Zorgverzekering 2016

De markt van zorgverzekeringen is ieder jaar weer in beweging. We zien de dekking vanuit de basisverzekering veranderen. Ook is tot nu toe ieder jaar nog de hoogte van het wettelijk verplichte eigen risico aangepast. Welke veranderingen zullen we zien bij de zorgverzekering 2016. Op deze pagina zullen we de wijzigingen in de zorgverzekering, zodra deze bekend worden, weergeven. Dan kun je op een eenvoudige wijze op de hoogte blijven van de komende veranderingen bij je zorgverzekering.

Geen aanpassing zorgverzekeringswet

De eerste kamer heeft dit jaar al gestemd over een aanpassing van de zorgverzekeringswet. Hierbij ging het om het verder beperken van de vrij zorgkeuze. De zorgverzekeraars dan de bestaande budgetpolissen aanpassen voor de hoogte van de uitkering bij niet gecontracteerde zorg.

De informatie over de zorgverzekering 2016 op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 25 januari 2015)

 

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties