zie de website van Anderzorg zorgverzekering voor de premieberekening van de zorgverzekering.Op de site lees je ook meer over de vergoedingen van deze zorgverzekering. Plus een uitleg van wat je allemaal in de mobiele app kan regelen.

Anderzorg Zorgverzekering aanvullende dekking

Bij de Anderzorg zorgverzekering kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Voor de extra zorg die nodig mocht zijn voor fysiotherapie, buitenlanddekking & tandongeval of tandartsbehandeling.

 • Fysiotherapie, vanaf € 22,50 per maand, dekking voor 16 behandelingen fysiotherapie na een ongeval en 20 behandelingen bij specifieke aandoening. Ook krijg je toegang tot de FysioZelfCheck app.
 • Tand 75% € 250, vanaf € 34,50 per maand, vergoeding voor 75% van de tandartskosten tot €250,- met uitzondering van orthodontie en tandartskosten na ongeval tot maximum van € 10.000,-
 • Tand 75% € 500, vanaf € 89,95 per maand, vergoeding voor 75% van de tandartskosten tot € 500,- met uitzondering van orthodontie en tandartskosten na ongeval tot maximum van € 10.000,-
 • Buitenland & Tandongeval, vanaf € 2,85 per maand, oa  Vergoeding spoedeisende hulp binnen en buiten Europa tot maximaal het Nederlandse tarief en tandartskosten na ongeval tot maximum van € 10.000,-

Als je de dekking voor de tandarts combineert met de dekking voor de fysiotherapie krijg je nog een extra korting op de premie. Deze korting op de aanvullende verzekeringen kan 10% zijn.

Bekijk de website van Anderzorg voor een volledig overzicht van de dekking per aanvullende zorgverzekering. Op de site kun je het volledige en actuele vergoeding overzicht van de verzekeraar raadplegen. Daar ook meer informatie over de behandelcodes bij tandheelkundige zorg. 

Anderzorg heeft op de site een vergelijker voor de aanvullende verzekeringen. Hiermee kun je snel de verschillen tussen de aanvullende dekkingen zien.

Dit kun je regelen met Anderzorg app

De mobiele app van Anderzorg is beschikbaar voor de iPhone en het Android platform. Je kunt hem via de verschillende app stores downloaden. Met deze app kun je eenvoudig de volgende zaken online regelen:

 • Toegang tot je polis
 • Inloggen met pincode of fingerprint
 • Direct Contact met Anderzorg
 • Snel je nota insturen, declareren met een foto
 • Inzage in zorgverbruik

Bezoek de site van Anderzorg voor meer informatie over deze standaard mobiele app.

Korting op zorgverzekering Anderzorg

Bij Anderzorg is het niet mogelijk om van een collectiviteitskorting te profiteren. Iedereen betaald dezelfde premie voor de aangeboden verzekeringen.

Korting bij jaarbetaling

Als je kiest voor een jaarbetaling bij de premie van de Anderzorg zorgverzekering krijg je een korting van 2% op de totale premie. Je kunt ook kiezen voor een betaling per kwartaal of per halfjaar. Bij deze termijnen zijn de kortingen 1,0 % en 1,0 %. Niet echt veel dus.

Met een korting van 2% bij een jaarpremie geeft Anderzorg meer korting dan veel andere zorgverzekeraars.

De informatie over de Anderzorg zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 2 januari 2021)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties