Anderzorg Zorgverzekering 2018

anderzorg zorgverzekering 2018

​De premie voor de Anderzorg zorgverzekering is gelijk gebleven. Geen premie verhoging bij Anderzorg voor de basisverzekering. Anderzorg geeft aan al 8 jaar een van de voordeligste zorgverzekeringen te zijn. Ook in 2018 kun je via Anderzorg goed en voordelig verzekerd zijn. En je kunt ook in 2018 bij alle ziekenhuizen en huisartsen in Nederland terecht.

​Voor de Anderzorg zorgverzekering 2018 betaal je € 102,00 per maand (Anderzorg Basis). Dit is op basis van alleen het wettelijk verplichte eigen risico. Kies je voor het maximale eigen risico van € 885 per jaar komt de premie van de basisverzekering bij Anderzorg uit op € 78,00 per jaar. 

​Bij het maximale eigen risico krijg je dus 24 euro korting op de maandpremie.

Anderzorg biedt je een naturapolis. De zorgverzekeraar heeft vaak een goedkope zorgverzekering.

Anderzorg zorgverzekering aanvullend

De dekking van de Anderzorg basisverzekering kun je aanvullen door een keuze te maken uit één van de aanvullende zorgverzekeringen. Deze aanvullingen kun je zelf samenstellen. Hierbij kan je kiezen uit de volgende opties :

  • Fysiotherapie, 6 behandelingen (€ 3,95 per maand), of 18 behandelingen (€ 24,95 per maand)
  • Tandheelkunde, Tand 75% € 250 (€ 9,50 per maand), Tand 100% € 250 (€ 13,50 per maand) of Tand 100% € 500 (€ 29,95 per maand)
  • Buitenland, als je vaak in het buitenland bent kun je kiezen voor de optie Buitenland. Dit is een werelddekking, voor vergoeding spoedeisende medische hulp in heel de wereld. Deze extra werelddekking kost je € 0,95 per maand.

De premies voor deze aanvullende verzekeringen zijn anders dan vorig jaar. Ook zijn de dekkingen aangepast. Bij de Fysiotherapie kun je alleen nog maar kiezen voor 6 behandelingen of geen vergoeding. De dekking van 18 behandelingen is komen te vervallen.

De premies van de tandheelkunde dekking zijn iets gestegen bij de twee grootste dekkingen. 

​Bij de optie werelddekking is de premie in 2018 gelijk gebleven.

Zie de site van Anderzorg voor de actuele polisvoorwaarden en de vergoedingen.

Om het je makkelijk te maken heeft Anderzorg ook een aantal pakketten met aanvullende verzekeringen samengesteld. Lees verderop de details van deze aanvullende pakketten.

Standaard aanvullende Anderzorg Pakketten

Anderzorg biedt ook de mogelijkheid om te kiezen voor standaard Pakketten bij het samenstellen van de aanvullende dekking van je zorgverzekering. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor de hoogte van het eigen risico kun je een aanvullend pakket kiezen. Hierbij heb je de keuze uit de volgende opties:

  • Anderzorg Budget, Aanvullend + Tand, vanaf € 12,50 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie, tandheelkunde tot € 250, waarvan maximaal 75% per verrichting en buitenland dekking.
  • Anderzorg Jong, Aanvullend + Tand, € 15,75 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie, spoedeisende medische zorg in het buitenland, 100% voor consulten bij de tandarts en 80% voor veelvoorkomende behandelingen tot een maximum van € 150,00
  • Anderzorg Extra, Aanvullend, vanaf € 14,95 per maand, 9 behandelingen fysiotherapie, spoedeisende medische zorg in het buitenland, € 150 voor brillen en contactlenzen per 2 kalenderjaren, voorbehoedsmiddelen vanaf 21 jaar 100%,​ Alterantieve zorg max € 200
  • Anderzorg Tand, € 18,50 per maand, verstandig als je gebit extra zorg nodig heeft. tandartsverzekering vergoedt 100% voor consulten bij de tandarts en 80% voor veelvoorkomende behandelingen tot een maximum van € 500,00. Ook bij orthodontie voor 18+ is een vergoeding van 80% met maximum van € 500,00 Let op, hier is een wachttijd van 1 jaar.
  • Extra + Tand, € 33,45 per maand, tandartsverzekering vergoedt 100% voor consulten bij de tandarts en 80% voor veelvoorkomende behandelingen (combinatie van Anderzorg Extra en Anderzorg Tand)

​Bezoek de site van Anderzorg Verzekeringen voor actuele informatie over de dekkingen van de aanvullende verzekeringen, polisvoorwaarden en Anderzorg vergoedingen.

De dekkingen van de tandartsverzekeringen zijn bij Anderzorg aangepast. De maximale dekking is nu nog maar 500 euro per jaar. De dekking voor 1000 euro is komen te vervallen.

Anderzorg Tip een vriend actie 2018

Ook voor de Anderzorg zorgverzekering 2018 kun je weer deelnemen aan de Tip een vriend-actie. Weet jij iemand die ook een zorgverzekering zoekt zonder veel gedoe? Promoot via jouw persoonlijke promotiepagina de Anderzorg zorgverzekering.

Als je vriend de zorgverzekering via jouw promotiepagina de nieuwe zorgverzekering afsluit, krijg jij een bonus. Deze bonus is voor de zorgverzekering 2018 vastgesteld op € 40,00. Deze actie  loopt tot en met 31 januari 2018.

Deze bonus mag je ook delen met de nieuwe verzekerde. Sluiten meer dan 3 mensen via jouw een nieuwe Anderzorg zorgverzekering 2018 af? Dan krijg je zelfs een extra bonus van € 40,00. Toch mooi meegenomen.

Op 1 mei 2018 gaat Anderzorg de balans opmaken en worden de bonussen uitgekeerd. Maar in februari weet je al wat je gaat ontvangen aan bonus.

Mobiel declareren bij Anderzorg zorgverzekering

Bij Anderzorg kun je met je mobiel declareren. Hiervoor moet je wel een special App op je smartphone installeren. Dan kun je eenvoudig een foto maken van de nota van je zorgverlener en deze naar de verzekeraar sturen. Deze mobiele App is alleen beschikbaar voor Android toestellen en de iPhone of iPad.

Deze applicatie kun je downloaden in de Apple App store of de Google Play Store voor Android toestellen. Lees voor je gebruik maakt van mobiel declareren nog wel even de voorwaarden van de verzekeraar. Om de applicatie te activeren moet je eenmalig inloggen met je DigiD. Hierdoor worden je persoonlijke gegevens gekoppeld. Voor het declareren van buitenlandse nota’s kun je de mobiele App niet gebruiken. Deze nota’s moet je per post moeten versturen.

Lukt het niet met mobiel declareren? Neem dan gewoon even contact op met Anderzorg. Je kunt Anderzorg bellen maar ook contact opnemen via Facebook, Twitter en/of e-mail.

Naast het mobiel declareren kun je ook ook online declareren via Mijn Anderzorg of de nota’s per post versturen. Voldoende mogelijkheden voor het indienen van je Anderzorg declaratie lijkt me zo. Op de website kun je bij Mijn Anderzorg inloggen om online je zaken te regelen.

Beste keuze zorgverzekering 2014

In 2014 won Anderzorg met haar zorgverzekering de Beste Keuze award van de Verzekeringssite.nl (nu HoyHoy). Bij Independer kreeg de zorgverzekering een gemiddelde score van 7,7. Vooral bij het afsluitproces scoort de zorgverzekering goed.

Zorgaanbieder Zoeken

Op de site van Anderzorg kun je zorgaanbieders vinden en vergelijken. Je kunt zelf op Anderzorg zoeken met behulp van de Zorgvinder. Of je vraagt advies van een Anderzorg zorgadviseur.

Samenwerking met Zorgverzekeraar Menzis

Anderzorg is onderdeel van Menzis groep en werkt intensief samen met Zorgverzekeraar Menzis. Op deze manier kunnen Anderzorg klanten profiteren van de laagste premie van Anderzorg en de inkoop voordelen van zorgverzekeraar Menzis. Menzis heeft veel ervaring met zorgverzekeringen waarvan de Anderzorg profiteert.

De informatie over de Anderzorg zorgverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 3 december 2017)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties