Zorgverzekeringen vergelijken

Ik kan je niet helpen bij het vergelijken van de zorgverzekeringen. Om de kwaliteit van de geboden informatie over zorgverzekering te vergroten heeft de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) strengere richtlijnen opgesteld voor het vergelijken van zorgverzekeringen. Alleen vergelijkingssites die een AFM vergunning hebben mogen actief zorgverzekeringen_vergelijken.
Om je toch een mogelijkheid te bieden om een dynamisch overzicht te krijgen van de verschillende zorgverzekeringen zijn we een samenwerking aangegaan. De zorgverzekering vergelijker wordt aangeboden via DSC Finance B.V. dit is een dochteronderneming van Daisycon. DSC Finance heeft een AFM vergunning aangevraagd.

Mocht je bij het gebruik van deze tool voor het vergelijken van het aanbod van zorgverzekeringen toch nog vragen hebben, neem dan contact op met de leverancier. Wij mogen helaas niet helpen en/of ondersteunen bij het Zorgverzekeringen vergelijken. Dit op aangeven van de Autoriteiten Financiƫle Markten.

De informatie over de Zorgverzekering Vergelijken op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 november 2020)