Zorgverzekering Delta Lloyd favoriet op Independer.nl

Delta Lloyd verzekeringenVandaag komt Delta Lloyd met een persbericht over haar zorgverzekering. De verzekeraar heeft van Independer.nl een award in ontvangst mogen nemen voor haar zorgverzekering. Want de zorgverzekering van Delta Lloyd is vorig jaar op Independer.nl het vaakst gekozen. Vooral in de groep van gezinnen was de zorgverzekering populair.

Volgens de verzekeraar komt dit omdat ook tandartskosten, medische hulp in het buitenland maar ook de brillen en lenzen gedekt zijn. En Delta Lloyd is trots op deze award die ze voor het eerst in ontvangst mag nemen. De prijs is toegekend voor de prestaties van de zorgverzekering in de periode van 4 november 2010 tot 1 oktober van 2011.

Bij de toekenning van de prijs geeft Independer.nl aan dat deze prijs het gevolg is van het goed luisteren naar de klantwensen en het afstemmen van het aanbod hierop. Ook de nummers twee en drie, OHRA en Salland, scoren goed op dit vlak. In het persbericht geeft Delta Lloyd aan dat de organisatie er voor kiest om de behoefte van de klant centraal te stellen.

Zo introduceerde het al het zogenoemde Best Doctors Concept. Deze service stelt verzekerden in staat gratis een second opinion te vragen bij een top specialist van Best Doctors®, een Amerikaanse organisatie die beschikt over een internationaal bestand van medische top specialisten die worden beschouwd als de besten op hun vakgebied. Zie voor de website van Delta Lloyd voor informatie over de zorgverzekering.

Lees meer over de Delta Lloyd zorgverzekering.