Zorgverzekering van CZdirect de beste volgens studenten

ZorgwijzerDe zorgverzekering van CZdirect is al beste zorgverzekering 2013 gekozen door studenten. Deze zorgverzekering pakt met een mooie score van 8.2 de eerste plaats in de verkiezing. Met dir rapportcijfer laat het een aantal andere zorgverzekeringen achter haar op de tweede plaats. Drie zorgverzekeringen (Bewuzt, ZEKUR en Zilveren Kruis studenten) volgen met een cijfer van 7,9. Op de vijfde plaats staat de Univé zorgverzekering. Deze verzekering scoort nog een mooie 7,6 als rapportcijfer.

Waarom zorgverzekering van CZdirect

Dit blijkt uit een onderzoek dat Zorgwijzer.nl heeft gehouden onder 419 bezoekers. Zij lieten een beoordeling achter voor 12 verschillende verzekeraars. Hierbij moesten de verzekeraars worden beoordeeld op de volgende vier punten:

  • Premie
  • Service
  • Zorgkeuze
  • Aanvullende mogelijkheden

de zorgverzekering van CZdirect scoorde op premie en zorgkeuze het hoogst. en op de overige twee criteria pakt het een keurige acht als beoordeling. Zorgwijzer geeft aan dat CZdirect speciaal voor studenten 50 condooms weggeeft als je naar de zorgverzekering van CZdirect overstapt.

Zorgwijzer.nl geeft aan de top notering van Bewuzt opvallend te vinden. Dit aangezien deze zorgverzekering pas sinds kort op de markt is. Natuurlijk is het een label van zorgverzekeraar VGZ, maar het heeft dus snel het vertrouwen gewonnen van het publiek.

Zorvgerzekering meegenomen in vergelijking

Prijswijzer.nl geeft aan dat de volgende zorgverzekeraars zijn meegenomen in het onderzoek: Agis, Anderzorg, Besured, Bewuzt, CZdirect, Ik!, Interpolis, Menzis, TakeCareNow, Univé, ZEKUR en Zilveren Kruis. Bekijk de site van Prijswijzer.nl voor meer informatie over het onderzoek en een volledig overzicht van de resultaten.

Bezoek de informatie pagina over de CZdirect zorgverzekering voor meer informatie over deze zorgverzekering.